Maak kennis met Wieger

Technische Universiteit Delft

Dutch:
Ik ben Wieger, 26 jaar, en ik ben net afgestudeerd bij de master opleiding Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft. Ik heb 3 jaar ervaring met bijles geven op VMBO, HAVO en VWO, waar ik met heel veel plezier heb geleerd om op verschillende niveaus les te geven. Ook heb ik een half jaar bijles gegeven aan 15 eerstejaars studenten. Graag kom ik in contact om jou te helpen en om samen dat ene moeilijke vak halen!

English:
I am Wieger, 26 years old, and I have just graduated from the Aerospace Engineering master programme at TU Delft. I have 3 years of experience with tutoring at VMBO, HAVO and VWO, where I learned with great pleasure to teach at different levels. I also tutored 15 first-year students for 6 months. I would be happy to get in touch with you and help you pass that one difficult subject!

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb 3 jaar ervaring met het geven van bijles in dit vak. Ik heb dit zowel op VWO, HAVO als VMBO niveau gedaan. Daarnaast ben ik erg veel met wiskunde B bezig geweest tijdens mijn studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb 3 jaar ervaring met het geven van bijles in dit vak. Ik heb dit zowel op VWO, HAVO als VMBO niveau gedaan. Daarnaast draaide mijn studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, aan de TU Delft, grotendeels om natuurkunde, waardoor dat nog goed in mijn systeem zit.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb 2 jaar ervaring met het geven van bijles in dit vak op een middelbare school. Ik heb dit zowel op VWO, HAVO als VMBO niveau gedaan. Daarnaast heb ik ook nog privé bijles gegeven, waar ik bijles heb gegeven in alle vakken, inclusief Scheikunde.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik heb afgelopen jaar een jaar privé Engels bijles geven. Daarnaast heb ik ook op de middelbare school mijn Cambridge certificaat C1 niveau gehaald.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik heb bedrijfseconomie gevolgd op de University of British Columbia (Vancouver, Canada). Daarnaast heb ik bijles gegeven in dit vak op HAVO niveau, waar ik ook een syllabus heb geschreven voor het HAVO eindexamen.

WO
Cijfer: 8.3

Tijdens mijn studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek heb ik 5 jaar lang leren programmeren met Python. Met deze programmeertaal heb ik ook mijn afstudeeronderzoek gedaan bij Airbus Nederland.

During the Bachelor programme of Aerospace Engineering I passed the 'introduction to Python' course with an 8.3 out of 10. I have learned to program with the Python language for 5 years. With this programming language I also did my graduation thesis research.

Over Wieger

Ik ben net klaar met de master opleiding Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft. Ik ben een gemotiveerde harde werker en ik hou ervan om samen te werken met mensen en samen problemen op te lossen, dus ook de moeilijke schoolvakken! Ik 3 jaar ervaring in bijles geven op de middelbare school. Buiten deze opleiding heb ik ook 2 jaar aan extra-curriculaire activiteiten gedaan, waar ik veel heb samengewerkt met groepen mensen op professioneel en sociaal vlak. Hier heb ik veel geleerd over duidelijk communiceren van informatie. Deze skill heb ik vervolgens ook een half jaar toegepast als teaching assistent op de universiteit, waar ik een tutor was voor een groep van 12 studenten.

Informatie
  • Uurtarief: 25.00
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Michel

    Precies wat wij nodig hadden. Goede kennis en weet het goed over te brengen

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen