Maak kennis met Zareh

Technische Universiteit Eindhoven

Ik ben een doortastende student van een dubbele master, terwijl ik docent wiskunde ben op een middelbare school in de bovenbouw voor wiskunde A, B en C. Dit lijkt veel hooi op een vork, maar met de juiste technieken voor leren en plannen wordt het een eitje. Ik zeg altijd: werk niet alleen hard, maar ook hard en slim, want hoe slimmer je werkt, des te minder hard je hoeft te werken!

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb een wiskunde gerelateerde bachelor met goede cijfers afgerond en ik geef les in wiskunde als docent op een middelbare school. Ik weet dus precies hoe ik de stof goed kan laten overkomen en ik heb een sterke vakinhoudelijke achtergrond wat daar aan ten grondslag ligt.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik ben een wiskunde docent die les geeft in wiskunde C.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik ben een wiskunde docent die lesgeeft in wiskunde A.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik ben een wiskunde docent die les geeft in wiskunde B.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb dit vak erg goed afgerond op WO niveau. Ook geef ik les in wiskunde A en C op een middelbare school, waar erg veel statistiek in voor komt. Ik heb dus de vakinhoudelijke kennis en de didactische vaardigheden om dit vak goed uit te kunnen leggen!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb dit vak met een 9 afgerond op de technische universiteit van Eindhoven. Ook ben ik een docent wiskunde, waardoor ik dus zowel de vakinhoudelijke kennis heb als de vaardigheden om dit uit te leggen door mijn docentschap!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Ik heb aan de hand van zelfstudie een vak gevolgd op de technische universiteit van Eindhoven waar wiskunde D de basis van is. Dit vak heet Capita selecta Complex Analysis. De opdrachten/het tentamen van dit vak heb ik foutloos afgerond.

Over Zareh

Hallo, mijn naam is Zareh! Ik ben een dubbele master student Biomedical Engineering en Wiskunde aan de technische universiteit van Eindhoven, Ook ben ik een bovenbouw wiskunde docent op een middelbare school voor wiskunde A, B en C. Bovendien speel ik al 15 jaar piano en componeer ik mijn eigen stukken. Zoals je kunt lezen heb ik best wat hooi op mijn vork genomen tot nu toe in mijn leven. Dit heb ik allemaal kunnen managen door een goede planning en flink wat doorzettingsvermogen aan de hand van een aantal trucjes die ik graag wil aanleren aan een eventuele bijles leerling. Je kunt hierbij verwachten dat ik heel geduldig uitleg, stap voor stap de stof of een som langs ga (zodat ik zeker weet dat de basis goed zit) en vanuit daar moeilijkere stof/sommen makkelijk kan uitleggen.
Dus aarzel niet je in te schrijven voor een 10 gemiddeld en een dosis discipline!

Informatie
 • Uurtarief: 35.00
Maandag 09:00 - 23:00
Dinsdag 16:00 - 23:00
Woensdag 09:00 - 23:00
Donderdag 11:00 - 23:00
Vrijdag 15:00 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 23:00
Zondag 09:00 - 23:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 25 beoordelingen

 1. Yentel

  Zareh is echt een top bijles docent! Ik had al weken moeite met het vak wiskunde op mijn HBO opleiding, maar ik vond het toch moeilijk om uiteindelijk de stap te zetten om hulp te vragen. Ik zocht een docent die mij geduldig kon helpen en mij de basis kon uitleggen en vanuit daar de moeilijkere concepten makkelijk kon uitleggen. Zareh is hier uitzonderlijk goed in!! De bijlessen vonden online plaats, maar doordat hij aantekeningen maakt en deze naderhand naar je doorstuurt, kun je op je gemakje de bijles als het ware terug lezen. Ik had niet verwacht dat ik online bijlessen fijner en laagdrempeliger vond dan fysieke bijlessen, maar omdat Zareh heel goed gebruik maakt van de online mogelijkheden, maakt hij met bepaalde berekeningen en tekeningen de opgaven heel duidelijk en na zijn heldere uitleg valt bij mij eindelijk het kwartje. Zareh is niet alleen super slim maar ook nog eens erg vaardig met het overbrengen van de stof en dit allemaal op een leuke en gezellige manier, geweldig!!

 2. Luc

  Zareh legt heel duidelijk uit en heeft veel geduld. Je merkt echt dat hij je wil helpen om het zelf goed te begrijpen. Geeft duideljke voorbeelden en brengt je wiskundige kennis naar een hoger niveau. Top bijles docent!

 3. Wasim

  Super vriendelijk en legt moeilijke concepten heel erg gemakkelijk uit met duidelijke voorbeelden. Denkt met je mee. Ik snap mijn Statistiek stof nu veel beter! Zeker een aanrader.

 4. Youri

  Ik zit zelf in het 1ste jaar van mijn HBO studie. Aangezien ik moeite heb met Wiskunde B ben ik opzoek gegaan naar een bijles docent. Zareh legt alles op een duidelijke en rustige manier uit, wat ervoor zorgt dat je alles snel begrijpt. Daarnaast is het heel fijn dat hij gebruik maakt van simpele voorbeelden waardoor je bij een moeilijke opdracht inzicht krijgt dat het helemaal niet zo moeilijk is. Ik beveel Zareh dan ook zeker aan!

 5. Youri

  Ik zit zelf in het eerste jaar van mijn HBO studie waarbij ik het vak wiskunde A krijg. Nadat ik hier veel moeite mee had ben ik opzoek gegaan naar een bijles docent. Hierbij kwam ik al snel uit bij Zareh en ik kan hem zeker aanbevelen! Hij legt alles op een rustige en simpele manier uit waardoor je het echt gaat begrijpen.

 6. Kane

  Duidelijke lessen, Heel veel kennis en wilt altijd met jou de problemen oplossen.

 7. Dominique

  Duidelijke en gestructureerde uitleg ๐Ÿ™‚

 8. Gevanio

  Top docent! Zareh is een wandelende rekenmachine die het ook nog eens super duidelijk en gestructureerd kan uitleggen!

 9. tom

  Fantastische uitleg van de stof!

 10. Stan

  Zeer goeie lessen, veel persoonlijke aandacht en een fijne sfeer. Je krijgt wat je hebt gedaan in de les ook doorgestuurd waar door je het later nog kan doornemen

 11. Dion

  Hele fijne docent hij weet precies waarover hij praat en kan het goed uitleggen.
  zeker een aanrader!!

 12. Iris

  Geduldige docent ๐Ÿ˜Š

 13. Iris

  Geduldig, zorgvuldig docent. Hij begrijpt waar de fouten en instinkers liggen en speelt daar op in zodat je het hele proces begrijpt ๐Ÿ™‚

 14. Jorrit

  Zareh is heel intelligent en kan goed uitleggen!

 15. Annabel

  Heel erg fijne uitleg, gewoon super.

 16. Annabel

  Super fijn! Heel helder en duidelijk uitgelegd.

 17. Miranda

  Rustig en kalm. Kan goed uitleggen en is snel met reageren….top!

 18. Yannick

  Zareh is een hele bekwame en fijne docent. Hij weet alles op een rustige en slimme manier uit te leggen zodat je het gaat begrijpen en elke keer weer kan toepassen.

 19. Zaina

  Super duidelijke en heldere uitleg gekregen van Zareh, het heeft me erg geholpen!

 20. Narine

  Kan heel goed uitleggen, geduldig en vriendelijk.

 21. Astra

  Zarah is geduldig en geeft helder les. Hij beheerst de stof heel goed. Is prettig om les van hem te krijgen.

 22. Gino

  Hij kan heel erg goed uitleggen en is een top bijles leraar! Ik snap nu eindelijk iets van wiskunde ๐Ÿ™‚ Zareh is zeker een aanrader!

 23. Azad

  Zareh is een geweldig gast die helder en geduldig dingen kan uitleggen. Hij heeft mij erg goed geholpen met wiskunde B. Echt een aanrader!!!!:)

 24. Sara

  Zareh legt dingen die je niet snapt heel duidelijk uit en helpt goed op weg met het leren aanpakken van opdrachten.

 25. Evert

  Kan helder en geduldig uitleggen

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen