Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Hoe werkt het?

Zoek

Zoek

Keuze uit 1.500+ gescreende tutoren

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles van jouw ideale tutor en haal je diploma!

svd-2-600x400-c

Volop vrijheid

Kies met alle vrijheid waar, wanneer en voor welk uurtarief je bijles krijgt en voel je gemotiveerder, blijer en meer ontspannen. Door het vertrouwen in onze gescreende tutoren bieden wij geen klik, geld terug garantie. Dit betekent dat als jij een mindere klik hebt tijdens het eerste uur, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Start direct

Onze beloftes

Bijles voor iedereen

Bijles voor iedereen

Met meer dan 1.000 verschillende vakken bieden wij voor ieder vak en niveau de ideale tutor.
Overal en altijd

Overal en altijd

Onze tutoren staan door heel Nederland te springen om jou fysiek of online bijles te geven.
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij garanderen top service waarbij er altijd iemand voor je klaarstaat op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Persoonlijke klik

Samen met 1.500+ tutoren geloven wij in een persoonlijke klik zodat jij nóg betere resultaten haalt. Maak gebruik van de gratis chatfunctie om vooraf kennis te maken met jouw ideale tutor.

Vind jouw tutor
Chat gratis vooraf!

Wat studenten, ouders en leerlingen van onze tutoren vinden

Koen wordt heel enthousiast als het gaat om rekenen en accountancy. Het mooie van Koen is dat hij een plan met je maakt en stap voor stap door de lesmateriaal gaat. Het is fijn om van Koen les te krijgen omdat je zelf weet wat je moet doen om het…
Jos
Super! Ik heb bijles gevolgd bij Claire en ben er heel blij mee. Stap voor stap alles door genomen, veel geleerd!
wafae
Very clear explanation!!
Milou
We hebben Bayes rule van econometrie behandeld. Erg fijne uitleg en stapje voor stapje voorbeelden gedaan. Ik kreeg het gevoel dat ik het begreep :)
Wouter
Goede uitleg, veel achtergrondinformatie, gericht op de leerstof. Een fijne ervaring met iemand die zelf veel bezig is met de praktijk! Wanneer je vast loopt, denkt hij goed mee en legt alle kneepjes goed uit. Arie is niet alleen een zeer bedreven tutor, maar ook iemand die je als voorbeeld…
Lulav
Geduldige jongeman met veel kennis van zaken!!!
Nicole
Mijn dochter (5 Vwo) heeft bijlessen Economie bij Wanisha gevolgd. Zeer tevreden met het resultaat!
Alina
Ik ben erg tevreden over de bijlessen van Julia. Julia maakt gebruik van voorbeelden en zorgt ervoor dat je bij elke stap precies snapt wat je aan het doen bent.
kaan

Veelgestelde vragen

Wij besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste tutoren, zodat wij de kwaliteit van onze lessen kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij een eigen uurtarief hebben gekozen. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.

Bij het boeken van een tutor krijg je de keuze om voor- of achteraf te betalen. Vooraf gaat door middel van een betaling via iDEAL en achteraf betalen op basis van maandelijkse factuur.

Plaats een gratis tutoraanvraag en word benaderd door tutoren die interesse hebben om jou te helpen. Hier zul je per e-mail van op de hoogte worden gebracht.

Bekend van