Bijles in Amsterdam

Woon of studeer jij momenteel in Amsterdam en zou jij graag wat ondersteuning willen voor je tentamen of examen? In Amsterdam zijn er honderden tutoren beschikbaar om jou te helpen met online of fysieke bijles. Vergelijk de profielen van de verschillende tutoren en chat met de tutor die jou het meest aanspreekt.

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en waar momenteel ruim 110.000 mensen studeren. De stad telt maar liefs 24 hogescholen en 8 universiteiten. Naast het grote aanbod van verschillende studies staat Amsterdam ook bekend om zijn grote museums, de Pride Amsterdam en de Dam. Heb jij moeite met een bepaald vak? Laat een van onze tutoren je helpen, neem bijles in Amsterdam. Vergelijk tutoren door op de knop hieronder te klikken.

Bekijk het aanbod in Amsterdam

bijles in amsterdam

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles in Amsterdam

Universiteit van Amsterdam, Economie
29.95 per uur
Hallo! Mijn naam is Maud en ik ben heb mijn studie Economie en Bedrijfskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Graag kom ik in contact om jou te helpen en…
Vrije Universiteit Amsterdam, Rechtsgeleerdheid
88.00 per uur
Graag omschrijf ik mezelf als een zeer geduldig en empathisch persoon. Doorgaans vind ik altijd wel een weg om bepaalde materie over te brengen aan derden. In mijn functie als…
Universiteit Leiden, Master Ondernemingsrecht
19.25 per uur
Ik ben 25 jaar oud en mijn master Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden aan het afronden. Veel civielrechtelijke vakken worden als abstract en vaag ervaren en ik kan dit voor…

Volg bijles in Amsterdam voor de volgende vakken

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

De kwaliteit van bijles in Lelystad

De Kwaliteit

  • Tutoren hebben de vakken waarin zij bijles aanbieden minimaal met een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Studenten en leerlingen kunnen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

De kosten voor bijles in Amsterdam

  • Bij Studentvoorstudent kiest een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die moeite heeft met hetzelfde vak als jij, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Barendrecht

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste tutoren uit Amsterdam, zodat we de kwaliteit van onze bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren uit Amsterdam op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een tutor in Amsterdam makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles van een tutor uit Amsterdam boeken.

Iedere tutor uit Amsterdam heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.