Maak kennis met Rob

Radboud Universiteit Nijmegen

Hallo daar! Ik ben Rob (25), een enthousiaste, rustige masterstudent Conflictstudies met een bachelordiploma Geschiedenis. Als ervaren student wil ik niets liever dan jou helpen bij de vakken die je moeilijk vindt en je het plezier in studeren laten (her)ontdekken.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.8

Je haat het of je vindt het het mooiste vak dat er is: geschiedenis. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar dat was het voor mij gelukkig wel. Zelfs in zulke mate dat ik er mijn studie van heb gemaakt. Mijn huidige studie focust zich op Conflictstudies, maar ik heb voorheen in vier jaar de bachelor Geschiedenis aan de Radboud Universiteit Nijmegen volbracht met een gemiddelde van 7,8. Heb jij moeite met het begrijpen van de geschiedenis, of wil je misschien een extra hand om je te helpen? Ik help je graag!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Als historicus ben je natuurlijk veel met de maatschappij bezig, zowel in het verleden als nu. Maatschappijleer was voor mij een eerste belangrijke aanzet tot het worden van een historicus. Mijn kwaliteiten liggen in het begrijpen hoe een samenleving is opgebouwd en welke processen in een samenleving spelen. Belangrijke discussies die vroeger hadden plaatsgevonden, hebben onze hedendaagse maatschappij sterk bepaald. Ook debatten die wij vandaag de dag voeren gaan over de samenleving waarin jij en ik leven. Als je de maatschappij goed begrijpt, sta je sterker in je schoenen. Toch kan dit lastig zijn, maar ik help je er graag mee!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Engels grijpt tegenwoordig snel om zich heen. In onze samenleving komen we er dagelijks mee in aanraking. Goed begrip van de Engelse taal is daarom enorm nuttig, maar kan lastig blijven. Ik en mijn Certificate in Advanced English helpen jou graag verder met lezen, schrijven, spreken en luisteren!

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Hoe formuleer ik een goede hoofdvraag? Welke deelvragen moet ik stellen? Hierop moet je een antwoord vinden als je een goed profielwerkstuk wilt gaan schrijven, maar dit is nog niet alles. De kunst van het schrijven, de kunst van het weglaten; schrijfvaardigheid is keuzes maken en keuzes maken kan moeilijk zijn. Als historicus ben ik voornamelijk bezig met lezen en schrijven, dus wie kan je beter helpen dan iemand die getraind is met de pen?

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.8

De één doet het ronduit met gemak, de ander peinst nog over een verjaardagskaart: schrijfvaardigheid. De kunst van het schrijven is niet altijd even makkelijk, evenals de kunst van het weglaten. Hoe zorg ik voor structuur in mijn werk? Hoe kan ik mijn werk begrijpelijk en behapbaar houden? Als historicus ben ik voornamelijk bezig met lezen en schrijven, dus wie kan je beter helpen dan iemand die getraind is met de pen?

Over Rob

Leren en studeren is belangrijk. Dat geldt voor zowel middelbare scholieren als voor studenten. Je vindt het leuk of je vindt het niet leuk. Het is en blijft iets wat ongeveer het merendeel van je week in beslag neemt. Sommige vakken zijn moeilijk of je vindt ze niet interessant, waardoor je het lastig vindt om er veel tijd en aandacht aan te besteden. Mijn voornaamste doel is jou te helpen met de vakken die je moeilijk vindt. Ga jij met mij de uitdaging aan?

Voordat we samen de boeken induiken wil ik graag eerst met je in gesprek gaan om te bepalen waar je moeilijkheden ervaart. Jij en ik zullen vervolgens gaan kijken hoe we deze moeilijkheden structureel en georganiseerd kunnen gaan overwinnen. Het tempo hierbij bepaal jij. Als we samen een plan hebben opgesteld gaan we ons verdiepen in de stof en werken we toe richting jouw toets, tentamen of deadline.

Momenteel doe ik de masterspecialisatie Conflicts, Territories and Identities, maar mijn bacheloropleiding is Geschiedenis geweest. Van huis uit ben ik tevens geïnteresseerd in maatschappijleer. Bovendien vind ik mijn weg goed in Engels en Nederlands, waarbij de focus vooral ligt op lees- en schrijfvaardigheid. Mijn aangegeven beschikbaarheid is een indicatie, maar het liefst hanteer ik een flexibele beschikbaarheid in overleg.

Informatie
 • Uurtarief: 22.00
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag 12:00 - 17:00
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 9 beoordelingen

 1. Lynn

  Rob heeft mij. heel goed geholpen met het voorbereiden van mijn geschiedenis toetsen en eindexamen 6 VWO. Met veel geduld, duidelijke uitleg en door het samen oefenen en bespreken van opgaven, heb ik mijn eindexamen GS afgerond! Ik kan Rob zijn hulp sterk aanbevelen.

 2. Vera

  Rob heeft mij erg goed geholpen met geschiedenis. Ik zit nu in mijn examenjaar en vind geschiedenis altijd een lastig vak en dan vooral wat er van me verwacht wordt op een toets. Rob begeleidt mij hier goed in en heeft ook veel kennis, waardoor ik hem ook veel vragen kan stellen. Toen de bijles zo goed beviel heeft mij zusje ook een keer een bijles gehad en dit bevalt haar ook erg goed. Ik ben erg blij met Rob zijn hulp!

 3. Azad

  Goede bijles gekregen voor het vak Geschiedenis. Rob heeft het goed uitgelegd waardoor ik mijn vak met een voldoende heb afgerond.

 4. Annabel

  Rob heeft onze dochter op een rustige en effectieve manier bijles gegeven. Na een serie van onvoldoendes haalde Annabel na de bijles van Rob “gewoon’ een 9,5 (in 2 havo)

 5. Oliver

  Ging super goed. Hij weet waar hij over praat. Zeker boeken voor geschiedenis.

 6. kosin

  Ik heb hulp gekregen op het gebied van grammatica op HBO niveau. Rob is een hele fijne jong om bijles van te krijgen. Hij is erg rustig en legt alles duidelijk uit. Hij neemt te tijd om alles door te nemen en vraagt meerdere malen om een bevestigen of ik het snap. Verder is hij altijd voorbereid op zijn lessen en neemt ook graag de moeite om later op de vragen terug te komen. Kortom ik raad het aan om bij hem bijles te nemen.

 7. Sanaz

  Duidelijke uitleg. Ook geduldig met vragen stellen en examenvragen maken

 8. Thom

  Rob heeft mij online bijles geschiedenis gegeven in mijn examenjaar van het VWO. Ik ben hier erg tevreden over. Rob legde op een rustige manier de stof uit en hielp mij met name met het goed en specifiek kunnen beantwoorden van examenvragen.

 9. Amber

  Rustige jongen die prettig uitlegt en alle tijd neemt. Bescheiden en nette student. Mijn zoon heeft veel aan zijn hulp gehad.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen