Maak kennis met Thijs

Universiteit van Amsterdam

– Al ervaring met bijles geven op het vwo. Ik probeer met diverse invalshoeken en technieken er voor te zorgen dat de stof beter begrepen wordt. Zeker bij de bèta-vakken is het essentieel om de algehele situatie te begrijpen. Het allerbelangrijkste is daarnaast dat je plezier gaat krijgen in het vak, want dat zal z’n vruchten hoe dan ook afwerpen.
– Lessen van een uur/anderhalf uur
– Bijles gegeven in Wiskunde B en Natuurkunde op de middelbare school op vwo-niveau.
– Bijlessen bedoeld voor de bovenbouw havo en vwo.

§ Stuur de stof vooral door, zodat ik me daar alvast een beetje in kan verdiepen.
§ Stel alle prangende vragen die je hebt, domme vragen bestaan niet!
§ Vooral gebruikmakend van oefen- en examenopgaven op niveau.

Met de bijlessen wil ik er vooropstaand voor zorgen dat ik iemand kan inspireren met vakken die als lastig gezien kunnen worden. Plezier ontstaat door begrip, ik hoop hieraan mijn steentje bij te kunnen dragen! Uit ervaring heb ik kunnen zien dat de mensen die ik bijles heb gegeven, flinke gesprongen hebben gemaakt met hun cijfers en ook steeds leergieriger werden. Oefening baart kunst!!!

Vakken

VWO
Cijfer: 8

Het bereid zijn om een lastig vraagstuk op te lossen. Daarbij verschillende invalshoeken te gebruiken en technieken af te wisselen met elkaar. Bij natuurkunde draait het vooral om begrip van de algehele opdracht. Zodra je in de smiezen hebt wat er wordt gevraagd, is het in de meeste gevallen een eitje om de oplossing te vinden. Ik wil je daarbij voornamelijk helpen om de geleerde kennis te combineren met de vraagstelling die vaak op soortgelijke wijzen terugkomt.

VWO
Cijfer: 7

Aandachtig en pienter te zijn in het rekenwerk en het volledig kunnen beantwoorden van de gegeven vraag. Bij scheikunde is het essentieel dat je begrijpt wat er wordt gevraagd. In vele gevallen komen er lange stukken tekst voor in een opdracht, maar heb je niet alles van die gegeven informatie nodig. Ik help je daarbij om consequent uit te kammen wat wel en niet belangrijk is en wat de veiligste en snelste methoden zijn voor het oplossen van een opdracht.

VWO
Cijfer: 7

Wiskunde B draait om precisie. Hierbij is het belangrijk dat je stapsgewijs tot het antwoord leert komen. Bij Wiskunde B zijn er veel verschillende wegen die naar Rome leiden. Er zijn dus ook talloze technieken die je kan toepassen bij vragen. Ik wil je leren hoe je op de meest geschikte en snelste wijze een vraag kan oplossen. Het is hierbij ook belangrijk dat je vragen blijft oefenen, want de uitkomsten komen je niet zo maar aanwaaien. Wanneer het kwartje is gevallen, begint het bovenal een koud kunstje te worden. Dat is tenminste hoe ik Wiskunde heb ervaren.

Over Thijs

Ik ben reeds geslaagd voor het VWO en zal aankomend jaar beginnen met de studie Natuur- en Sterrenkunde. Voorgaande jaren op de middelbare school geregeld bijles gegeven in Wiskunde B en Natuurkunde op VWO Niveau. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden achter de piano en heb eveneens de vooropleiding op het Utrechts Conservatorium gevolgd in jazzmuziek. Daarnaast tennis ik veel en ben ik dol op alles wat zich in het heelal bevindt. .

Informatie
 • Uurtarief: 20.00
Maandag 17:00 - 19:00
Dinsdag 17:00 - 19:00
Woensdag 18:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 13:00
Vrijdag 18:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag 09:00 - 13:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Senna

  Veel hulp gekregen in korte tijd ter voorbereiding van het natuurkunde examen. Hij legt duidelijk en eenvoudig uit waardoor ik nu een stuk meer zelfvertrouwen heb gekregen 🙂

 2. Joyce

  Duidelijke uitleg.
  Heeft mijn zoon zijn zelfvertrouwen terug gegeven met moeilijke vakken

 3. Ye Young

  Heel duidelijk uitleg en neemt echt initiatief om les te geven!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen