Maak kennis met Onur

Radboud Universiteit Nijmegen

Hallo, ik ben Onur, en sinds het begin van 2016 geef ik regelmatig bijles. Door deze ervaring heb ik een geduldige en aanmoedigende manier van lesgeven ontwikkeld. Na meerdere lessen begon ik een patroon te herkennen bij mijn leerlingen: ze missen vaak een fundamenteel begrip van het vak. Het opbouwen van dit begrip zal dan ook het hoofddoel zijn van mijn lessen.

Vakken

WO
Cijfer: 7.5

Een intuïtieve inbeeldig van de berekeningen en eenvoudige "rekentrucjes" om deze inbeeldingen toe te passen

HBO MBO VWO HAVO
Cijfer: 9

Een meer fundamentele benadering van het vak, zodat je precies weet wat er gebeurt en dit dus ook kan toepassen op iets inzichtelijkere vragen

HBO VWO HAVO
Cijfer: 8.7

Vanaf de grond opbouwen van de intuïtie van een leerling om er zo voor zorgen dat hij/zij situaties kan inbeelden en beantwoorden

WO
Cijfer: 8

Het aan de leerling het intuïtieve plaatje laten zien, en een eenvoudig stappenplan uitleggen om hiermee de vragen te kunnen beantwoorden

MBO VWO HAVO
Cijfer: 8

Samen kijken waar de problemen liggen, en hiermee een nieuw fundament aanleggen om zo het vak beter te begrijpen

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.8

WO HBO MBO VWO HAVO
Cijfer: 7

Over Onur

Mijn manier van lesgeven is sterk gebaseerd op het daadwerkelijk begrijpen van de materie. Dit omvat niet alleen theoretische kennis, maar ook het toepassen van trucjes en veel oefenen.

We zullen waarschijnlijk beginnen met het identificeren van de specifieke problemen die je ervaart, zoals het niet begrijpen van een bepaald onderdeel of het niet beheersen van een fundamenteel concept. Vervolgens zal ik je beoordelen op je huidige kennisniveau.

Het uitleggen zelf varieert per leerling, omdat elke leerling op een andere manier denkt. Ik zal mijn uitlegstijl aanpassen aan jouw behoeften, bijvoorbeeld door het geven van concrete voorbeelden, abstracte voorbeelden of analogieën naar bekende concepten.

Daarna zullen we samen oefenen totdat ik merk dat je zelfstandig verder kunt zonder mijn begeleiding. Op dat moment zal ik van mening zijn dat verdere lessen als oefenpartner niet veel meer toevoegen (hoewel dit natuurlijk nog steeds mogelijk is).

Mijn doel is ervoor te zorgen dat je in staat bent om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, ongeacht de vorm waarin ze zich voordoen, en dit op eigen kracht te kunnen doen.

Informatie
 • Uurtarief: 40.00
Maandag 18:00 - 23:00
Dinsdag 18:00 - 23:00
Woensdag 18:00 - 23:00
Donderdag 18:00 - 23:00
Vrijdag -
Zaterdag 14:00 - 17:00
Zondag 14:00 - 20:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Iskander

  Top bijles docent!!

 2. Ibrahim

  Topper!!

 3. Bart

  Prima bijlessen. Ik vind Scheikunde normaal erg saai en lastig. Onur maakte dit een stuk leuker. Ik had vooraf mijn boek ingescand en dit opgestuurd, waar Onur regelmatig voorbeelden van heeft gebruikt. Dit werkte erg fijn voor mij.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen