Maak kennis met Rob

Christelijke Hogeschool Windesheim

Jij wilt jouw cijfers en competentie verbeteren in Engels of Economie? Dan heb jij het juiste persoon gevonden. Persoonlijk studeer ik Bedrijfskunde aan Christelijke Hogeschool Windesheim waardoor ik veel medeweten heb over verschillende economische aspecten.

Daarnaast heb ik een hoge competentie in de Engelse taal. Mijn minor is namelijk afgerond in het Verenigd Koninkrijk aan Lincoln University.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Eén van mijn kernvaardigheden is de beheersing over de Engelse taal. Mijn minor heb ik onlangs afgerond in Engeland wat mijn taalkundigheid in het Engels nog een extra boost heeft gegeven.

HBO MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Tijdens de opleiding Bedrijfskunde krijgt de student een goed beeld van de nationale- en internationale economie. De verschillende invalshoeken en kennis waarover een bedrijfskundige student beschikt maken hem- of haar daardoor ideaal voor bijles.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde krijg ik dagelijks te maken met bedrijfseconomische problemen. Balansen, grafieken en economische vraagstelling zijn vaak lastig voor studenten om volledig te begrijpen. Vind jij het lastig om deze verschillende aspecten te onderscheiden? Dan help ik je graag verder!

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Geschiedenis was altijd één van mijn favoriete modules op het voortgezet onderwijs. Vind jij het lastig om verschillende historische aspecten van elkaar te onderscheiden? Dan help ik je daar graag verder mee.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Aardrijkskunde was altijd één van mijn favoriete modules, vooral omdat het zo breed is. Vind jij het lastig om verschillende aspecten te onderscheiden in Aardrijkskunde? Dan help ik je graag verder.

Over Rob

Mijn manier van lesgeven is zeer ondersteunend. Als projectleider tijdens mijn studie probeer ik dagelijks complexe ideeën op een eenvoudige manier over te brengen, en dat gaat jouw ook helpen betere cijfers te halen.

Daarnaast ben ik een geduldig persoon die zich er niet aan stoort een concept meerdere keren te verduidelijken.

Dus wacht niet langer! Wij gaan er samen voor zorgen dat jouw cijfers en begrip van het vak Economie of Engels beter wordt.

Informatie
  • Uurtarief: 27.50
Maandag 19:00 - 23:00
Dinsdag 19:00 - 23:00
Woensdag 19:00 - 23:00
Donderdag 19:00 - 23:00
Vrijdag 19:00 - 23:00
Zaterdag 10:00 - 23:00
Zondag 17:00 - 23:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Rob heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen