Blogs

Categorieën
24 februari 2022 - door Evie - Vrije tijd

Wat te doen in Amsterdam?

We kunnen weer leuke dingen doen! Maar waar begin je en wat ga je doen? In deze blog lichten we de Hotspotkaart van Amsterdam uit waarin we je antwoord geven op de vraag; wat te doen in Amsterdam. Denk aan leuke cafés, bezienswaardigheden, to do’s en hotels. Download hem gratis!

Wat te doen in Nijmegen?

We mogen weer! Alles gaat weer een beetje open en we kunnen verschillende leuke dingen doen. Ben jij nieuwsgierig wat Nijmegen allemaal te bieden heeft? In de hotspotkaart lees je wat te doen in Nijmegen. We delen de leukste activiteiten, bezienswaardigheden, cafés en hotels. Download hem gratis.

4 februari 2022 - door Lars - Studeren - Op kamers - Studentenleven

Een studentenvereniging: alles wat je erover wil weten

Het is haast niet weg te denken bij studeren. Een studentenvereniging of een studievereniging. Elke studie heeft wel zijn eigen vereniging. Ga jij binnenkort studeren en vraag jij jezelf af of een studentenvereniging iets voor jou is of ben jij gewoon nieuwsgierig hoe het daaraan toegaat? Lees alle handige informatie hier!

Wat zijn de leukste kennismakingspellen voor studenten?

Wist je dat een goeie kennismaking van belang is voor de samenwerking en onderlinge sfeer? Daarom hebben wij de leukste kennismakingspellen voor studenten op een rijtje gezet. Van grappige en actieve ijsbrekers tot aan serieuze kennismakingspellen.

27 december 2021 - door Lars van Studentvoorstudent - Voeding

Lekker ontbijten? Inspiratie en meer!

De meeste mensen ontbijten, maar niet iedereen doet dit. Is het ontbijt onmisbaar, of kun je eigenlijk wel zonder? In deze blog vind je het antwoord op deze vraag. Ook geven we je extra tips voor zowel een gezond als een luxe ontbijt. Lees deze blog dus snel!

17 december 2021 - door Lotte van studentvoorstudent - Vrije tijd

8x het leukste brievenbuscadeau versturen

Een brievenbuscadeau zorgt gegarandeerd voor een complete verrassing op de deurmat van jouw geliefdes, familie en vrienden. De acht leukste en origineelste brievenbuscadeaus hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Namelijk een borrel verwenpakket, een Tony’s Chocolonely proeverijtje – met eigen naam, Bloomon (droogbloemen), het Pathé filmpakket, een boerenkazen pakket, een luxe zeep pakket en het Bucketlistboek voor vrienden. Verras nu je geliefdes met een brievenbuscadeau en breng een lach op hun gezicht!

2 december 2021 - door Lars van Studentvoorstudent - Studeren - Persoonlijke ontwikkeling

Met deze weekplanner versla je drukte en chaos

Met een planner heb je meer overzicht en kun je efficiënter werken. In deze blog vind je een downloadbare weekplanner, dagplanner én maandplanner. Download de Studentvoorstudent Planner gratis mét extra tips!

24 november 2021 - door Lars van Studentvoorstudent - Vrije tijd

De leukste (foute) kerstkleding op een rijtje

Kerstkleding is onlosmakelijk verbonden met het kerstfeest. Naast de chique kledingstukken zijn tegenwoordig ook foute kersttruien, sokken en mutsen populaire onderdelen van kerstoutfits. In deze blog lees je over de geschiedenis van foute kerstkleding. Ook geven we je tips over websites waar je de leukste kerstkleding koopt. Lees dus snel verder als je op zoek bent naar een fout outfit voor Kerst!

24 november 2021 - door Lotte van Studentvoorstudent - Voeding

Inspiratie voor een feestelijk kerst voorgerecht

Het opstellen van het kerstmenu is voor veel mensen een moeilijke taak. Daarom geven wij jou in deze blog inspiratie voor een feestelijk kerst voorgerecht. Zodat jij een klassiek, luxe, feestelijk, praktisch of goedkoop en natuurlijk het allerbelangrijkst, een lekker kerst voorgerecht op tafel kan zetten. Ook aan de vegetariër onder ons is gedacht. Alle voorgerechten zijn namelijk ook vegetarisch te bereiden. Voor iedereen een heerlijk voorgerecht! Lees dus snel de blog als je op zoek bent naar inspiratie voor een feestelijk kerst voorgerecht!

19 november 2021 - door Lotte van Studentvoorstudent - Vrije tijd

Het Sinterklaas dobbelspel

Het Sinterklaas dobbelspel is voor veel families, gezinnen en vriendengroepen een traditie rond pakjesavond. Tijdens het Sinterklaas spel wordt er gestreden om de leukste cadeaus en ondertussen probeer jij de grappige of stomme cadeaus aan je vrienden of familie door te geven. Wij leggen jou in deze blog de spelregels van het Sinterklaas dobbelspel uit. De spelregels zijn ook downloadbaar, zodat jij deze kunt uitprinten. Daarbij hebben wij ook tips voor de fanatieke spelers om het dobbelspel nog uitdagender te maken! Wij wensen jou alvast heel veel dobbelplezier met het Sinterklaas spel!