Maak kennis met Jelmer

Open Universiteit

Mijn naam is Jelmer en ik heb binnen de Bachelor Informatiekunde aan de RUG (bij)les gegeven als student-assistent en tutor in programmeervakken. Met inmiddels een Master Software Engineering (cum laude) op zak zou ik mijn verbrede programmeerkennis graag in willen zetten om anderen te helpen! Krijg je het programmeren nog niet helemaal onder de knie, loop je vast in een specifiek vak, of wil je scriptie niet van de grond komen? Stuur dan een berichtje en dan kijken we wat ik voor je kan betekenen!

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.7

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met Python was tijdens mijn Bachelor Informatiekunde aan de RUG. Het is sindsdien mijn go-to programmeertaal geworden en ik heb binnen de studie Informatiekunde als student-assistent en als tutor (bij)les gegeven in het programmeren in Python. Ik vind het leuk om zowel de basis als complexe facetten stap voor stap uit te leggen zodat iedereen het kan begrijpen!

WO HBO MBO
Cijfer: 8.4

Tijdens mijn studie Informatiekunde heb ik veel ervaring opgedaan met het gebruik van Machine Learning voor tekst classificatie. Zowel mijn Bachelor als Master scriptie omvatte een Author Profiling component waarbij ik Machine Learning heb gebruikt om voor grote verzamelingen tekst karaktereigenschappen af te leiden. Ik kan je dus helpen met alle aspecten omtrent het gebruik van Machine Learning in grote datasets!

WO HBO MBO
Cijfer: 8.6

In mijn Bachelor (cijfer: 8.1) en Master (cijfer: 9.1) scripties heb ik veel ervaring opgedaan in het vervaardigen en analyseren van grote datasets. Ik kan je dus helpen met de verschillende aspecten die bij grote hoeveelheden data komen kijken. Denk daarbij aan Web Scraping, het verwerken, structuren, en interpreteren van data, het uitzoeken van de correcte statistische testen, of data visualisatie.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb tijdens mijn studie Informatiekunde twee keuzevakken gevolgd in Object Oriented programmeren (OOP) in Java. Dit kwam goed van pas in mijn Master Software Engineering, waar ik vaak gewerkt heb Object Oriented programmeertalen. Heb je moeite met de basisprincipes van OOP of het toepassen van Design Patterns? Dan kan ik je helpen!

WO HBO MBO
Cijfer: 8.6

Ik heb tijdens mijn Bachelor (cijfer: 8.1) en Master (cijfer: 9.1) scripties veel ervaring opgedaan in het zelfstandig uitvoeren van kwantitatief onderzoek. Loop je vast in je scriptie met bijvoorbeeld het opstellen van een onderzoeksmethode, academisch schrijven, of het rapporteren van resultaten? Dan kan ik je daarbij helpen!

Over Jelmer

[Diploma’s en ervaring]

– Bsc Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen ( gemiddeld cijfer: 8.4 )
– Msc Software Engineering aan de Open Universiteit ( cum laude, gemiddeld cijfer: 8.8 )
– Student-assistent binnen Informatiekunde voor een drietal Python gerelateerde vakken
– Tutor binnen Informatiekunde voor een tweedejaars Python gerelateerd vak

[Bijles methode]

Maatwerk staat centraal in mijn aanpak als tutor. We werken samen met input van beide kanten om de probleempunten op te sporen. Mijn ervaring als tutor leerde mij dat het vaak fijn is om samen de opdrachten van de vakken waar je vast op loopt op te pakken en er gaandeweg achter te komen welke aspecten je al wel onder de knie hebt en welke nog niet. Op die manier kan ik je binnen de context van je studie uitleg geven! Maar voorop staat dat iedere student andere behoeften heeft. Neem dus gerust contact op en dan kijken we hoe ik je het beste kan helpen!

Informatie
  • Uurtarief: 25.00
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag -
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. rosanne

    Jelmer heeft mij super goed geholpen bij mij scriptie. Het was een minder bekent onderwerp, waardoor hij zich hier apart voor moest inlezen. Het was super fijn dat hij hiervoor open stond en er worden duidelijke afspraken gemaakt. Hij reageerde altijd snel, enthousiast en met duidelijke uitleg !! Zeker aan te raden 🙂

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen