Maak kennis met Valencia

Radboud Universiteit Nijmegen

Inspirerend, geduldig en gedreven. Statistiek en SPSS, veel mensen studenten hebben er een hekel aan, maar ik hou ervan om de puzzels op te lossen en tot een juiste uitkomst te komen!

Vakken

WO HBO
Cijfer: 8

Beschrijvende en toetsende statistiek evenals SPSS

WO
Cijfer: 8.5

WO
Cijfer: 7.5

WO
Cijfer: 8

WO HBO
Cijfer: 8

Over Valencia

Ik ben een ambitieuze en gemotiveerde basispsycholoog in opleiding. In mijn bachelorscriptie deed ik een moderatie onderzoek waarbij ik heb gekeken of experientiële vermijding de associatie versterkt tussen depressieve klachten en emotioneel eetgedrag bij volwassenen. Gedurende mijn bachelor heb ik mij gericht op het domein van ontwikkeling en geestelijke gezondheid en heb ik mijn kennis verbreed door vrije keuze vakken te volgen zoals forensische psychiatrie en de psychologie van de seksualiteit. Ik ben een ster in statistiek, psychometrie en data-analyse en vind het geweldig om deze puzzels op te lossen!

Informatie
 • Uurtarief: 27.50
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag -
Zondag -
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 20 beoordelingen

 1. marion

  Valencia, laat je goed nadenken over het doel van in mijn geval het onderzoek. Dit doet ze door goed door te vragen. Ze helpt mij enorm bij mijn statistiek.

 2. Sanne

  Super fijne begeleiding, kalme uitleg, flexibel en helpt tot het eind om tot een goed resultaat te komen!

 3. Daan

  Ik heb bij twee vakken hulp gevraagd bij Valencia, namelijk longidutionaal onderzoek en test- en toetstheorie. Met behulp van haar uitleg, nog een keer uitleggen en haar kennis van zaken, kreeg ik meer vat op de leerstof. Daardoor heb ik de tentamens ook gehaald.
  Het contact verloopt heel makkelijk en ze is goed te bereiken. Ik raad Valencia zeker aan als je vragen hebt over statistiek of psychometrie. Je wordt er een hoop wijzer van!

 4. Lisa

  Valencia heeft mij geholpen om het vertrouwen terug te krijgen in mijn eigen kunnen van statistiek! Ze geeft handige ezelsbruggetjes om complexe begrippen beter te begrijpen en al vraag je iets 1000 keer legt ze het met alle geduld nog een keer aan je uit. Ik zou Valencia zeker aanbevelen. Ik heb mijn master methodology Business Administration tentamen vol vertrouwen gemaakt en ben super blij met het resultaat!

 5. Hanna

  Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van een bijles via studentvoorstudent. Het was mij een zeer positieve ervaring. Valencia heeft in 2 uur veel uit kunnen leggen, waardoor ik weer vertrouwen kreeg in een opdracht van de OU. Valencia heeft een prettige manier van uitleggen. Ze gebruikt onderwerpen uit de praktijk, waardoor het makkelijk toepasbaar is en nam de analyses stapsgewijs in SPSS door.

 6. Paula

  Ik ben heel goed geholpen door Valencia! Ik ben heel blij en tevreden over de feedback en hulp bij mijn stageverslag. Ze heeft alles super snel nagekeken en waardevolle feedback gegeven in de korte tijd. Ik wil je heel graag bedanken voor de flexibiliteit en dat je in zo n korte tijd flink werk gericht om mijn deadline te kunnen halen. Het is zeker een aanrader om je verslag na laten checken door Valencia! Ik neem nog zeker contact op met Valencia in de toekomst. Als je twijfelt stuur haar bericht, ze reageert super snel en ze is super lief!

 7. Joey

  Valencia heeft mij geholpen met academic writing skills. Zij deed dit op een hele fijne manier.
  Zij werkt heel nauwkeurig en zorgt er altijd voor dat je voorzien wordt van de beste feedback.
  Ondanks dat ik heel laat haar hulp heb ingeschakeld is het toch nog gelukt om een hele mooie cijfer te behalen voor het verslag.
  Als je hulp nodig hebt met 1 of meerdere van haar vakken, zou ik het zeker aanraden om met haar in gesprek te gaan!

 8. Pieter

  Een kundige en vaardige bijlesdocente die ook behulpzaam is buiten de geboekte uren om. Denkt actief mee over de stof en aanpak.

 9. Jimmi

  Twee keer heel prettig samengewerkt. Valencia weet veel van correct formuleren. Zij verspilt geen tijd maar gaat direct aan het werk. Voor een foutje wat zij gemaakt had, nam zij verantwoordelijkheid en gaf zij compensatie. De tweede keer hebben wij meer naar de inhoud en argumentatie gekeken en had Valencia het geduld en de capaciteit om mij uit te leggen wat niet duidelijk is en waarom niet.

 10. Kelly

  Valencia heeft mij super goed kunnen helpen met het methodologisch beoordelen van artikelen! Ik vond het lastig om kritisch een wetenschappelijk artikel te lezen en te begrijpen. Tijdens de meetings gingen we het samen rustig doorlezen. Ik heb er veel aan gehad!

 11. Renée

  De bijles hielp echt super goed bij de laatste loodjes van mijn scriptie en zorgde dus voor heel wat minder stress!

 12. Dewi

  Valencia heeft mij binnen een korte tijd super geholpen met de statistische analyse van de resultaten voor mijn scriptie.

 13. Lean

  Ik zat helemaal vast op mijn thesis, maar Valencia heeft me fantastisch geholpen! Samen hebben we gebrainstormd over een onderzoeksvraag, en ze heeft me vanalles uitgelegd over statistische toetsen en het schrijven van een inleiding. Kan haar aan iedereen aanraden 🙂

 14. Luuk

  Fijne bijles

 15. Shakura

  Valencia is echt supergoed en behulpzaam. Vooral als je echt niet weet waar je moet beginnen en dat je echt helemaal de weg kwijt bent. Ze pakt snel de draad op en begint zelf door bijvoorbeeld de samenvatting te lezen en uitleg te geven hier en daar, of de juiste vragen te stellen. Dat vond ik vooral goed omdat ik gewoon niet wist waar ik moest beginnen. Ze stelde mij heel erg op mijn gemak en gaf mij eigenlijk zelfvertrouwen mee! Ik heb nu spijt dat ik haar niet meer ingeboekt heb, maar doe dat zeker weer in de toekomst.

 16. Kim

  Heel erg tevreden over de capaciteiten van Valencia. Ze is rustig, denkt mee maar ze laat je vooral zelf nadenken en tot het antwoord komen. En als het niet lukt dan geeft ze tussendoor aanwijzingen. Ze heeft er bij mij voor gezorgd dat er eindelijk kwartjes gingen vallen in hoe ik data in SPSS moest interpreteren.

 17. Jelko

  Goede bijles! Mijn cijfer is van een 4.0 naar een 8.0 gegaan.

  Valencia geeft erg goede bijles. Ze legt alles zo vaak uit als nodig is. Ondanks dat Engels niet op haar profiel staat heeft ze zich snel aan kunnen passen aan mijn Engelse stof. Ze geeft ook goede tips over het leren en oefenen van de stof. Echt een aanrader!

 18. Chiara Monica Francisca

  Valencia is een hele fijne bijles docente! Ze heeft veel kennis over zowel onderzoeksmethoden, als statistiek en is altijd bereid om je te helpen. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in deze vakken en snap ik SPSS ook een stuk beter 🙂

 19. Evelien

  Hele fijne begeleiding! Zeker een aanrader

  Op het moment werk ik met Valencia aan mijn scriptie. Ze helpt geduldig en geeft constructieve feedback. Daarbij past ze goed aan op mijn niveau, wat ik heel prettig ervaar. Ik ervaar het echt als een hele fijne en prettige hulp. Zeker een aanrader als je iemand zoekt om mee te helpen met je scriptie.

 20. Jessie

  Zeer goede begeleiding. Ze heeft veel kennis, is nauwkeurig en zoekt graag dingen voor je uit. Ze helpt je zo goed mogelijk met wat je nodig hebt, legt alles heel geduldig en inzichtelijk uit. Door haar begrijp ik hoe SPSS werkt en heb ik mijn scriptie kunnen afronden. Heel goede bijles voor een mooie prijs.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen