Maak kennis met Siar

Zuyd Hogeschool

De opleiding Oriëntaalse Talen en Communicatie heeft mij een grondige kennis gegeven van Nederlands, Engels en Arabisch. Deze talenkennis wil graag aan jou overdragen op dezelfde methode als ik hoe ik het zelf heb geleerd.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Heb je de dt-regel nog niet goed onder de knie? Moeite met interpunctie? Actiever schrijven? Ik kan je helpen met al je vragen rond Nederlands taalgebruik.


Are you new in the Netherlands and looking to learn Dutch? I provide Dutch lesson for all levels. Classes are tailored to your needs and you decide want you want to learn whether that is informal conversations (basic sentence construction) or formal academic writing (research writing).

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.4

Denk je je het Engels goed te spreken zonder de grammatica te hebben bestudeerd? Dat dacht ik ook tot ik erachter kwam dat mijn Engels eigenlijk meer 'Hollywood' is dan Engels. De opleiding Oriëntaalse Talen en Communicatie heeft mijn niveau van Engels van basisniveau naar academisch niveau getild.

Wil jij beter Engels spreken en schrijven? Dan kan ik jou daarbij helpen. Je bepaalt zelf het tempo en kiest de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.9

Altijd interesse gehad in het Midden-Oosten, de taal, cultuur en religie? Als student Oriëntaalse Talen en Communicatie bied ik niet enkel lessen in Klassiek Arabisch maar ook inzicht in de huidige situatie van de Arabische wereld, de geschiedenis en natuurlijk ook de islam.

De samenstelling van de lessen bepaal je zelf. In hoeverre je over een bepaald onderwerp wilt leren hangt volledig af van jouw interesses.


Want to learn Arabic? I provide Classical Arabic lessons for all levels. Depending on your needs and interests I also provide lessons on the current situation of the Arab world in addition to islam and its history.

Over Siar

Van kinds af aan heb ik altijd een passie gehad voor talen. Deze passie is verder aangewakkerd door de studie Oriëntaalse Talen en Communicatie die ik begonnen op Zuyd Hogeschool in Maastricht. Elke dag probeer ik mijn taalgebruik van het Nederlands, Engels, Arabisch en Dari (moedertaal) te perfectioneren door constant te letten op de fouten die ik maak en deze te verbeteren.

Een taal echt beheersen kost tijd. Je moet accepteren dat je fouten zal maken en bereid zijn om steeds bij te leren. Dat is en was altijd mijn doel; een taal ‘echt’ beheersen.

Informatie
  • Uurtarief: 16.50
Maandag 17:00 - 22:00
Dinsdag 17:00 - 22:00
Woensdag 17:00 - 22:00
Donderdag 17:00 - 22:00
Vrijdag 17:00 - 23:00
Zaterdag 12:00 - 23:00
Zondag 12:00 - 22:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Siar heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen