Maak kennis met Rosa

Hanzehogeschool Groningen

In mijn bijlessen vind ik het belangrijk dat de behoeftes van de student/leerling zo goed mogelijk vervult kunnen worden, hier zal ik erg mijn best voor doen!

Vakken

VMBO
Cijfer: 7.6

Persoonlijk vind ik Engels echt een leuk vak, ook al toen ik nog op de middelbare school zat. Voor mijn huidige opleiding heb ik ook veel Engels nodig en daarom probeer ik mijn Engelse vaardigheden continu zo veel mogelijk bij te spijkeren. Ik luister vaak naar Engelse boeken en ga om met internationale vrienden, bij wie de voertaal ook Engels is.
Kortom, ik ben continu mijn Engelse vaardigheden aan het bijwerken/verbeteren en het zou mij leuk lijken om andere studenten/leerlingen hier ook bij te helpen.

VMBO
Cijfer: 7.2

Ik heb altijd al veel interesse gehad in biologie, waardoor het leren voor dit vak ook een stuk makkelijker gaat. Bij mijn huidige opleiding komt biologie af en toe ook aan bod. Verder vind ik het altijd erg interessant om met biologische aspecten bezig te zijn en dit te onderzoeken (de havo verslagen gingen mij dan ook altijd goed af).

Over Rosa

Ik ben Rosa en ik ben 19 jaar oud. Door mijn vrienden wordt ik vaak gekenmerkt als een betrouwbaar, spontaan en sociaal persoon. Mijn middelbare school carrière is begonnen op kader, in het eerste jaar ben ik opgestoomd naar de Mavo en hier heb ik mijn diploma gehaald. Vervolgens heb ik een half jaar op het MBO gestudeerd, maar ik was toch opzoek naar meer uitdaging. Daarom ben ik naar de Havo gegaan en heb hier mijn diploma gehaald. Momenteel zit ik in het eerste jaar van de opleiding Toegepaste psychologie.

Informatie
  • Uurtarief: 17.50
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag 20:00 - 23:00
Donderdag 17:00 - 23:00
Vrijdag 20:00 - 23:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Rosa heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen