Maak kennis met rosalie

Radboud Universiteit Nijmegen

Unieke voorbeelden en uitleg kan je van mij verwachten om net wel die voldoende te halen. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te kunnen helpen met de dingen die ik geleerd heb, dus je krijgt er ook een hoop enthousiasme bij. Hopelijk wordt een bijles-uurtje voor jou dan iets waar je een beetje naar uit kan kijken.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Mede doordat ik maatschappijleer zelf erg leuk vond op de middelbare school ben ik mijn studie gaan doen. In mijn studie zit een heel groot deel sociologie wat zich heel erg bezighoudt met de samenstelling en in elkaar werking van samenlevingen. Daarom met de expertise die ik nu heb en het enthousiasme waarmee ik vroeger dit zou ik graag bijles willen geven in dit vak!

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Met geschiedenis heb ik nogal een moeilijke start gehad aangezien ik moeite had met het goed uit kunnen leggen wat er werd gevraagd. Om dit kort, bondig. en duidelijk te doen was nogal een uitdaging. Hier ben ik super in gegroeid tijdens de middelbare school en uiteindelijk ben ik met een mooi eindcijfer geslaagd. Ik vind geschiedenis nog steeds erg leuk, vooral achterhalen wat de redenen zijn waarom samenlevingen nu zo in elkaar steken (wat vaak natuurlijk komt door de geschiedenis).

Over rosalie

Momenteel studeer ik zelf culturele antropologie waarbij we nog ontzettend bezig zijn met de samenleving en hoe die in elkaar steekt. Ook voor het achterhalen van bepaalde problemen in de samenleving is het nodig de historie in te duiken. Ik ben dus zeker nog bezig met mijn vakken die ik aanbied. Daarnaast heb ik tijdens mijn middelbare schooltijd echt mijn weg moeten vinden in hoe ik dingen kan onthouden en begrijpen, ik ben een ontzettende beelddenker maar als iets niet helemaal logisch in elkaar valt dan begrijp ik het niet helemaal. Toch door veel oefenen en bepaalde hoofdthema’s te nemen als startpunt heb ik hier mijn weg in gevonden. Je hebt aan mij dus iemand die haar eigen weg ook heeft moeten vinden en ik zou het heel leuk vinden iemand hiermee te kunnen helpen.

Informatie
  • Uurtarief: 14.00
Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag -
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag -
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

rosalie heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen