Maak kennis met Emily

Fontys Hogescholen

Ik ben een bevlogen, spontane tutor met veel geduld. Ik vind het belangrijk dat je de stof echt gaat begrijpen en kan toepassen in de praktijk. Ook de ‘waarom’ vraag vind ik heel belangrijk. Dat jij begrijpt waarom je bepaalde theorie dient te leren en waar je dit in de praktijk later kunt gaan toepassen. Tot slot vind ik zelf dat ik humor heb;) niet onbelangrijk om ook gemotiveerd te blijven.

Vakken

HBO
Cijfer: 8.4

Ik kan je helpen om het vak (Economie)echt te begrijpen. Wat de financiële cijfers zeggen over de gezondheid van het bedrijf. Daarnaast kan ik je handigheden leren in het maken van een liquiditeitsberekening, resultatenbegroting en de begin- & eindbalans. Tot slot de verschillende ondernemingsvormen en de bijbehorende kenmerken voor- en nadelen

HBO
Cijfer: 9.6

Ik kan je inzicht geven in het consumentengedrag en hoe je deze als marketeer het beste kan beïnvloeden. Met inzichten uit de praktijk.

HBO
Cijfer: 9.1

Alle aspecten van marketing om een gedegen marketingplan te kunnen schrijven, zodat je de juiste doelgroep bereikt.

HBO
Cijfer: 9.9

HBO
Cijfer: 7.8

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.4

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9.6

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.8

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

WO HBO MBO
Cijfer: 9.3

Ik kan je helpen om nog meer de verschillende doelgroepen te begrijpen binnen het sociaal werk met praktijkvoorbeelden. Waardoor je als het ware een soort sociale kaart kunt maken van de zorgtakken met zo hun eigen doelgroepen en de bijbehorende vormen van zorg. Daarnaast heb ik heel veel oefenmateriaal. Zodat je veel kunt oefenen en je goed kunt voorbereiden op het examen.

Over Emily

Ik heb de HBO Ondernemerschap &Retailmanagement Magna Cum Laude afgerond. Op dit moment ben ik zelf ondernemer en ik vind het leuk om andere te helpen bij alle facetten die daarbij komen kijken. Of dit nu theoretisch/praktisch is omdat je een opleiding volgt waarin je een bepaald vak moet halen of zelf ondernemer wilt worden en hulp nodig hebt bij het schrijven van een gedegen businessplan. In de eerste sessie spreken we samen goed af wat je wensen zijn, je verwachtingen naar mij en de wijze waarop ik jou ga helpen. Zo kan ik je naast de inhoudelijke materie ook coachen en helpen bij opzetten van een goede planning. Ook kan ik je helpen in het leren ‘hoe je moet leren’ en je handvatten geven wat sowieso al gaat helpen om wel richting die voldoende uit te komen.

Informatie
 • Uurtarief: 25.00
Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Wasim

  Voorheen waren mijn Bedrijfseconomie cijfers ALTIJD tussen de 2 en 4, dankzij de begeleiding van Emily heb ik gewoon een 9,4 behaald voor mijn Bedrijfseconomie herkansing. Ze denkt met je mee, is geduldig en effectief! Echt een aanrader.

 2. Juul

  Dacht mee over de manier hoe we mijn herkansingen gingen aanpakken, denk hierbij aan het doornemen van de stof, vinden van belangrijke onderwerpen voor de tentamens, het samen maken van oefenvragen. Hier kreeg ik feedback op en heb ik hierdoor mijn tentamen vragen beter kunnen begrijpen. Ze bereid sessies erg goed voor en krijgt zeker de hulp die je verwacht!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen