Bijles van Sadjad

Maak kennis met Sadjad

Hogeschool Rotterdam

Ik ben erg sociaal en communicatief vaardig. Ik vind het belangrijk om de kennis die ik bezit te delen met anderen. Ik help mensen graag en daarom lijkt dit baantje ook perfect bij mij te passen.

Vakken

HBO MBO
Cijfer: 7

In mijn studie heb ik vaak mogen werken in projecten en projecten mogen leiden. Ik zou de student kunnen helpen om planningen te maken, uitleggen hoe een project aangepakt moet worden en wat de belangrijkste aspecten zijn in projectmatige werkzaamheden. Denk aan tools als Word, Excel, MS Project

WO HBO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan de student helpen met het ontwikkelen van zijn/haar lees- en schrijfvaardigheid.

HBO HAVO
Cijfer: 8

Ik kan de studenten helpen met het verbeteren van de lees- en schrijfvaardigheid van de Engelse taal. Leren hoe ze een tekst moeten lezen en op een makkelijke manier de Engelse grammatica uitleggen.

HBO MBO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik houd heel erg van schrijven en haal vaak hoge cijfers voor essays en verslagen. Ik kan de student helpen door mijn manier van schrijven te leren en tips en tricks te verschaffen.

HBO HAVO
Cijfer: 7

Over Sadjad

Ik wil studenten en scholieren zo goed mogelijk helpen om hun studie af te ronden. Ik ben geduldig en neem de tijd om informatie en kennis over te brengen. Ik ben makkelijk in de omgang en maak snel vrienden. Ik zal zorgen voor interactieve begeleiding, waarbij we het naast het leren en studeren ook gezellig kunnen hebben. Uiteindelijk is mijn doel om studenten en leerlingen zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden, niet alleen met hun vakken, maar ook met het afronden van hun school en studie. Ik ben al 27 jaar en ik denk dat ik ze best het en een ander mee kan geven.

Informatie
 • Uurtarief: 19.50
Maandag 18:00 - 21:00
Dinsdag 18:00 - 21:00
Woensdag 15:00 - 20:00
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 18:00
 • Online
 • Fysiek
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Mustapha

  Ik heb mijn tutor (Sadjad) als uitstekend beoordeeld, daar hij mij wist mij op een hoog nivo te begeleiden bij het schrijven van mijn verslag door zijn enorme kennis en kunde, en hij stond altijd klaar voor mij wanneer ik met een vraag zat. En hij houdt aan de afspraken.
  De communicatie met hem ging ook heel erg soepel.
  Dus heel erg bedankt Meneer Sadjad voor jou begeleiding!!!

 2. Luisa

  Samen met Sadjad werk ik aan het verbeteren van mijn Nederlands ( Ik ben een niet-moedertaalspreker). Wij proberen vooral mijn schrijfvaardigheden te verbeteren, maar een klein deel van ons les gaat ook over praten.
  Sadjad is geduldig maar niet toegeeflijk. Hij is niet bang om hardop te zeggen dat hij niet de verbeteringen ziet die hij zou verwachten, wat mij motiveerde om ijveriger te zijn.
  Ik ben heel blij met Sadjad als tutor!

 3. Nadra

  Hele betrokken tutor neemt echt de tijd voor je. Komt netjes afspraken na en helpt je ook echt met Nederlands. Sadjad is erg aardig, dankzij hem heb ik een aantal mooie cijfers gehaald.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen