Maak kennis met Samuël

Open Universiteit

Hallo,
ik bied graag ondersteuning voor hbo studenten en mbo studenten bij juridische vakken.

Op dit moment ben ik juridisch docent voor mbo 4 studenten. Bij mijn hb0-rechten opleiding heb ik in mijn laatste fase al veel ervaring opgedaan met coaching en vakinhoudelijk begeleiden van veel studenten. Als studentcoach bij Hogeschool Inholland heb ik aan zes klassen bijles en ondersteuning voor de vakken en beroepsproducten. Bovendien heb ik ook oefententamens opgesteld voor de studenten. Hierdoor heb ik al veel ervaring opgedaan met het begeleiden van studenten om succesvol vakken af te te ronden.

Ik wil graag meer studenten van andere hogescholen en mbo scholen begeleiden en ondersteuning bieden bij juridische vakken en beroepsproducten/verslagen die ze moeten schrijven.

Ik geef daarnaast ook op een andere locatie dan Rotterdam bijles als het in de buurt is.

Vakken

HBO MBO
Cijfer: 8.2

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in internationaal recht en hoe dit recht zich verhoudt met de nationale rechtsorde. Hierdoor heb ik dit vak ook succesvol kunnen afronden. Ik heb veel kennis over dit vak opgedaan tijdens mijn studie. Daarnaast ben ik als studentcoach voor eerstejaars en tweedejaars studenten Hogeschool ook veel met dit vak bezig middels het opstellen van oefententamens.

HBO MBO
Cijfer: 7.5

Ik heb door het volgen van dit vak kennis opgedaan over formeel en materieel strafrecht. Formeel strafrecht over de procedures in het strafrecht en materieel over welke gedragingen strafbaar zijn en welke strafuitsluitingsgronden er zijn en strafverzwaringsgronden. De kennis is met theorievragen getoetst en casuïstiekvragen.

HBO MBO
Cijfer: 7

Ik heb bij dit vak de beginselen geleerd van het privaatrecht. Hierbij kan gedacht worden aan wanneer een overeenkomst tot stand komt, wanneer een rechtshandeling vernietigbaar is of nietig kan worden verklaard. Daarnaast heb ik eerstejaars Hbo-Rechten studenten begeleid bij dit vak als studentcoach en een oefententamen voor dit vak opgesteld.

Over Samuël

Zoals al eerder beschreven geef ik op het moment les aan mbo 4 studenten bij de opleiding Legal, Insurance & HR Services. Daarnaast heb ik tijdens mijn hb0-rechten opleiding aan veel studenten begeleiding geboden bij het rechtsvakken en het schrijven van verslagen. Ik bied graag ondersteuning in juridische vakken aan mbo studenten hb0-rechten studenten. Bij hbo-rechten studenten kan dit gaan om vakken van de propedeuse fase, maar ook om vakken behorend bij de tweede fase. Verder kan ik aan alle juridische mbo studenten bijles geven ongeacht welk leerjaar het gaat.

Informatie
 • Uurtarief: 17.50
Maandag 10:00 - 14:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 12:00 - 21:00
Donderdag 14:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 13:00
Zaterdag 12:00 - 17:00
Zondag 14:00 - 17:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Melany

  Duidelijk uitleg

 2. Rishana Shasvi

  Uurtje bijles gehad, goede uitleg!

 3. Gülsah

  De lessen waren prima

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen