Maak kennis met Zareh

Technische Universiteit Eindhoven

Ik ben een doortastende student van een dubbele master, terwijl ik docent wiskunde ben op een middelbare school in de bovenbouw voor wiskunde A, B en C. Dit lijkt veel hooi op een vork, maar met de juiste technieken voor leren en plannen wordt het een eitje. Ik zeg altijd: werk niet alleen hard, maar ook slim, want hoe slimmer je werkt, des te minder hard je hoeft te werken!

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb een wiskunde gerelateerde bachelor met goede cijfers afgerond en ik geef les in wiskunde als docent op een middelbare school. Ik weet dus precies hoe ik de stof goed kan laten overkomen en ik heb een sterke vakinhoudelijke achtergrond wat daar aan ten grondslag ligt.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik ben een wiskunde docent die les geeft in wiskunde C.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik ben een wiskunde docent die lesgeeft in wiskunde A.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik ben een wiskunde docent die les geeft in wiskunde B.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb dit vak erg goed afgerond op WO niveau. Ook geef ik les in wiskunde A en C op een middelbare school, waar erg veel statistiek in voor komt. Ik heb dus de vakinhoudelijke kennis en de didactische vaardigheden om dit vak goed uit te kunnen leggen!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb dit vak met een 9 afgerond op de technische universiteit van Eindhoven. Ook ben ik een docent wiskunde, waardoor ik dus zowel de vakinhoudelijke kennis heb als de vaardigheden om dit uit te leggen door mijn docentschap!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Ik heb aan de hand van zelfstudie een vak gevolgd op de technische universiteit van Eindhoven waar wiskunde D de basis van is. Dit vak heet Capita selecta Complex Analysis. De opdrachten/het tentamen van dit vak heb ik foutloos afgerond.

Over Zareh

Hallo, mijn naam is Zareh! Ik ben een dubbele master student Biomedical Engineering en Wiskunde aan de technische universiteit van Eindhoven, Ook ben ik een bovenbouw wiskunde docent op een middelbare school voor wiskunde A, B en C. Bovendien speel ik al 15 jaar piano en componeer ik mijn eigen stukken. Zoals je kunt lezen heb ik best wat hooi op mijn vork genomen tot nu toe in mijn leven. Dit heb ik allemaal kunnen managen door een goede planning en flink wat doorzettingsvermogen aan de hand van een aantal trucjes die ik graag wil aanleren aan een eventuele bijles leerling. Je kunt hierbij verwachten dat ik heel geduldig uitleg, stap voor stap de stof of een som langs ga (zodat ik zeker weet dat de basis goed zit) en vanuit daar moeilijkere stof/sommen makkelijk kan uitleggen.

DISCLAIMER:
Er zijn een aantal factoren die van invloed zijn op een goed resultaat voor een toets:
– Genoeg consistente voorbereiding (de bijles alleen is geen garantie voor een goed resultaat)
– Intelligentie
– Presteren onder druk
Het is daarom van cruciaal belang, als dit mogelijk is, zo vroeg mogelijk een bijles in te plannen. Een bijles een paar dagen/weken inplannen voor een toets kan voor sommigen werken die de bovengenoemde drie factoren goed beheersen. Echter, voor de meesten is het zaak om de bijles ruim van tevoren, denk hierbij aan een maand of langer, in te plannen om ervoor te zorgen dat de kans op een beter cijfer groter is. We hebben dan namelijk meer tijd om te werken aan: genoeg consistente voorbereiding, intelligentie en presteren onder druk. De regel is dat hoe proactiever een leerling is bij het volgen van de bijles, denk hierbij aan het voorbereiden van vragen, hoe groter de kans is op een mooi resultaat!

Informatie
 • Uurtarief: 40.00
Maandag 09:00 - 23:00
Dinsdag 16:00 - 23:00
Woensdag 09:00 - 23:00
Donderdag 11:00 - 23:00
Vrijdag 15:00 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 23:00
Zondag 09:00 - 23:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 44 beoordelingen

 1. Quang

  Fijne bijles alweer. Ik heb zelf vaak moeite om de logica te snappen, maar zareh legt heel fijn uit, vaak legt die het op een simpele manier uit waardoor ik de logica uiteindelijk wel snap.

 2. Mustafa

  Wat een kanjer, 2 uurtjes les gehad met perfecte uitleg.
  Super bedankt

 3. Lawrence

  zareh kan best goed uitleggen en door hem snap ik ook hoe ik de correcte notatie in de venster van een grafische rekenmachine moet invoeren.

 4. Yentel

  Top (online) uitleg en ik raad Zareh aan iedereen aan die moeite heeft met wiskunde gerelateerde vakken!

 5. Marguerite

  Ik ben zeer tevreden met de bijles Zareh ik sta nu een dikke voldoende met zijn hulp. Ik vind hem een leuk persoon en hij heeft echt de geduld om jouw te helpen. Super fijn. Als ik hulp nodig heb voor wiskunde is hij de eerste persoon waar in naar toe zou gaan. Echt een top ervaring

 6. Rwida

  Ik ben zeer tevreden met de wiskunde bijles die mijn zoon krijgt van Zareh.
  Hij is niet alleen zeer bekwaam in zijn vak, maar ook geweldig in het omgaan met tieners. Zijn flexibiliteit met tijden maakt het een uitstekende keuze voor het versterken van de wiskunde basis van je kinderen. Aanrader!👌

 7. Wasim

  Als ik deze jongen een knuffel kon geven dan was het al niet genoeg. Een verschrikkelijke vak als Statistiek heeft Zareh eenvoudig en prettig aan mij uitgelegd. Mensen, ik meen dit oprecht deze jongen heeft mij concepten van 6 weken(!) in een korte periode uitgelegd. Hiervoor had ik altijd een 2 of 3 als cijfer. Ik heb het gewoon keihard gehaald door zijn uitleg. Zareh is ook heel erg flexibel en kan altijd zijn tijden voor je aanpassingen, wat erg fijn is. Door Zareh kan ik gewoon afstuderen.

 8. Rwida

  Ik ben zeer tevreden met de wiskunde bijles die mijn zoon krijgt van Zareh. 🤓
  Hij is niet alleen zeer bekwaam in zijn vak, maar ook geweldig in het omgaan met tieners. Zijn flexibiliteit met tijden maakt het een uitstekende keuze voor het versterken van de wiskunde basis van je kinderen. Aanrader!👍

 9. Mervil

  Wat zijn toch zo blij met Zareh als bijlesdocent. Wat een geduld heeft hij. Duidelijke uitleg. Professioneel. Dankjewel Zareh

 10. Luna

  1 bijles wiskunde B gehad en heeft erg veel geholpen. Rustige en duidelijke uitleg wat alles erg helder maakt. Je gaat echt stap voor stap te werk wat voor mij de opgave veel makkelijker maakte. Heel fijn!

 11. Maria

  Mijn zoon zit momenteel in 4 VWO en krijgt enige tijd al bijles van Zareh voor wiskunde A. Mijn zoon heeft alleen maar positieve woorden voor zijn bijleservaring met Zareh, hij is geduldig en zeer kundig en kan een relatief moeilijk onderwerp eenvoudig maken en uitleggen. Een echte aanrader dus.

 12. Marguerite

  Zareh is een erg fijne bijlesdocht. Hij heeft heel veel geduld en wilt je echt helpen. Hij kent de stof goed en kan het op meerdere manieren uitleggen. Hij is echt een aanraden.

 13. Siwaar

  Hij legt echt heeel goed uit!! Hij is ook gedulig, dus je hoeft niet bang te zijn om te zeggen dat je het niet begrijpt want hij zal het nog een keer uitleggen. Dus heb je help nodig, twijfel niet om contact met Zareh op te nemen.

 14. Yentel

  Vandaag heb ik de uitslag van mijn herkansing wiskunde gehad, en ik ben enorm blij want ik ben van een 5,1 naar een 7,4 gegaan! Ik wil Zareh nogmaals bedanken voor zijn geduldige en handige (online) aanpak.

 15. Sem

  Top uitleg! Enorm sympathiek en geïnteresseerd. Men merkt dat hij je echt wil helpen. Ik was verbaasd hoe goed hij de thema’s zelfs online kon uitleggen. Door Jorehs uitleg ben ik mijn wiskunde thema’s echt begonnen te snappen. Een echte aanrader voor iedereen!

 16. kala

  Zareh heeft mijn dochter erg goed geholpen in 5 vwo met wiskunde A. Door zijn bijles kreeg ze een voldoende waardoor ze nu in 6 vwo mooi op een 7 staat. Hartelijk dank Zareh.

 17. Nacira

  Zareh is een super goede docent! In het begin vond ik het eng om een online bijles te volgen. Na de eerste bijles ben ik erg enthousiast geraakt door zijn aanpak. Door zijn uitleg met voorbeelden kon ik zelfs de gemengde moeilijke opdrachten beter begrijpen. Hij motiveert mij ook om mijn huiswerk voor wiskunde beter te maken. Ik ben blij met Zareh en raad hem zeker aan als tutor!!

 18. Quang

  als je op zoek bent naar iemand die wiskunde super duidelijk kan uitleggen, dan moet je bij Zareh zijn. Voor mij was zijn hulp goud waard. Ik had altijd een hekel aan wiskunde omdat ik het best moeilijk vind. maar met Zareh snap ik het nu veel beter. Zijn bijles bespaarde me zoveel tijd en verminderde mijn stress enorm. Zonder zijn uitleg zou ik er veel langer over doen om alles te begrijpen. als wiskunde je hoofdpijn bezorgt, dan raad ik Zareh aan.

 19. Lynn

  Zareh reageerde snel op mijn vraag via de chat voor bijles Wiskunde A (6VWO) en hij kon op korte termijn al tijd maken. Zareh legt alles duidelijk uit en vooral het samen maken van moeilijke (toets)vragen helpt mij om de stof beter te begrijpen. Ik ben erg tevreden met de bijlessen die ik heb gehad en ga er zeker meer boeken zodat ik over een paar maanden goed ben voorbereid op het eindexamen.

 20. Yentel

  Zareh is echt een top bijles docent! Ik had al weken moeite met het vak wiskunde op mijn HBO opleiding, maar ik vond het toch moeilijk om uiteindelijk de stap te zetten om hulp te vragen. Ik zocht een docent die mij geduldig kon helpen en mij de basis kon uitleggen en vanuit daar de moeilijkere concepten makkelijk kon uitleggen. Zareh is hier uitzonderlijk goed in!! De bijlessen vonden online plaats, maar doordat hij aantekeningen maakt en deze naderhand naar je doorstuurt, kun je op je gemakje de bijles als het ware terug lezen. Ik had niet verwacht dat ik online bijlessen fijner en laagdrempeliger vond dan fysieke bijlessen, maar omdat Zareh heel goed gebruik maakt van de online mogelijkheden, maakt hij met bepaalde berekeningen en tekeningen de opgaven heel duidelijk en na zijn heldere uitleg valt bij mij eindelijk het kwartje. Zareh is niet alleen super slim maar ook nog eens erg vaardig met het overbrengen van de stof en dit allemaal op een leuke en gezellige manier, geweldig!!

 21. Luc

  Zareh legt heel duidelijk uit en heeft veel geduld. Je merkt echt dat hij je wil helpen om het zelf goed te begrijpen. Geeft duideljke voorbeelden en brengt je wiskundige kennis naar een hoger niveau. Top bijles docent!

 22. Wasim

  Super vriendelijk en legt moeilijke concepten heel erg gemakkelijk uit met duidelijke voorbeelden. Denkt met je mee. Ik snap mijn Statistiek stof nu veel beter! Zeker een aanrader.

 23. Youri

  Ik zit zelf in het 1ste jaar van mijn HBO studie. Aangezien ik moeite heb met Wiskunde B ben ik opzoek gegaan naar een bijles docent. Zareh legt alles op een duidelijke en rustige manier uit, wat ervoor zorgt dat je alles snel begrijpt. Daarnaast is het heel fijn dat hij gebruik maakt van simpele voorbeelden waardoor je bij een moeilijke opdracht inzicht krijgt dat het helemaal niet zo moeilijk is. Ik beveel Zareh dan ook zeker aan!

 24. Youri

  Ik zit zelf in het eerste jaar van mijn HBO studie waarbij ik het vak wiskunde A krijg. Nadat ik hier veel moeite mee had ben ik opzoek gegaan naar een bijles docent. Hierbij kwam ik al snel uit bij Zareh en ik kan hem zeker aanbevelen! Hij legt alles op een rustige en simpele manier uit waardoor je het echt gaat begrijpen.

 25. Kane

  Duidelijke lessen, Heel veel kennis en wilt altijd met jou de problemen oplossen.

 26. Dominique

  Duidelijke en gestructureerde uitleg 🙂

 27. Gevanio

  Top docent! Zareh is een wandelende rekenmachine die het ook nog eens super duidelijk en gestructureerd kan uitleggen!

 28. tom

  Fantastische uitleg van de stof!

 29. Stan

  Zeer goeie lessen, veel persoonlijke aandacht en een fijne sfeer. Je krijgt wat je hebt gedaan in de les ook doorgestuurd waar door je het later nog kan doornemen

 30. Dion

  Hele fijne docent hij weet precies waarover hij praat en kan het goed uitleggen.
  zeker een aanrader!!

 31. Iris

  Geduldige docent 😊

 32. Iris

  Geduldig, zorgvuldig docent. Hij begrijpt waar de fouten en instinkers liggen en speelt daar op in zodat je het hele proces begrijpt 🙂

 33. Jorrit

  Zareh is heel intelligent en kan goed uitleggen!

 34. Annabel

  Heel erg fijne uitleg, gewoon super.

 35. Annabel

  Super fijn! Heel helder en duidelijk uitgelegd.

 36. Miranda

  Rustig en kalm. Kan goed uitleggen en is snel met reageren….top!

 37. Yannick

  Zareh is een hele bekwame en fijne docent. Hij weet alles op een rustige en slimme manier uit te leggen zodat je het gaat begrijpen en elke keer weer kan toepassen.

 38. Zaina

  Super duidelijke en heldere uitleg gekregen van Zareh, het heeft me erg geholpen!

 39. Narine

  Kan heel goed uitleggen, geduldig en vriendelijk.

 40. Astra

  Zarah is geduldig en geeft helder les. Hij beheerst de stof heel goed. Is prettig om les van hem te krijgen.

 41. Gino

  Hij kan heel erg goed uitleggen en is een top bijles leraar! Ik snap nu eindelijk iets van wiskunde 🙂 Zareh is zeker een aanrader!

 42. Azad

  Zareh is een geweldig gast die helder en geduldig dingen kan uitleggen. Hij heeft mij erg goed geholpen met wiskunde B. Echt een aanrader!!!!:)

 43. Sara

  Zareh legt dingen die je niet snapt heel duidelijk uit en helpt goed op weg met het leren aanpakken van opdrachten.

 44. Evert

  Kan helder en geduldig uitleggen

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen