Maak kennis met Roma

Universiteit van Amsterdam

Ik ben een breed opgeleide student. Ik vind het leuk om te studeren en steeds een beetje meer te begrijpen. Een goede (bijles)docent is erg waardevol, en kan een vak interessant en zelfs leuk maken! Ik hoop anderen te kunnen helpen om ook steeds een beetje meer te leren.

I am a broadly educated student. I like to study and broaden my knowledge more and more. A good tutor is valuable, and can make a subject interesting and even fun! I hope to be able to help others to expand their knowledge too.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Recent heb ik microeconomie op zowel bachelor als master niveau met hoge cijfers weten te halen. De stof zit er daarom nog helemaal goed in!

Recently I managed to pass microeconomics at both bachelor's and master's level with high marks. The material therefore is still fresh in my mind.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Op het moment volg ik een Master in economie. Ik kan Economie geven op middelbare school niveau, maar ook op Bachelor of Master level.

I am doing a Master's in Economics. I know the material from high school, Bachelor level and also Master level.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb altijd al veel te maken gehad met Engels. Op de middelbare school keek ik al series en films in het Engels. Inmiddels studeer ik meer dan 5 jaar in het Engels, en kan ik Engels schrijven op academisch niveau. Ik heb ook een IELTS certificaat behaald.

When in high school I watched series and movies in English. I have been studying in English for more than 5 years now, and I can write English at an academic level. I also obtained an IELTS certificate.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb zowel een Bachelor als een Master scriptie geschreven. Ik weet goed hoe je structuur kan aanbrengen in een tekst, welke onderdelen je in een scriptie moet behandelen en ik welke volgorde, en hoe je moet verwijzen naar bronnen. Ook weet ik hoe je een academische tekst schrijft.

I have written both a Bachelor's and a Master's thesis. I know well how to structure a text, which components you should include in a thesis and in what order, and how to refer to sources. I also know how to write an academic text.

Over Roma

Na een Bachelor Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie heb ik een Master in Sustainable Entrepreneurship gedaan. Vervolgens heb ik een Pre-Master in Economics afgerond, en op het moment ben ik bezig met een master in Behavioural Economics. Tijdens mijn Pre-Master heb ik veel achterstand in economie, wiskunde en statistiek zelfstandig in moeten halen. Daarom denk ik dat ik anderen ook goed kan helpen deze vakken beter te begrijpen. Verder heb ik meerdere scripties geschreven en kan ik goed plannen en gestructureerd leren. Ik weet bijvoorbeeld goed hoe je snel de kern uit een wetenschappelijk artikel kan halen. Daar zou ik jou ook zeker bij kunnen helpen!

After a Bachelor International Relations and International Organization I did a Master in Sustainable Entrepreneurship. I then completed a Pre-Master’s degree in Economics, and I am currently pursuing a Master’s degree in Behavioral Economics. During my Pre-Master’s I had to bridge a gap in my knowledge in economics, mathematics and statistics. That is why I think I can also help others to better understand these subjects. I have written several theses, moreover, I can plan well and learn in a structured way. For example, I know very well how you can quickly get the core of a scientific article. I could certainly help you with that too!

Informatie
 • Uurtarief: 22.00
Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Jesse

  Voor mijn bacheloropleiding moest ik het vak economics volgen en Roma heeft mij hierbij geholpen. Tijdens onze sessies nam zij de tijd om er zeker van te zijn dat er geen onduidelijkheden waren, ook als dit betekende dat ze de stof vaker dan 1 of 2 keer moest herhalen. Ik vond het erg fijn dat Roma de stof kon versimpelen, waardoor ik minder in de war raakte van termen en formules en ik snel kon aanhaken.

 2. Melda

  Ik heb echt hele fijne bijles gehad van Roma, ze heeft mij heel erg geholpen met mijn Economie vak (op de universiteit!). Ze is proactief en denkt graag mee over dag/tijd om af te spreken en ongeacht wat mijn cijfer wordt ben ik blij dat ik er voor heb gekozen om bijles te nemen bij Roma!

 3. Elise

  Roma is echt een aanrader als scriptiehulp! Ze heeft me goed geholpen met structuur in mijn scriptie brengen, woorden inkorten en het was prettig om samen met haar te sparren over bepaalde argumentaties. Ze is aardig, behulpzaam en maakt tijd voor je vrij. Al met al ben ik super tevreden!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen