Maak kennis met Rowena

Vrije Universiteit Amsterdam

Hallo, ik ben Rowena. Afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam waar ik Aarde, Economie en Duurzaamheid studeerde. Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij deze studie. Ik kon mijn passie voor Aardrijkskunde hier verbreden. Ook hield ik mijn wiskunde op pijl tijdens de economisch gerichte vakken. De studie is Nederlandstalig, maar alle boeken zijn Engels, wat ik erg fijn vind aangezien ik direct in contact blijf met beide talen. Ik kijk erg uit naar de bijlessen en leerlingen helpen hun school te halen.

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Aardrijkskunde is een vak dat centraal staat in mijn studie. Naast 6 jaar het vak te hebben op de middelbare school, ben ik nog elke dag mijn kennis ervan aan het verbreden. Het is echt mijn passie en ik wil dolgraag anderen helpen die dit vak lastig vinden.

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 8.8

Op de middelbare school heb ik Nederlands altijd al een makkelijk en leuk vak gevonden. Nederlands is mijn moedertaal, en ik spreek het dus vloeiend. Ik houd ervan om de taal in mijn dagelijks leven correct te gebruiken, zodat mijn kennis niet wegzakt. Tijdens de Nederlands taaltoets die ik aan het begin van mijn huidige studie moest maken, haalde ik een 8.8.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Engels ging bij mij altijd al soepel. Op de basisschool leerde ik het al in mijn vrije tijd, voordat de school het als vak aanbood. Ik vind het heel belangrijk internationaal contact te kunnen hebben, en daarvoor is een goede beheersing van het Engels onmisbaar. Ik ben dolblij dat ik Engels goed geleerd heb, en wil graag anderen helpen hier ook te komen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb 6 jaar wiskunde a gehad op de middelbare school en dit afgesloten met een 7. Tijdens mijn studie Aarde, Economie en Duurzaamheid heb ik het vak wiskunde gehad en dit sloot ik af met een 8,0.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Tot en met 5 VWO stond ik altijd een 8 voor economie. Tijdens mijn huidige studie heb ik de vakken economie en milieueconomie gehaald met voor allebei de vakken een 7 als resultaat. Dankzij mijn studie is mijn economische kennis op peil gebleven nadat ik mijn VWO diploma heb gehaald.

Over Rowena

Mijn werkwijze is erg verschillend per leerling. Als jij duidelijk weet wil je wil doen, zoals het behandelen van opgaven, kunnen we dit uiteraard doen. Als ik merk dat een onderwerp nog niet duidelijk is voor een leerling, zal ik hier in de les dieper op ingaan. De leerling mag mij, ook tijdens een uitleg, altijd onderbreken om vragen te stellen. Indien de leerling dit ook wil zullen we samen een planning maken naar bijvoorbeeld een toets toe, zodat zowel de leerling als ik zeker weet dat de leerling de toets goed voorbereid in zal gaan. Ik zorg er dus altijd voor dat de bijles is afgesteld naar de wensen en behoeften van elke individuele leerling.
In het geval van een online bijles is het belangrijk dat de leerling de stof naar mij stuurt, bijvoorbeeld door foto’s te maken van je boek. Tutoren zijn namelijk niet in het bezit van alle leerboeken.
Ik hoop je snel te zien in een bijles! Groeten Rowena

Informatie
  • Uurtarief: 20.00
Maandag 16:00 - 23:00
Dinsdag 16:00 - 23:00
Woensdag 16:00 - 23:00
Donderdag 16:00 - 23:00
Vrijdag 16:00 - 23:00
Zaterdag 15:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 22:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Ronald

    Goede kennis van de stof, kan het goed overbrengen, luistert naar de hulpvraag en geeft tips en ondersteuning ook vanuit eigen ervaringen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen