Let op: Pepijn is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.
Bijles van Pepijn

Maak kennis met Pepijn

Radboud Universiteit

Hi! Ik studeer nu economie en bedrijfseconomie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. En help jou graag met economie, wiskunde, Engels of M&O. Doordat ik zelf nog steeds met alle vakken dagelijks bezig ben kan ik jou ook verschillende aanpakken per vak bieden. Er is niet een manier van juist leren/studeren, samen kunnen we kijken wat het beste bij jou past en daarop voortborduren.

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Economie is naast wat ik ben gaan studeren ook altijd een leuk vak geweest voor mij. Daarom dat het mij vrij makkelijk afging. Ik heb mijn medeleerlingen ook vaal geholpen. Economie gaat vooral over oorzaak en gevolg relaties. Die zijn vaak te snappen door het kijken naar de echte wereld waardoor het vak daadwerkelijk ‘leven’ krijgt en het zo dichtbij jezelf komt dan in een boek.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Bij dit vak had ik zelf ook eerst wat moeite. Maar door verschillende oefeningen te maken heb ik het uiteindelijk erg goed onder de knie gekregen. Het gaat erom dat je niet te snel tevreden bent maar juist dezelfde formules en werkwijzen toepast op verschillende situaties/cijfers. Hierbij kan ik jou goed helpen!

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Engels is voor mij altijd een leuk vak geweest. Al spelenderwijs heb ik het geleerd, bijvoorbeeld door het lezen van stukken over voor mij interessante onderwerpen, het kijken van programma’s die mij boeien of het praten over leuke onderwerpen. Zo kan ik jou helpen op een leuke manier een mooie en belangrijke taal onder de knie te krijgen!

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Dit vak krijg ik nu op de universiteit nog vaak terug. Het gaat erom dat je de logoica in de mechanismes gaat zien. Hierdoor kan je erg ver komen. Dit kan door verschillende manier natuurlijk gedaan worden. Denk aan oefeningen maken, casussen uit de praktijk bekijken of gewoon simpelweg praten/discussiëren over het onderwerp.

Over Pepijn

Zelf ben ik altijd een leerling/student die eerst logisch nadenkt voor ik alles uit mijn hoofd ga leren. Het blijkt dat je op die manier vaak al een heel eind kan komen. Als je erg veel leert maar het toch niet lukt op een of andere manier zou ik daar dan goed bij kunnen helpen. Immers kan iedereen dingen uit het hoofd leren als je er maar genoeg moeite in steekt. Het leren van de basis is essentieel maar vervolgens die kennis toepassen in verschillende situaties kan je niet uit je hoofd leren en heb je toch je gezonde verstand bij nodig.

Informatie
 • Uurtarief: 15.40
Maandag 10:00 - 14:00
Dinsdag 14:00 - 17:00
Woensdag 19:00 - 22:00
Donderdag -
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 11:00 - 17:00
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Roos

  De bijles was goed. Pepijn heeft mij top geholpen!

 2. Pepijn

  Hartstikke tevreden over de bijles. Mijn cijfers zijn flink omhoog gegaan!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen