Maak kennis met Sophie

Tilburg University

Hoi! Mijn naam is Sophie, en ik studeer Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Op het moment zit ik in mijn laatste semester, en ben ik bezig met mijn scriptie.

Leren heb ik nooit als iets vervelends gezien, maar dat het soms wat tegen kan zitten, dat weet ik maar al te goed! Graag help ik leerlingen met mijn ervaring in het onderwijs, behulpzame instelling en geduldigheid dan ook graag in de vakken waarin zij wat hulp kunnen gebruiken.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Mijn sterke punten liggen in spelling, formuleren en begrijpend lezen. Ook volg ik in mijn studie Academisch Nederlands, wat betekent dat ik aardig wat kennis heb van het schrijven van teksten, zowel vanuit een creatief- als wetenschappelijker oogpunt. Met mijn enthousiasme voor Nederlandse taal & literatuur help ik leerlingen graag om sterker en zelfverzekerder in dit vak te staan!

ONDERSTEUNING BIJ VERSLAGEN, PROJECTEN OF PROFIELWERKSTUKKEN
Mocht je nou niet specifiek hulp kunnen gebruiken bij het vak Nederlands, maar zou je graag even met mij jouw verslag, profielwerstuk, of een ander project door willen nemen? Stuur mij dan vooral een berichtje, dan gaan wij samen naar jouw werk kijken en controleren we op spelling, formulering en geef ik je meer schrijftips!

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb altijd goed gescoord in dit vak. Dit komt vooral door mijn interesse en de tijd die ik in mijn vrije tijd aan dit vak besteed. Ik ben theoretisch sterk, maar pas deze kennis ook graag toe in de praktijk. Met mijn geduld en enthousiasme wil ik dit graag aan leerlingen overbrengen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb maatschappijleer altijd een interessant vak gevonden. Mede omdat het zo'n actueel vak is, houd ik mij er ook veel mee bezig tijdens mijn studie. Dit draagt ook positief bij in mijn manier van bijles geven in maatschappijleer. Ik ben er namelijk erg van overtuigd dat hoe meer je een bepaald vak in de praktijk kunt zien/volgen, hoe beter je het vak gaat begrijpen en hoe makkelijker het je af gaat. Dit wil ik leerlingen graag bijbrengen!

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Als mijn altijd favoriete vak, heb ik er tijdens mijn middelbare schoolcarrière veel tijd in gestoken. Niet alleen tijdens, maar ook na schooltijden was ik geregeld in het tekenlokaal te vinden om aan mijn projecten te werken. Ik heb hier veel kennis, maar vooral ook veel 'skills' opgedaan die ik nogsteeds gebruik en uitbreid. Met mijn grote interesse en plezier in tekenen en kunst, weet ik zeker dat ik leerlingen goed kan helpen in dit vak!

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Natuurwetenschappen kan een lastig vak zijn, maar hoe meer je het gaat begrijpen, hoe makkelijker en leuker het wordt. Dit is wat mij lang geleden werd verteld. Na 6 jaar Natuurkunde gevolgd te hebben, en daarbij natuurlijk ook genoeg moeilijkheden ondervonden te hebben, ben ik er achter gekomen dat het inderdaad waar is. Met de juiste strategie en fijne uitleg kan iedereen dit vak netjes afronden. Ik neem graag geduldig te tijd om leerlingen in dit vak van begrijpelijke uitleg te voorzien.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Dit vak lijkt heel theoretisch, maar is eigenlijk vooral een hoop begrijpen. Wanneer dit je is gelukt, ben je al een heel eind, zo heb ik ervaren. Ik heb levensbeschouwing nooit een vervelend vak gevonden, en graag hoop ik dan ook met mijn geduld leerlingen de levensbeschouwing beter te laten begrijpen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ethiek maakt deel uit van (het vak) levensbeschouwing, een deel waar ik goed op heb gescoord. Naast ethiek op het middelbaar onderwijs word ik tevens tijdens mijn studie in dit vak onderwezen. Ik ben dol op speculeren over levensbeschouwelijke onderwerpen en ethiek. Aangezien de ethiek altijd een rol speelt in ons dagelijks leven, kun je dit vak ook altijd terugbrengen naar een actuele casus. Dit maakt de ethiek voor mij extra interessant.

Over Sophie

Voordat ik aan mijn studie begon, heb ik de opleiding Gymnasium gevolgd die ik met succes heb mogen afronden. Dit betekent dat ik in die 6 jaar onderwijs een hoop ervaring heb opgedaan. Hard leren, goede cijfers halen, maar ook dagen lang super hard blokken en een cijfer halen waar je zeker niet op zat te wachten.. Geloof mij maar, iedereen maakt het mee 😉 Gelukkig zijn die 6 jaren zeker nuttig geweest, en pas ik mijn ervaringen en kennis graag toe in het geven van bijles.

Hoe ga ik te werk? Ik ben voorstander van werken in stappen. Om te beginnen leggen we even het schoolvak aan de kant, en kijken we even hoe jij werkt als leerling. Wat is jouw manier van plannen? Heb je een bepaalde structuur in je leerproces, en zo ja hoe zit deze in elkaar? Wanneer werkt iets niet voor jou, en wanneer wel? Leren plannen en leren leren, het lijkt heel simpel, maar ook dit verdient zijn aandacht!

Vervolgens duiken we samen het vak in, en gaan we samen stap voor stap de verschillende punten langs waar jij vast loopt. In dit proces probeer ik zoveel mogelijk vanuit jou als leerling te kijken naar de stof, en kijken we zo samen hoe we ervoor gaan zorgen dat jij straks sterker en zelfverzekerder in dit vak komt te staan. En geloof me, ook jou gaat dit helemaal lukken 😉

Graag luister ik naar de leerling, om vervolgens zo goed mogelijke hulp te kunnen bieden. Dit betekent dan ook dat ik altijd open sta voor opmerkingen van de leerling. Bij mij kun je nooit teveel vragen, al stel je dezelfde vraag 10 keer opnieuw.
Hoe dan ook vinden we samen de manier zodat jij straks met een fijner gevoel in jouw schoolvak staat!

Informatie
 • Uurtarief: 18.49
Maandag 17:00 - 22:00
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 20:00 - 22:00
Vrijdag 13:00 - 22:00
Zaterdag 14:00 - 22:00
Zondag 09:00 - 22:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 5 beoordelingen

 1. Brechje

  Ik had moeite met formuleren en Sophie heeft mij hier erg goed bij geholpen. We begonnen met de basis en hierna zijn we steeds een stukje verder gegaan. Sophie legt rustig uit en vindt het niet vervelend om het nog een keer uit te leggen als je iets niet snapt. Zeker voor herhaling vatbaar!

 2. Pim

  het was prima begeleiding

 3. Michelle

  Sophie heeft me heel goed geholpen bij het verbeteren en schrijven van een verslag. Ze geeft snel antwoort en was een grote hulp! Zeker een aanrader!!

 4. Christel

  Sophie is een super fijne tutor. Elke bijles heeft zij hetgeen waar jij graag aan wilt werken goed voorbereid. Verder is Sophie erg aardig en wilt je super graag helpen! Je kan haar dan ook altijd benaderen voor een vraag. Ben haar erg dankbaar voor de fijne lessen! 🙂

 5. Bayan

  Sophie heeft mijn verslag gecorrigeerd. Ze gaf mij een belangrijke regels van grammatica.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen