Maak kennis met Pien

Rijksuniversiteit Groningen

20, student Geneeskunde in Groningen. Ik ben erg flexibel en van alle markten thuis. Stuur mij een berichtje en ik weet zeker dat we er samen uitkomen!

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Biologie was altijd al iets wat ik super interessant vond. Dit is dan ook de reden dat ik momenteel Geneeskunde studeer. Door mijn opgedane kennis op de middelbare school en mijn kennis van mijn huidige studie ben ik goed in staat veel uit te leggen over dit vak.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Natuurkunde vind ik een erg interessant en leuk vak. Doordat ik het op de middelbare school niet altijd even makkelijk vond, heb ik veel geoefend en zo mijzelf in staat gesteld om wel goede resultaten te halen. Ik denk dan ook dat ik goed in staat ben om deze kennis en skills over te dragen en zo goede hulp te kunnen bieden.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Filosofie vond ik altijd erg leuk en interessant. Dit was mijn beste vak op de middelbare school, zo heb ik een 9,4 op mijn eindexamen gehaald. Door mij interesse en kennis ben ik goed in staat veel uit te leggen over dit vak.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Scheikunde was een van mijn favoriete vakken op de middelbare school. Daarnaast ging het mij ook vrij makkelijk af. Door het vele oefenen en de verdieping die ik zocht, ben ik in staat veel over dit vak uit te leggen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Wiskunde (B) was altijd mijn favoriete vak waardoor ik er veel tijd in heb gestopt op de middelbare school. Zo heb ik veel kennis ontwikkeld en veel geoefend. Hierdoor ben ik in staat hierover veel uit te leggen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

In 5VWO en 6VWO heb ik Cambridge Engels gevolgd, waarmee ik uiteindelijk een Cambridge English Advanced (CEA) certificate heb behaald. Hierdoor heb ik veel kennis en inzicht over dit vak ontwikkeld en ben ik in staat dit goed uit te kunnen leggen.

Over Pien

Ik heb toen ik 14 was jonge kinderen hockeytraining gegeven waardoor ik ervaring heb in lesgeven. Daarnaast was ik in mijn examenjaar op de middelbare school leerlingmentor, waarbij ik de leerlingen ook hielp met de planning en de leerstof beter te begrijpen. Dit maakt dan ook dat ik al zekere ervaring heb met bijles geven.
Ik ben zelf een erg gemotiveerde student die leren erg leuk vind. Daarnaast houd ik ervan om mensen te helpen, maar ik verwacht in een bijlesafnemer zeker ook wat zelfstandigheid. Ik ben er om je duwtjes in de juiste richting te geven en om jou zo bij te staan in het beter te begrijpen van de stof.

Informatie
 • Uurtarief: 16.00
Maandag 07:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 18:00
Woensdag 07:00 - 18:00
Donderdag 07:00 - 18:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag 07:00 - 23:00
Zondag 07:00 - 23:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Carla

  Pien is heel geduldig en kan heel goed uitleggen. Onze zoon kwam er met Biologie niet helemaal uit. Met de hulp van Pien een mooie 7,7 gehaald.

 2. Nova

  Pien is een enthousiaste, open en eerlijke tutor. Ze communiceert helder en direct en komt afspraken na. Wij bevelen haar van harte aan!

 3. Emma

  Hele fijne bijlessen!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen