Maak kennis met Seyma

Hogeschool Utrecht

Hi! Ik ben Seyma (22) een HBO-Rechten student aan de Hogeschool van Utrecht. Ik zit momenteel in mijn vierde en laatste leerjaar. Hiervoor heb ik MBO gedaan waar ik de opleiding juridisch medewerker volgde. Ik woon zelf in de omgeving van Utrecht. Ik zal jou stap voor stap ondersteunen waar nodig is en samen ervoor zorgen dat de problemen die jij met de stof hebt worden opgelost.

Vakken

HBO
Cijfer: 8.4

Heb je hulp nodig bij het begrijpen van de stof of heb je nou begeleiding nodig bij bij het behalen van het tentamen strafrecht dan kan ik jou hierbij helpen. Ik heb het vak zowel in mijn eerste leerjaar (afgerond met een 8,1), als in mijn vierde leerjaar (afgerond met een 8,4) gevolgd.

HBO
Cijfer: 7.4

In het bestuursrecht staan de regels waar de overheid zich aan moet houden bij het nemen van besluiten. Indien je het niet eens bent met een besluit van de overheid, kan je bezwaar maken en vervolgens nog een beroep doen bij de bestuursrechter. Het bestuursrecht is mijn lievelingsvak! Door mijn werkervaring en 'studeerervaring' in het bestuursrecht, hoop ik de dingen waar je moeite mee hebt op een begrijpelijke manier uit te leggen.

HBO
Cijfer: 8.3

De hedendaagse jurist krijgt in zijn werk onvermijdelijk te maken met ethische problemen. Het is noodzakelijk hier goed mee om te gaan, alleen al vanwege de kritische blik van de samenleving. Ik ben op de hoogte met betrekking tot de stof en kan jou hierin stap voor stap helpen!

HBO
Cijfer: 7.1

Het nieuwe omgevingswet bundelt en vereenvoudigt de regels voor ruimtelijke projecten. Hierbij gaat het onder meer om wet- en regelgeving over bouwen, milieu, water, ruimtelijke ordening en natuur.

Over Seyma

Ik ben van kader komaf en momenteel zit ik mijn vierde leerjaar van mijn bachelor waarbij ik mijn propedeuse heb behaald. Personen in mijn nabije omgeving beschrijven mij als zeer geduldig en behulpzaam. Bij het leren wil ik vooral alles op een goede, duidelijke en leuke manier overbrengen.

Zoek je hulp en denk je dat ik je kan helpen, stuur dan vooral een berichtje! We kijken samen welke hulp je nodig hebt, welke vragen je hebt, of ik je kan helpen en zo ja wanneer!

Informatie
  • Uurtarief: 15.00
Maandag 19:00 - 21:00
Dinsdag 19:00 - 21:00
Woensdag 19:00 - 21:00
Donderdag 19:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Seyma heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen