Maak kennis met Sallie

Universiteit van Amsterdam

Beste student, wat mij uniek maakt is dat ik erg veel ervaring heb in het lesgeven en daardoor precies weet hoe ik jou kan helpen. Ik heb jaren ervaring in het geven van sportles, heb gewerkt in het speciaal basisonderwijs en daarnaast ben ik heel erg goed in taal. Ik zie ernaar uit om je te helpen! Groetjes, Sallie

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Schrijven is mijn passie en ik schrijf zelf dan ook vele verhalen. Door mijn universitaire studie, mijn taalinzicht en deze ervaring maak ik nooit fouten in het schrijven van stukken. Voor problemen met zinsopbouw en taal- en/of spelfouten kan ik goed helpen.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Nederlands schrijven en spreken is voor mij heel natuurlijk. In mijn opleiding aan de deeltijd PABO heb ik 3 taaltoetsen moeten doen en ik heb ze alledrie met gemak gehaald. Ik help jou hier ook graag bij. Ook heb ik ervaring met bijles geven aan NT2-leerlingen, dus ook als Nederlands voor jou een tweede taal is, help ik je graag.

WO
Cijfer: 7

Tijdens mijn universitaire bachelor heb ik mijn scriptie geschreven over het effect van sporten op de ontwikkeling van beroepscompetenties bij jong-volwassenen. Als je problemen hebt met de zinsopbouw en/of taal- en spelfouten dan kan ik je goed helpen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Voor de Wiscat op de PABO heb ik de hoogst mogelijke score gehaald. Ik help je graag bij je vraagstukken om dit ook te realiseren.

Over Sallie

Ik heb een achtergrond in het lesgeven. Ik heb gewerkt in het speciaal basisonderwijs waarbij ik kinderen individueel en in groepjes hielp bij vakken waarbij het minder goed ging. Daarnaast doe ik de deeltijd PABO op dit moment. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik goed weet hoe ik stof over moet brengen en duidelijk moet uitleggen. Ook heb ik jarenlange ervaring in het geven van sportles. Kortom, ik kan stof begrijpelijk uitleggen en je goed helpen bij alle vragen die je hebt.

Informatie
  • Uurtarief: 18.00
Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag -
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag -
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Sallie heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen