Maak kennis met Sander

Maastricht University

For English, see below/

Mijn naam is Sander, ik ben 26 jaar oud en kom uit de buurt van Eindhoven, Ik heb altijd al een passie gehad voor finance en onderwijs, en heb daarom ook veel in deze velden gedaan. Ik help mensen graag met hun problemen, en dat geldt natuurlijk helemaal als ik mijn kennis kan gebruiken om ze ook nog iets te leren. Ik kijk graag of ik iets voor je kan betekenen.

My name is Sander, I’m 26 years old and come from the region of Eindhoven. I have always had a passion for finance and educationm and have operated in these fields a lot. I love being able to help people, especially when I’m able to put my knowledge to use to teach them something at the same time.

Vakken

WO HBO MBO
Cijfer: 8

Ik heb mijn MSc. in Financial Economics behaald in Maastricht, waar basis- en geavanceerde vaardigheden en kennis van Finance altijd aanwezig zijn.

WO HBO MBO
Cijfer: 8

Accounting maakt al voor ruim 5 jaar deel uit van mijn dagelijks leven. Tijdens mijn studie was het een van de fundamentele bouwstenen, en nu is het nog altijd belangrijk in mijn werk.

WO HBO MBO
Cijfer: 8

Accounting maakt al voor ruim 5 jaar deel uit van mijn dagelijks leven. Tijdens mijn studie was het een van de fundamentele bouwstenen, en nu is het nog altijd belangrijk in mijn werk.

WO HBO
Cijfer: 8

Financial markets is een vak dat ik altijd graag gegeven heb aan de Universiteit van Maastricht, en maakt nu deel uit van mijn dagelijks werk.

WO
Cijfer: 8

Ik werk momenteel in corporate finance en heb o.a. ook dit vak gegeven voor 2 jaar aan de universiteit van Maastricht

WO HBO
Cijfer: 8

Financial management is een vak dat ik altijd graag gegeven heb aan de Universiteit van Maastricht, en maakt nu deel uit van mijn dagelijks werk.

WO HBO
Cijfer: 8

Finance is een vak dat ik altijd graag gegeven heb aan de Universiteit van Maastricht, en maakt nu deel uit van mijn dagelijks werk.

Over Sander

For English, see below.

Ik heb in mijn bachelor altijd gefocust op finance, heb een master behaald in financial economics, heb 2 jaar les gegeven in finance aan de universiteit van Maastricht, en werk momenteel als financieel consultant, Daarnaast heb ik ook al deze jaren bijles gegeven. Ik help je graag met alle kennis en ervaring die ik over de jaren heb opgedaan.

P.S. Mijn beschikbaarheid is een richtlijn, hij kan variƫren. Wees niet bang om een afwijkende suggestie te doen.

Over the course of my studies, I have always placed a strong emphasis on finance. The specialisation of my bachelor’s degree was finance, I have attained a master’s degree in financial economics, I have taught finance at the University of Maastricht for 2 years, and am currently working as a financial consultant. During these years, I have also tutored a great deal of people. I would be happy to help you with all the knowldge and experience I have acquired.

P.S. My availability is a guideline, it may vary in practice. Feel free to make alternative suggestions if you have any.

Informatie
  • Uurtarief: 25.00
Maandag 18:00 - 21:00
Dinsdag 18:00 - 21:00
Woensdag 18:00 - 21:00
Donderdag 18:00 - 21:00
Vrijdag 18:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Sophie

    De bijles die ik heb gehad van Sander heb ik als erg positief ervaren. Ik heb voor het eerst mijn toets kunnen maken en het daadwerkelijk kunnen begrijpen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen