1. Jonathan over tutor Céline

  Super behulpzaam en goed in uitleggen! Ik merk dat ik wiskunde B steeds beter begin te snappen wat mij veel zelfvertrouwen geeft.

 2. Dani over tutor Maurits

  Maurits heeft precies gedaan waar ik om heb gevraagd. Kon de stof op WO niveau perfect uitleggen en wist elke vraag goed te beantwoorden.

 3. Yentel over tutor Zareh

  Top (online) uitleg en ik raad Zareh aan iedereen aan die moeite heeft met wiskunde gerelateerde vakken!

 4. Karin over tutor Céline

  Aardig en geduldig. Kan leerstof goed overbrengen. Is daarnaast flexibel in te plannen.

 5. Rian over tutor Wouter

  Geeft erg duidelijk uitleg. Eindelijk snapte ik de stof.

 6. Monika over tutor Esmée

  Esmee had me goed geholpen met een boek verslag.
  Ze is duidelijk in de uitleg, geeft goede feedback en sport me aan om anders te denken, schrijven.
  Onze sessies verlopen gemakkelijk. De begeleiding is heel goed!

 7. Melany over tutor Samuël

  Duidelijk uitleg

 8. Shane over tutor Ahad

  Ahad is een lieve jonge man. Hij is erg geduldig en legt het goed uit. Mijn zoon begrijpt het nu allemaal een stuk beter en is hier erg blij mee.

  Hij vraagt tussendoor hoe een toets is gegaan. Hij is erg betrokken, ook richting de ouders. Ik vraag hem een beetje achter mijn zoon zijn rug om, om een afspraak te maken en dat doet hij dan ook. Wij zijn erg blij met Ahad.

 9. Julian over tutor Daan

  Daan legt goed en rustig uit, ook neemt ze genoeg tijd om dingen 2 of 3 keer uit te leggen als ik het niet begrijp en vind dat dus ook niet erg om te doen. Daan is zeer flexibel met het uitkiezen van dagen voor de bijlessen. Ik kan met een ontspannen gevoel en vol vertrouwen met toets gaan maken.

 10. Evelien over tutor Thijs

  Thijs reageert snel en een afspraak was snel gemaakt. Onze zoon was bv heel tevreden met zijn duidelijke uitleg tijdens het gezamenlijk maken van een examen voor biologie.

 11. Julian over tutor Daan

  Nu 3 bijlessen gekregen van Daan. Daan legt vooral erg rustig uit en blijft rustig uitleggen tot dat ik de stof begrijp. Ook is Daan erg flexibel in de tijden voor het geven van de bijlessen, ook heb ik nu het idee dat ik veel beter ben voorbereid voor me tentamen.

 12. Emma over tutor Miryana

  Miryana heeft vanaf de eerste (bij) les mijn dochter op haar gemak weten te stellen, kunnen achterhalen waar zij vastliep en stap voor op een rustige, geduldige wijze uitleg gegeven. Hierdoor “vielen de kwartjes” bij mijn dochter waardoor zij ook zelf verder kon.

 13. Emma over tutor Yula

  Yula legt heel fijn en goed uit!

 14. Carla over tutor Yula

  Yula is heel vriendelijk en legt goed uit. Ze heeft onze zoon aan een voldoende geholpen voor Scheikunde. We gaan zeker weer om haar hulp vragen.

 15. Jouk over tutor Mathijs

  Mathijs is legt volgens mijn dochter goed uit. Fijn persoon en communiceert snel. Hij houdt zich ook aan zijn afspraken. 🙂

 16. Nova over tutor Marissa

  Ik heb ontzettend veel gehad aan de lessen met Marissa! Ze is altijd goed voorbereid en komt met goede voorbeelden en uitleg. Ook is ze heel flexibel en was het altijd gezellig! 🙂

 17. Rohit over tutor Matthias

  Matthias geeft op een hele fijne manier bijles. Hij stuurt je op een fijne en effectieve manier bij en draagt zijn kennis heel duidelijk en simpel over. De bijlessen zijn elke cent waard geweest!

 18. Bjorn over tutor Job

  Job is een fijne bijlesdocent voor onze zoon van 14 voor het vak natuurkunde (3VWO). Hij vraagt vooraf wat de te behandelen stof is en bereid de lessen goed voor. Het pakt het gestructureerd aan en laat zien hoe je de opdrachten systematisch oplost. Verder is Job gewoon een aangename persoon wat ook niet onbelangrijk is! Zeker een aanrader!

 19. Jouk over tutor Mathijs

  Vriendelijk, snel in de communicatie en mijn dochter was blij met zijn uitleg.

 20. Marguerite over tutor Zareh

  Ik ben zeer tevreden met de bijles Zareh ik sta nu een dikke voldoende met zijn hulp. Ik vind hem een leuk persoon en hij heeft echt de geduld om jouw te helpen. Super fijn. Als ik hulp nodig heb voor wiskunde is hij de eerste persoon waar in naar toe zou gaan. Echt een top ervaring