Bijles in Amsterdam

Bijles in Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en de grootste stad in Nederland. Het is een mooie en vaak drukke stad, waar veel leerlingen en studenten met plezier naar school of hun studie gaan. In Amsterdam zijn er ook leerlingen en studenten die af en toe een steuntje in de rug kunnen gebruiken om hun tentamens en/of examens te halen. Bij Studentvoorstudent vind je een uitgebreid en overzichtelijk aanbod van tutoren die bijles in Amsterdam aanbieden. Deze tutoren bieden jou dit steuntje in de rug voor een aantrekkelijke prijs. Vergelijk tutoren en vind een tutor in de regio Amsterdam die jou uitstekend kan helpen met het vak waar jij problemen bij ondervind. Tutoren bieden vakken van de middelbare school aan, maar natuurlijk ook de meest uiteenlopende vakken van je studie.

Bijles in Amsterdam

Waarom bijles in Amsterdam via Studentvoorstudent?

✔ Bijles door gescreende tutoren (studenten) met minimaal een 7 voor jouw vak;

✔ Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op;

✔ Betaal voor of achteraf;

✔ Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing;

✔ Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting.

Bekijk het aanbod in Amsterdam

 

Hoe vind ik een tutor?

Klik op “bekijk het aanbod” en ga direct naar het overzicht van tutoren die bijles in Amsterdam aanbieden. Vul het vak waarvoor je bijles zoekt in en bekijk het aanbod bij jou in de buurt. Aan de hand van uitgebreide profielen kun je zelf een keuze maken welke tutor het beste bij jouw wensen past. Boek en communiceer direct via de interne chat met de tutor. Overleg onderling waar en wanneer je de bijles wilt krijgen.

Is er geen tutor in Amsterdam die bijles voor jouw vak aanbiedt, dan kun je een zoekopdracht plaatsen. Tutoren zullen vervolgens deze zoekopdracht bekijken en contact met jou opnemen als ze jou kunnen helpen. Daarnaast zal Studentvoorstudent jouw zoekopdracht via haar kanalen verspreiden en op zoek gaan naar een geschikt tutor voor jou.

Tarieven en Extra’s
  • Ken je een vriend op vriendin die moeite heeft met hetzelfde vak als jij, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
  • Om er voor te zorgen dat er kwalitatieve tutoren op ons platform staan moeten tutoren het vak waarin zij lesgeven minimaal met een 7 hebben afgerond. Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide screening uit en als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een review op de pagina van de tutor plaatsen.
  • De tutor bepaalt bij Studentvoorstudent zijn of haar eigen uurtarief. Kies een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.

 

Aanbod in Amsterdam

Bekijk het aanbod