Maak kennis met Yulia

Technische Universiteit Delft

Vaak worden bètavakken als moeilijk beschouwd, maar dat verandert wanneer je het mechanisme begrijpt! Ik heb 4 jaar ervaring in het begeleiden hiervan en help je graag om dit te doorgronden. Ik hoop je hiermee van dienst te kunnen zijn!

Vakken

VWO
Cijfer: 8.9

HAVO VMBO
Cijfer: 7

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.2

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Over Yulia

Ik heb altijd een passie gehad voor exacte vakken, maar ik heb gemerkt dat het niet altijd eenvoudig is. Vaak ligt het struikelblok in het feit dat leerlingen de stof uit hun hoofd leren, zonder daadwerkelijk te begrijpen wat ze doen. De fundamenten van de leerstof begrijpen is essentieel om allerlei soorten problemen op te lossen, zelfs wanneer ze in verschillende contexten worden gepresenteerd. Ik sta klaar om te helpen en leg onderwerpen op diverse manieren uit, net zolang totdat het concept helder is en de leerling het zelf kan toepassen.

Bij het geven van bijles:

Elke les wordt afgestemd op de individuele behoeften van de leerling, maar over het algemeen hanteer ik een bepaalde aanpak. Alvorens we starten, is het belangrijk dat de leerling op zijn minst de stof heeft doorgenomen. Hierdoor zijn de moeilijkheden vaak al bekend, zodat ik direct antwoord kan geven. Tijdens de bijles concentreren we ons op de lastige concepten en gebruiken we oude examen- of oefenvragen om te controleren of de stof echt begrepen is. Indien niet het geval, herhaal ik de uitleg rustig op een andere manier. Ik heb gemerkt dat visuele voorbeelden vaak zeer verhelderend zijn tijdens de uitleg, dus als daar behoefte aan is, pas ik dat zeker toe. En natuurlijk, streven we naar niets minder dan perfectie!

Voor huiswerkbegeleiding:

Vaak denken leerlingen dat ze bij huiswerk en studeren volledig kunnen vertrouwen op motivatie. Echter, ik geloof dat doorzettingsvermogen minstens zo belangrijk is. Er zullen altijd dagen zijn waarop de motivatie ontbreekt, maar doorzettingsvermogen is wat ervoor zorgt dat studeren een vast onderdeel wordt van je dagelijkse routine. Ik begeleid leerlingen in dit proces totdat ze in staat zijn om deze taken moeiteloos dagelijks uit te voeren.

Geïnteresseerd? Neem contact met me op en laten we aan de slag gaan! (Let op: beschikbaarheid in het rooster kan variëren.)”

Informatie
  • Uurtarief: 19.00
Maandag 14:00 - 20:00
Dinsdag -
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 15:00
Vrijdag 11:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
  • Online
  • Fysiek
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Yulia heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen