Maak kennis met Yula

Radboud Universiteit Nijmegen

Hallo toekomstige leerling,
Het tutorschap betekent voor mij dat ik goed kijk en luister waar ik je mee van dienst kan zijn. Voor mij gaat het niet alleen om het resultaat, maar ook om de weg ernaartoe. Als je aan het einde van de les kunt zeggen dat je iets bijgeleerd hebt wat je niet meer zal vergeten, is mijn doel bereikt.

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 8

De afgelopen drie jaar heb ik aan maar liefst drie leerlingen bijles gegeven in scheikunde. Mijn opleiding (Moleculaire Levenswetenschappen aan de WUR) is gericht op chemie en ik geniet er erg van om aan anderen mijn opgedane kennis door te geven.

VWO
Cijfer: 9

Filosofie was een van mijn favoriete vakken op het VWO. Ik heb mee mogen doen met de Filosofie Olympiade in 2019 waar ik erg van genoten heb.

VWO
Cijfer: 8

Bij Latijn was vertalen een van mijn sterkste kanten. Ik zou graag anderen willen helpen met dit vak om zowel de leerling vooruit te helpen, als mijn eigen kennis vers in mijn geheugen te houden!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Engels is voor mij toch wel een van mooiste talen. Als ik anderen hiermee kan helpen doet dat mij veel plezier. Op het VWO heb ik les gehad in Cambridge Engels en mijn CAE (Cambridge Assessment Exam) gehaald.

Over Yula

Tijdens mijn VWO jaren heb ik maar liefst drie leerlingen bijles mogen geven. Zowel aan ervaring als aan enthousiasme voor het lesgeven kom ik niet tekort en ik hoop nog veel meer kennis op te doen.

Ik heb een paar jaar geleden mijn propedeuse gehaald voor Moleculaire Levenswetenschappen aan de WUR. Dit is een soort scheikunde voor gevorderden met wat biologie en natuurkunde erbij. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de Engelstalige studie Philosophy, Politics and Society aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Deze opleiding verbindt filosofie met huidige problemen in de maatschappij en politiek. Omdat dit een voltijds studie is, ben ik als tutor doordeweeks in de avond en in het weekend beschikbaar.

Ik heb zes jaar genoten van een gymnasium opleiding en meerdere prestaties behaald, zoals een CAE diploma, een plekje in de Filosofie Olympiade van 2019 en een voor twee prijzen genomineerd profielwerkstuk. Nu wil ik mijn vaardigheden graag meenemen in mijn lessen zodat ook mijn leerlingen er wat van opsteken.

Informatie
 • Uurtarief: 16.50
Maandag 19:00 - 22:00
Dinsdag 19:00 - 22:00
Woensdag 19:00 - 22:00
Donderdag 19:00 - 22:00
Vrijdag 19:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 6 beoordelingen

 1. Emma

  Yula legt heel fijn en goed uit!

 2. Carla

  Yula is heel vriendelijk en legt goed uit. Ze heeft onze zoon aan een voldoende geholpen voor Scheikunde. We gaan zeker weer om haar hulp vragen.

 3. Yanty

  Scheikunde van onvodelde naar een negen. Yula heeft bijles gegeven voor onze zoon 4e vwo. Zij reageerde snel en open voor ideeen. Afgesproken dat wij haar in de toekomst weer gaan benaderen, heel blij met Yula.

 4. Esmee

  Helemaal top! Ik heb scheikunde bijles gehad van Yula en ze kan goed en duidelijk uitleggen dus ik raad Yula zeker aan!

 5. Wiam

  Yula heeft kennis over de filosofie en die kennis kan ze goed doorgeven. Ze heeft geduld en als je iets niet begrijpt, legt ze het graag een tweede keer uit. Ook als je na de les nog een vraag hebt beantwoord ze die graag. Over het algemeen waren het top lessen!

 6. Rabia

  Mijn dochter vond het leerzaam en zij heeft het goed begrepen

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen