Bijles in Amsterdam

Woon of studeer jij momenteel in Amsterdam en zou jij graag wat ondersteuning willen voor je tentamen of examen? Dan kan bijles in Amsterdam jou helpen. In Amsterdam zijn er honderden tutoren beschikbaar om jou te helpen met online of fysieke bijles. Bijles kun je aan huis volgen, mits je dit met de tutor afspreekt. Via deze manier kun je snel bijles of huiswerkbegeleiding krijgen in de stad. Deze tutoren hebben hun vakken met minimaal een 7 afgerond en zijn gescreend. Bijles kan voor studenten zijn, maar ook voor leerlingen van middelbare scholen of basisscholen. Vergelijk de profielen van de verschillende tutoren en chat met de tutor die jou het meest aanspreekt.

Bijles in Amsterdam - Studentvoorstudent

De stad Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en waar momenteel ruim 110.000 mensen studeren. De stad telt maar liefs 24 hogescholen en 8 universiteiten. Naast het grote aanbod van verschillende studies staat de stad ook bekend om zijn grote museums, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh museum of het Anne Frank huis. Ook is de Dam een bekende trekpleister van Amsterdam.

Als student kun je hier lekker uitgaan, genieten van lekker eten en heerlijk shoppen. Dit kan allemaal in de Haarlemmerbuurt, een andere leuke buurt is De Pijp. Heerlijk wandelen in het Vondelpark of in het Rembrandtpark kun je niet overslaan. Hiernaast moet je ook nog iets naast je studie doen, huiswerkbegeleiding in Amsterdam kan hier bij helpen. Bijles kun je volgen in Amsterdam Noord, Zuid, West en Oost. Ook kun je bijles in verschillende vakken in Amsterdam volgen, zoals wiskunde, economie, Frans of Duits. Bekijk nu snel het aanbod!

Kies je eigen tutor voor bijles in Amsterdam

Universiteit van Amsterdam, Economie
29.95 per uur
Hallo! Mijn naam is Maud en ik ben heb mijn studie Economie en Bedrijfskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Graag kom ik in contact om jou te helpen en…
Universiteit van Amsterdam, IBA
22.50 per uur
Hi, ik ben Sofia, een 21 jarige honoursstudente. Ik zit in mijn derde jaar Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Mijn studie vind ik ontzettend leuk. Het is hard werken…
Vrije Universiteit Amsterdam, Rechtsgeleerdheid
25.00 per uur
Hey, ik ben Omar (22) een Master Privaatrecht student aan de Vrije universiteit van Amsterdam. Ik heb hiervoor HBO-rechten aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd en heb ik de bachelor…
Bijles in Amsterdam - de kwaliteit

De kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles in Nijmegen aanbieden hebben dit vak met minimaal een 7.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening.
  • Onze kwalitatieve tutoren worden door bijlesafnemers gemiddeld met 4.9 sterren van de 5 beoordeeld.

Volop vrijheid

Je bepaalt zelf wanneer, waar, van wie en voor welk uurtarief je bijles in Amsterdam ontvangt. Iedere persoon is anders en daarom geloven wij in het feit dat je door zélf te kiezen jouw ideale bijles vindt. Door het vertrouwen in onze tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit betekent dat wanneer jij toch geen klik blijkt te hebben tijdens het eerste uur van de bijles, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Bijles in Amsterdam - volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste tutoren uit Amsterdam, zodat we de kwaliteit van onze bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren uit Amsterdam op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een tutor in Amsterdam makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles van een tutor uit Amsterdam boeken.

Iedere tutor uit Amsterdam heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.