Maak kennis met Yan Ni

Vrije Universiteit Amsterdam

Hoi! Mijn naam is Yan Ni. Ben jij op zoek naar iemand die je kan helpen met Bedrijfseconomie, Rekenen en/of Wiskunde? Ik kan je verder helpen!

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel studeer ik de Pre-Master Financial Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Inmiddels heb ik meer dan vier jaar ervaring met bijles geven in Bedrijfseconomie aan scholieren, MBO- en HBO-studenten.

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Tot en met 4 VWO . Mocht je twijfelen wanneer je in 5 of 6 VWO is, stuur me dan een bericht met welk onderwerp jij moeite hebt.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Uitleg geven over alle vaardigheden die in de rekentoets van het HBO voorkomen

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Bedrijfseconomie A-, B- en D-cluster van Bedrijfskunde op de HAN.

Parate Kennis:
BEC 1 A-cluster: 10
BEC 2 B-cluster: 9,6

Schriftelijk:
DPCBEC D-cluster: 9,6

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Door mijn achtergrond in de Bedrijfseconomie kan ik je helpen met alle belangrijke onderwerpen zoals indexcijfers, brutowinstmarges, btw en frequentietabellen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Finance & Control (Economics & Finance propedeuse HAN)

TJEF: 7,9
TOEF: 7,7

Over Yan Ni

**Ik maak géén tentamens, projecten of opdrachten in opdracht van iemand**

Wat ik voor je kan betekenen is hulp bij alle vragen die je hebt. Als je uitleg nodig hebt, kan ik je dat geven zo vaak als jij het nodig hebt. Samen bekijken we opdrachten die je niet begrepen hebt om te zorgen dat je het wel begrijpt. Ik ben een rustig persoon en werk nauwkeurig. Verder probeer ik vooral jou aan het denken te zetten, zodat jij uiteindelijk echt snapt wat je precies moet doen.

Om er zeker van te zijn dat ik je verder kan helpen, is het raadzaam om alvast de stof of opdrachten in de chat te sturen, zodat je de juiste verwachtingen van de bijles hebt.

Informatie
 • Uurtarief: 22.00
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 25 beoordelingen

 1. Lare

  Yan Ni haar bijlessen hebben me heel goed geholpen, dankzij deze bijlessen heb ik mijn examen Bedrijfseconomie gehaald. Ik ben heel tevreden!

 2. Sosan

  Ik heb bijles genomen bij Yan Ni, het was echt top!
  Ze is geduldig, legt het zo goed mogelijk uit en gaat door tot je het goed snapt.

  Zeker een aanrader!!

 3. Thomas

  Goede en duidelijke uitleg!

 4. Effat

  De bijlessen waren duidelijk te volgen. Ze laat je het eerst zelf proberen om het antwoord te vinden en als je het dan niet begrijpt zal ze het zovaak uitleggen als nodig is. Dit is echt super fijn!!

 5. Neha

  De bijles van Yan Ni was heel fijn. Ze us geduldig, lief en heeft een fijne manier van uitleggen.

 6. Jasmijn

  Fijne manier van les geven. Dik tevreden

 7. Saar

  Super lief, duidelijk en kauwt niet alles voor. Ze zorgt er dus echt goed voor dat je alles goed begrijpt!

 8. Carmen

  Door Yan Ni heb ik na 4 keer herkansen, eindelijk mijn bedrijfseconomie tentamen gehaald. Ze heeft mij maar twee keer bijles gegeven (gezien de tijd) en dit heeft al enorm geholpen. Yan Ni heeft goede voorbeelden, legt het rustig uit en vraagt de juiste dingen aan je zodat je het begint te snappen. Dus zeker een bijles bij Yan Ni boeken!!

 9. Lennard

  Was last minute begonnen met leren voor mijn tentamen bedrijfseconomie. Door de perfecte en duidelijke uitleg heb ik dit tentamen gehaald! Naast dat Yan Ni de stof erg goed beheerst, weet ze de hoofd- en bijzaken te zeer goed te scheiden waardoor het snel erg duidelijk wordt. Zeker een aanrader dus!

 10. Hava

  Yan ni heeft mij goed geholpen met bedrijfseconomie. Ze beheerst de stof goed en legt het op een geduldige manier uit. Voor herhaling vatbaar!

 11. Leticia

  Ik heb de bijles met Yan Ni als heel prettig ervaren. Dankzij Yan Ni heb ik mijn Bedrijfseconomie tentamen gehaald. Zij geeft uitleg op jouw tempo en heel duidelijk. Yan Ni is ook erg flexibel en dat vond ik heel fijn. Bedankt Yan Ni 🙂

 12. Nicky

  Yan ni heeft een fijne en rustige manier van uitleggen waardoor je het snel oppakt. Door de hulp van Yan ni heb ik mijn bedrijfseconomie gehaald.

 13. Imre

  Beste Yan Ni,
  Bedankt voor je geduldige manier van uitleggen. Ook fijn dat je per mail nog het een en ander hebt toegelicht👍

 14. Kirsten

  Yan ni is super geduldig en geeft je een zelfverzekerd gevoel. Ze legt alles in een ander perspectief uit, waardoor alles veel duidelijker is. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!!

 15. Alejandro

  Paar weken terug begon ik bij haar met een achterstand van 2 hoofdstukken, nu loop ik er een halve voor :)). Ze geeft rustige en duidelijke uitleg op het tempo die ik bepaal en ik ben zeer tevreden. Deze maand heb ik mijn tentamen bedrijfseco, en dan zal ik ook hier mijn cijfer bekendmaken!

 16. Elise

  Duidelijke uitleg heb hier zeker van geleerd!

 17. Lucy

  Van een 3 naar een 7,3 op bedrijfseconomie 😍!

 18. Lucy

  De bijlessen voor bedrijfseconomie hebben me enorm goed geholpen. Ik wist niet veel over de onderwerpen, maar Yan Ni legde alles heel rustig en erg duidelijk uit, op mijn tempo. Heel erg fijn dat Yan Ni een antwoord wist op alles dat ik vroeg, nog beter dan mijn docent:)!

 19. Athina-mae

  Yan Ni geeft op een fijne manier bijles, ze heeft me goed geholpen om de stof uit te leggen en hebben we samen veel geoefend. Wanneer ik iets begreep legde Yan Ni het graag nog een keer uit zodat ik dit begreep. Ik raad iedereen aan om een bijles te boeken bij Yan Ni.

 20. Yasmine

  Veel van haar geleerd!

 21. Carlo

  Yan heeft goed geholpen de basics op te frissen. Ten behoeve van een assessment die ik moet doen, Bedank! Carlo

 22. Halima

  Mijn ervaring met Yan Ni, is zeer goed. Ze legt de stof goed uit. Waardoor ik me minder zorgen maak over het opkomende tentamen.

 23. Silke

  Mijn bijleservaring is heel goed. Met dank aan Yan Ni heb ik mijn tentamen gehaald. Hier ben ik erg blij mee! Ze bleef de stof herhalen totdat ik het begreep en ze had zich voorbereid met zelfgemaakte samenvattingen. Yan Ni is rustig, aardig en lief. Ik kon goed met haar samenwerken.

 24. Amon

  We zijn zeer tevreden over Yan Ni ze heeft een fijne uitstraling waardoor onze zoon zich bij haar op zijn gemak voelt. Wat natuurlijk bevordelijk is om te leren.

 25. miranda

  Mijn dochter is erg tevreden en vind het erg fijn om bijles te krijgen van Yan Ni, ze heeft al veel geleerd, Yan Ni heeft een duidelijke en geduldige uitleg.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen