Maak kennis met Saskia

Rijksuniversiteit Groningen

Ik ben Saskia en ik ben een 23 jarige master studente aan de RUG, mijn opleiding is in het Engels en daardoor kan ik onder andere goed lesgeven in dit vak. Daarnaast geef ik ook bijles in Aardrijkskunde en Geschiedenis Ook ben ik geduldig en kan ik goed luisteren naar de leerling maar ook orde op zaken stellen als dat nodig is.

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan op verschillende niveaus lesgeven in dit vak en ik kan mij goed aanpassen op wat de leerling nodig heeft, of dat nou grammatica, lezen, luisteren, schrijven of een combinatie is. Verder is dit ook het vak waar ik het meeste ervaring in heb.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb een passie en een grote interesse voor het vak geschiedenis en dit was een van mijn favoriete vakken zowel op het WO als het VWO, Wat ook leuk is om te weten is dat ik in de top 10 ben beland tijdens de landelijke geschiedenis quiz

VWO HAVO
Cijfer: 8

Ik weet veel over dit vak en ik ken veel termen die bij dit vak worden gebruikt. Ook heb ik niet alleen kennis in dit vak, daarnaast heb ik ook aardrijkskundig inzicht en dit inzicht kan ik ook overbrengen.

Over Saskia

Ik geef al sinds dat ik zelf in 4VWO zat bijles, dit heeft erin geresulteerd dat ik al veel ervaring heb met bijles geven. Ik heb besloten om door te gaan met bijles geven omdat ik lesgeven erg leuk vind en omdat ik heb ervaren dat ik mensen hierdoor echt kan helpen groeien in vakken die zij lastig vinden. Daarnaast vind ik het ook leerzaam om bijles te geven want iedereen is anders en daardoor herhaal en leer ik ook dingen als ik jou bijles geef. Verder geef ik alleen bijles in vakken die ik erg leuk vind en waar ik een grote passie voor heb zodat ik altijd enthousiast ben om jou te leren hoe je het moet aanpakken, wat de regels zijn en hoe je inzicht moet krijgen.

Informatie
  • Uurtarief: 16.00
Maandag -
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 -
Zaterdag 12:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Astra

    Saskia is geduldig en bereidt haar lessen heel goed voor.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen