Maak kennis met Sven

other

Hey jij daar! Heb jij extra hulp nodig bij wetenschappelijke vakken? Dan zit je bij mij goed! Ik geef nu al zo’n 2 jaar bijles in de vakken natuurkunde (nask1) , biologie, chemie (nask2) , wiskunde en rekenen. Ervaring heb ik dus zeker. Ook zijn mijn studenten erg tevreden over mij en is er zeker sprake van een forse voorruitgang na een aantal lessen, de punten stijgen! Ik bereid mijn lessen van te voren goed voor aan de hand van een PowerPoint met theorie en daar bij behorende opgaven. Het is zelfs een soort hobby of passie voor mij.

Ben jij mijn volgende student die ik aan mooie voldoendes kan helpen?

Vakken

HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik studeer een biologische opleiding en krijg dus specifieke onderwerpen aanbod die tot het uiterst uitgelegd worden. Voor alle toetsen haal ik dikke voldoendes en ik begrijp de stof erg goed. Op school moeten we ook zelf presenteren, dus daar oefen ik al een tijd mee. Misschien kan ik jou ook helpen als je het moeilijk vind en nog eens uitgelegd wil hebben.

HAVO VMBO
Cijfer: 8

HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik vind scheikunde leuk en makkelijk . De basis van scheikunde zoals reactievergelijkingen kloppend maken kan ik heel goed en kan ik jou mee helpen. Ook dieper op de stof in is geen probleem. Denk aan: Titraties, acidimetrie, chromatografie ,spectrometrie.

HAVO VMBO
Cijfer: 8

VMBO
Cijfer: 9

Vind jij rekenen lastig of stom? Ik ga je helpen! Samen gaan we rekenen makkelijk en leuk maken, zodat jij een goed punt kan halen.

Over Sven

Ik ben Sven, 19 jaar oud, MBO 4 student, super leergierig en ambities om docent te worden.

Als biologie niet jouw sterkste vak is, dan help ik graag! Mijn vrienden en klasgenoten heb ik al vaker geholpen met het begrijpen van stof bij biologie. Ik heb mijn diploma Theoretische leerweg behaald met een 8.3 voor biologie. Biologie is altijd al mijn lievelingsvak geweest. Nu studeer ik bio-medisch laborant ( MBO niveau 4) op het Vista college.
Ook ben ik goed in Scheikunde/Chemie/Nask2 en in Natuurkunde/Nask1

Informatie
  • Uurtarief: 15.00
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag 15:00 - 20:00
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag 18:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 20:00
  • Online
  • Fysiek
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

  1. Fhanucia

    Sven is een aanrader, maakt de stof laagdrempelig. Verdiept zich in de vragen en maakte zelfs een powerpoint om het over te brengen. Topper!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen