Maak kennis met Paco

Universiteit Twente

Ik hoop jou te kunnen helpen met welke problemen je ook mag hebben op het gebied van Engels of Wiskunde. Ondanks dat deze twee vakken nauwelijks iets met elkaar te maken hebben, ben ik ervan overtuigd dat je voor beiden begrip kunt krijgen als je maar de juiste strategieën toepast. Het is ook daarom mijn doel om jou persoonlijk op weg te helpen met het navigeren van jouw persoonlijke struikelblokken, want soms is het nou eenmaal een kwestie van dingen zien vanuit het perspectief van een ander. Je kunt erop rekenen dat ik niet zal opgeven totdat jij de stof onder de knie hebt!

I hope to be able to help you with any problems you may have in the areas of English or Mathematics. Despite the fact that these two subjects have little to do with each other, I am convinced that you can gain understanding in both if you apply the right strategies. That’s why it’s my goal to personally assist you in navigating your personal hurdles because sometimes it’s just a matter of seeing things from another perspective. You can count on me not giving up until you’ve mastered the material!

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb mijn kindertijd (van een tot zes jaar oud) doorgebracht in de Verenigde Staten, waar ik al vroeg aanleg heb gekregen voor de Engelse taal. Het eerste boek dat ik dan ook heb leren lezen was "The Very Hungry Caterpillar" ;). Sindsdien ben ik doorgegaan in mijn passie voor Engels door het Cambridge English programma te volgen op mijn middelbare school, en heb daarvoor ook een CAE en CPE diploma gehaald. Ik pas Engels nu ook verder toe op mijn masteropleiding die volledig in het Engels wordt gegeven. Ik bied daarom ook graag aan om studenten te helpen met het beheersen van deze universele (soms ook wel complexe) taal, al is het voor het begrijpen van grammatica, woordenschat, begrijpend lezen, of het schrijven van verslagen.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben van kinds af aan al dol geweest op het oplossen van problemen en puzzels. Wiskunde is dan ook in mijn ogen het vak van het zoeken van de juiste strategieën voor de meest complexe raadsels. Ik geloof daarom ook dat iedereen de potentie heeft om wiskunde te kunnen begrijpen als ze maar de juiste strategie toepassen, of je er nou wel of geen aanleg voor hebt. Ik heb Wiskunde B en D gevolgd op middelbare school en gebruik wiskunde nog steeds op mijn WO-opleiding in vakken zoals Calculus (A+B), Lineaire Algebra en Game Theory. Ik wil leerlingen helpen met het begrijpen van wiskunde alle gebieden, zoals: functies & grafieken, differentiaal berekeningen, exponentiële en logaritmische functies en meetkunde, om er maar een paar te noemen.

Over Paco

Ik heb zowel op middelbare school als op mijn tijd op de universiteit medeleerlingen geholpen met het begrijpen van Engels en betavakken. De reden dat ik dit zo graag doe, is omdat ik zoals vele anderen weet hoe ongelofelijk frustrerend het is om moeite te hebben met het leren van een onderwerp wat dan voor anderen een eitje is (voor mij waren dit Nederlands en Duits) en ik ervan geniet om de “klik” te zien bij mensen als ze eenmaal het antwoord hebben gevonden. Het is daarom ook mijn doel om over deze lastige fase te helpen door samen geduldig over de stof heen te gaan zodat ik op een interactieve wijze jou de beste strategieën kan geven voor opkomende toetsen of verslagen.

I have helped fellow students understand both English and Beta-subjects during my time in high school and at university. The reason I enjoy doing this so much is because, like many others, I know how incredibly frustrating it can be to struggle with learning a topic that seems like a breeze for others (for me, these were Dutch and German). I find joy in seeing that ‘aha’ moment when people finally find the answer. Therefore, it is my goal to assist you in overcoming this challenging phase by patiently going through the material together, so I can provide you with the best strategies in an interactive manner for upcoming exams or assignments.

Informatie
  • Uurtarief: 15.00
Maandag 15:00 - 22:00
Dinsdag 15:00 - 22:00
Woensdag 15:00 - 22:00
Donderdag 15:00 - 22:00
Vrijdag 15:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Paco heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen