Maak kennis met Thijs

Hee, ik ben Thijs. Ik ben 18 jaar en kom uit Bergen op Zoom. Ik zit in mijn tweede jaar van bio-farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit Leiden en ik heb al meer dan vier jaar ervaring met het geven van (online) bijles.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.4

Ik studeer zelf bio-farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit Leiden en hier komt veel scheikunde aan bod. Bovendien geef al sinds de 4e op de middelbare school scheikunde bijles.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Het stapsgewijs uitleggen van de stof. Door veel oefeningen te doen wordt je vanzelf beter in het begrijpen en toepassen van de stof.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.3

Bij mijn huidige studie bio-farmaceutische wetenschappen komt uiteraard veel biologie aan bod. Het stapsgewijs helpen uitleggen van processen in het lichaam kan ik goed. Ook is het begrijpen van de vraagstelling een belangrijk onderdeel en hier kan ik goed bij helpen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.4

Het rekenen aan opgaven is belangrijk bij natuurkunde. Hier kan ik goed bij helpen door zowel te oefenen als trucjes uit te leggen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.3

Zowel grammatica en de vocabulaire gaan mij goed af. Ook kan ik helpen met de uitspraak van woorden wat belangrijk is in het Frans.

Over Thijs

Ik geef sinds de 4e klas op de middelbare al bijles. Meer dan een jaar geleden ben ik begonnen met het geven van online bijles (6 uur per week). Ik ga als volgt te werk: ik geef 1 tot 2 uur bijles per keer en bespreek van tevoren met de leerling wat we gaan doen. We starten de bijles met het doornemen van eventuele vragen en daarna beginnen we met het doornemen van de theorie en sluiten af met het maken van oefeningen. Aan het einde van de bijles wordt een nieuwe bijles ingepland, want consistentie is belangrijk bij het leren.

Informatie
  • Uurtarief: 19.50
Maandag 13:00 - 20:00
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 13:00 - 18:00
Zaterdag -
Zondag 12:00 - 18:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Thijs heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen