Maak kennis met Jiankai

han

Ik vind het leuk om andere mensen te helpen, en programmeren is iets wat ik graag doe, dus waarom niet deze twee samen combineren? Ik ben ervaren in het schrijven van software in Java/HTML/CSS/PHP/Javascript/SQL. Stuur mij een bericht en we komen er samen op uit!

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik help de student met het begrijpen en uitprogrammeren van verschillende algoritmes, programmeertalen en paradigma's.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik ben in staat om de student te helpen met het begrijpen van fundamentele concepten binnen Java. Dat kan iets simpels zijn als variables, object georiƫnteerd programmeren, of zelfs geavanceerdere dingen zoals SOLID principes, ontwerppatronen etc.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben in staat om de student te helpen met het begrijpen van fundamentele concepten binnen SQL. Zoals het opzetten van een relationele database, database normaliseren, (complexe) SQL queries maken en begrijpen.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben in staat om de student te helpen met het begrijpen van fundamentele concepten binnen HTML / CSS / PHP. Het opbouwen van (responsive) websites en het begrijpen en opzetten van een server-side (PHP) back-end.

Over Jiankai

Ik doe op dit moment een HBO-ICT opleiding op de HAN in Arnhem. Ik zit nu in mijn derde jaar, hiervoor heb ik al een ander ICT opleiding gedaan.

Ik heb ook werkervaring. Ik heb software geschreven voor zorginstellingen zoals de GGZ. Ik heb ook websites ontwikkelt voor klein tot middelgrote bedrijven. Dus ik heb al zeker veel ervaring met het schrijven van software. Dit zal ook in jouw voordeel werken.

Naast het programmeren op school, doe ik ook veel aan programmeren in mijn vrije tijd. Het is een van mijn hobby’s. Ik schrijf open source software met verschillende professionals over de hele wereld. Het is mijn passie en dit wil ik dus delen door mensen te helpen die programmeren moeilijk vinden.

Van mijn medestudenten hoor ik vaak dat ik een geduldige persoon ben, en fijn om mee te werken. Ik krijg ook vaak te horen dat ik heel erg behulpzaam ben en altijd wel klaar sta om andere mensen te helpen.

Ik ben ook een persoon die kritisch kijkt naar het gemaakte werk, dit zal in jouw voordeel werken. Ik ben goed in het geven van constructieve feedback, waar jij veel van leert. Zit je ergens mee vast? Samen analyseren we het probleem en komen we er samen op uit. Aarzel dus niet om mij een bericht te sturen!

Informatie
  • Uurtarief: 22.00
Maandag 09:00 - 23:00
Dinsdag 09:00 - 23:00
Woensdag 09:00 - 23:00
Donderdag 09:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 23:00
Zondag 09:00 - 23:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Jiankai heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen