Geld besparen als student

Jullie herkennen het vast wel; nog een stukje maand over hebben maar toch al bijna door je geld heen zijn. Het studentenleven is gewoon erg duur. Aangezien iedereen die pakjes instant noodles wel een keer zat is hebben wij wat tips om geld te besparen voor jullie. 

Studentbeans

Wanneer je je aanmeldt op Studentbeans kan je gebruik maken van kortingen voor verschillende (online) winkels. Is je mobiel tijdens een avondje stappen in de wc beland? Met Studentbeans krijg je tot 10% korting op een nieuwe Oneplus. Speaker nodig om het nieuwe nummer van Bram Krikke op af te spelen? Ook hier heeft Studentbeans wat voor: 25% korting bij Logitech.

AH bonus
De Albert Heijn heeft iedere week nieuwe producten in de bonus, wat veel geld kan schelen. Wanneer je de app downloadt kun je je bonuskaart koppelen en alle aanbiedingen (persoonlijke bonus en normale bonus) zien. Ook hebben ze op de AH website een pagina met recepten waarin gebruik wordt gemaakt van producten die die week in de bonus zijn, met daarbij de prijs van de maaltijd. Erg handig om te besparen op je boodschappen.

Bijles
Zijn de tentamens niet gegaan zoals je zou willen en moet je herkansen? Bijles van een student die datzelfde vak heeft gevolgd kan je hier zeker bij helpen. Onze tutoren zijn allemaal uitgebreid gescreend en hebben minstens een 7 of hoger voor het vak. Wanneer je bijles volgt met iemand anders krijg je bij ons korting op het bijles tarief, wat jullie veel geld kan schelen. Klik hier om het aanbod te bekijken. 

Social Deal
Als je een keer een dagje weg of uit eten wilt, kan je dit doen via socialdeal. Hier kan je al een bon kopen voor een drie gangen diner voor rond de 15 euro. Ook uitjes zijn hier veel goedkoper te vinden. Social Deal geeft ook vaak tegoed aan haar gebruikers, wat de bonnen nog goedkoper maakt. Geld besparen

Knaek
Jullie zijn ze vast wel eens tegengekomen op intro’s of markten op de uni en hogeschool: Knaek. De Knaek-pas geeft studenten korting in verschillende (online) winkels, restaurants en kroegen. Wie wil er nou geen korting op shotjes? 

We hopen dat jullie wat aan deze tips hebben! Mocht je nou toch nog geld tekort komen aan het einde van de maand, overweeg dan eens om bijles te gaan geven. Bij ons kan je zelf je tarief en werktijden bepalen. Klik hier om de voorwaarden te bekijken en klik op onderstaande knop om je aan te melden.

Bekijk de stappen om een tutor te worden

 

, / 26 mei 2021 / door Studentvoorstudent

Meer blogs

Meer blogs
Hotspotkaart Amsterdam
24 februari 2022 - door Evie
Wat te doen in Amsterdam?
Hotspotkaart Nijmegen
16 februari 2022 - door Janne
Wat te doen in Nijmegen?