Maak kennis met Aster

other

Hi! Mijn naam is Aster en ik doe nu de studie Hotel en Event Management in het Engels. Ik heb Spaans gehad op de middelbare school (HAVO), en heb hier examen in gedaan. Ook heb ik een aantal maanden in Valencia, in Spanje, gewoond en een Spaanse taalcursus gevolgd. Ik zit nu in het eerste jaar van mijn opleiding en hier volg ik ook Spaans.

Hi! My name is Aster and I am currently studying Hotel and Event Management in English. I had Spanish in high school (HAVO), and passed exams in this. I also lived in Valencia, in Spain, for a few months and took a Spanish language course. I am now in the first year of my education and here I am also taking Spanish.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.6

Ik heb Spaans gehad op de middelbare school en hier examen in gedaan. Ook ben ik een aantal maanden in Valencia (in Spanje) geweest om Spaans te leren. En nu op mijn school TIO in Amsterdam ga ik verder met mijn Spaans.

Over Aster

Ik ben een rustig persoon en hou ervan om mensen te helpen. Ik zou graag je willen helpen met je Spaans! Ik kan goed uitleg geven en heb goede tips voor het Spaans leren. Ik zou je kunnen helpen met woorden leren, presentaties voorbereiden, voor toetsen leren, etc.

I am a calm person and love to help people. I would love to help you with your Spanish! I can explain well and have good tips for learning Spanish. I could help you with studying words, preparing presentations, studying for tests, etc.

Informatie
  • Uurtarief: 20.00
Maandag 18:00 - 20:00
Dinsdag -
Woensdag 20:00 - 22:00
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag 18:00 - 21:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Aster heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen