Maak kennis met Samuël

Hogeschool INHOLLAND

Hallo,
ik bied graag ondersteuning voor hbo studenten en mbo studenten bij juridische vakken. Ik zit nu zelf in mijn afstudeerfase en heb ervaring met begeleiden van studenten.

Als Hbo-Rechten student in mijn laatste fase heb ik al veel ervaring opgedaan met coaching en vakinhoudelijk begeleiden van veel studenten. Als studentcoach bij Hogeschool Inholland geef ik aan zes klassen bijles en ondersteuning voor de vakken en beroepsproducten. Bovendien stel ik ook oefententamens op voor de studenten. Hierdoor heb ik al veel ervaring opgedaan met het begeleiden van studenten om succesvol vakken af te te ronden.

Ik wil graag meer studenten van andere hogescholen en mbo scholen begeleiden en ondersteuning bieden bij juridische vakken en beroepsproducten/verslagen die ze moeten schrijven.

Ik geef daarnaast ook op een andere locatie dan Rotterdam bijles als het in de buurt is.

Vakken

HBO MBO
Cijfer: 8.2

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in internationaal recht en hoe dit recht zich verhoudt met de nationale rechtsorde. Hierdoor heb ik dit vak ook succesvol kunnen afronden. Ik heb veel kennis over dit vak opgedaan tijdens mijn studie. Daarnaast ben ik als studentcoach voor eerstejaars en tweedejaars studenten Hogeschool ook veel met dit vak bezig middels het opstellen van oefententamens.

HBO MBO
Cijfer: 7.5

Ik heb door het volgen van dit vak kennis opgedaan over formeel en materieel strafrecht. Formeel strafrecht over de procedures in het strafrecht en materieel over welke gedragingen strafbaar zijn en welke strafuitsluitingsgronden er zijn en strafverzwaringsgronden. De kennis is met theorievragen getoetst en casuïstiekvragen.

HBO MBO
Cijfer: 7

Ik heb bij dit vak de beginselen geleerd van het privaatrecht. Hierbij kan gedacht worden aan wanneer een overeenkomst tot stand komt, wanneer een rechtshandeling vernietigbaar is of nietig kan worden verklaard. Daarnaast heb ik eerstejaars Hbo-Rechten studenten begeleid bij dit vak als studentcoach en een oefententamen voor dit vak opgesteld.

Over Samuël

Ik help graag studenten om hun juridische vakken en beroepsproducten te halen bij hun studie. Ik begeleid hbo en mbo studenten bij diverse juridische vakken en beroepsproducten. Mijn manier van bijles geven/ondersteuning bieden is om gelijk met de stof te beginnen en ik ben pas tevreden als ik weet dat de student de stof begrepen heeft.

Als studentcoach heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van studenten van eerstejaars studenten en tweedejaars studenten. Hierdoor kan ik goed studenten begeleiden bij verschillende juridische vakken, onder andere staatrecht en maatschappij, bestuursrecht en omgevingsrecht en internationaal recht.

Informatie
 • Uurtarief: 17.50
Maandag 10:00 - 14:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 12:00 - 21:00
Donderdag 14:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 13:00
Zaterdag 12:00 - 17:00
Zondag 14:00 - 17:00
 • Online
 • Fysiek
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Rishana Shasvi

  Uurtje bijles gehad, goede uitleg!

 2. Gülsah

  De lessen waren prima

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen