Let op: Nina is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Nina

Universiteit van Amsterdam

Hoi! Ik ben Nina, 27 jaar en ik heb de master klinische orthopedagogiek afgelopen jaar afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Ik geef sinds mijn 16e bijles aan zowel basisschool leerlingen als middelbare scholieren. Ik heb het altijd leuk gevonden om te ondersteunen in het leerproces en de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Ik heb mijn klinische masterstage afgerond op een middelbare school en ben op dit moment werkzaam in het basisonderwijs en als gezinsbegeleider in de jeugdzorg voor gezinnen met zeer complexe problematiek.

Vakken

WO
Cijfer: 7

Hulp bij het schrijven van bachelor scriptie zowel kwalitatief als kwantitatief. Hulp bij SPSS analyses, het structureren van de scriptie en het maken van een scriptieplanning.

WO
Cijfer: 7.2

WO HBO
Cijfer: 7.4

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

HAVO VMBO
Cijfer: 7

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Over Nina

Ik heb naast mijn werk in de jeugdzorg altijd bijles gegeven en vind dit ontzettend leuk om te doen! In mijn werk en stages heb ik ervaren wat persoonlijke begeleiding op maat kan betekenen voor leerlingen en studenten. Graag kijk ik samen met jou wat voor jou werkt als leerling, Wat heb je al geprobeerd? Wat werkte goed, en wat werkt voor jou juist niet?

Vervolgens help ik je met het vak, verslag of scriptie door samen de verschillende punten langs te gaan waar je op vastloopt. In dit proces probeer ik er samen met jou achter te komen hoe jij de stof het beste tot je kan nemen en kan begrijpen. Op deze manier hoop ik te kunnen ondersteunen zodat je meer controle en zelfvertrouwen krijgt over je eigen leerproces,

Doordat ik een aantal maanden in het buitenland verblijf ben ik enkel beschikbaar voor online bijlessen. Ik heb echter veel tijd dus het is altijd mogelijk om buiten contact uren vragen te stellen via whatsapp.
Alle middelbare-school vakken heb ik met een 7 of hoger afgerond op Havo (na 5 jaar VWO te hebben gedaan ben ik helaas door ziekte uitgevallen en heb besloten niet te doubleren maar gelijk eindexamen te doen). Ik heb op Havo profiel N&G afgerond, mochten er vakken zijn die niet op mijn profiel aangegeven staan maar wel in het N&G profiel voorkomen vraag hier dan ook gerust naar.

Door mijn achtergrond als orthopedagoog kan ik extra ondersteuning bieden aan leerlingen die te maken hebben met ADHD, ASS , Dyslexie, faalangst en andere leerproblemen en daar extra moeilijkheden door ondervinden op school of tijdens een studie.

Stuur me gerust een berichtje!

Informatie
  • Uurtarief: 25.00
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag 09:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag 09:00 - 13:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Julia

    Nina luistert goed en heeft veel geduld. Ze komt niet alleen met goede feedback maar ook met suggesties, wat erg fijn is. Ze is positief ingesteld en reageert snel op mails. Ik raad haar zeker aan!!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen