1. Eileen over tutor Kyra

  Kyra was well prepared for the lessons and my son feels the lessons were very helpful. We would continue the tutoring and highly recommend to others looking for classical language tutoring.

 2. Margriet over tutor Huy

  Huy reageert snel en legt de wiskunde A stof heel goed uit. Zeker een aanrader voor bijles.

 3. Samantha over tutor Berkay

  Gaat diep op de stof in. Legt goed uit ook en geeft goede voorbeelden zodat je de stof beter kunt toepassen. Heel geduldig en vriendelijk. Dankzij Berkay een 7.1 voor herkansing Belastingrecht!

 4. Anoek over tutor Juliette

  Juliette legt heel duidelijk uit, neemt de tijd voor je en heeft veel geduld.

 5. Lars over tutor Matthijs

  Goede bijles gehad. De stof was nu veel begrijpelijker voor mij en werd goed de tijd genomen totdat ik het echt begreep.

 6. Emma over tutor Liz

  Super fijne uitleg! Ze blijft herhalen en legt het rustig uit. Ze heeft mij wiskunde A super uitgelegd🀩

 7. Shanith over tutor Lalit Pankaj

  Teaches in a way that explanation is 100% clear and is able to understand easily.

 8. Amke over tutor Josca

  Josca heeft mij erg geholpen om de theorie rustig uit te leggen die ik nog niet snapte. Ze reageert snel op mijn appjes!

 9. Amke over tutor Liz

  Liz heeft me heel erg geholpen met wiskunde A. Ze is erg geduldig en laat mij veel dingen zelf proberen om achter de oplossing te komen waardoor ik veel leer!

 10. Aroesa over tutor Laura

  Super tevreden met de hulp van Laura. Zij is super behulpzaam en heeft veel geduld. Zij heeft mij stap voor stap uitgelegd hoe ik een annotatie van bestuursrecht op uitstekende manier moet schrijven. Ik heb veel van haar feedback geleerd. Echt een aanrader!

 11. Amel over tutor Berkay

  Super tevreden!

 12. Aynur over tutor Nick

  Nick is zeer geduldig. Hij werkt gestructureerd en legt je op verschillende manieren het stof uit tot je het begrijpt. Ook vraagt hij tussendoor regelmatig of je het snapt en oefent met je regelmatig tot je het stof eigen maakt. Zeker een aanrader!

 13. Aynur over tutor Ashley

  Vriendelijk! Legt je het stof op verschillende manieren uit tot je het begrijpt. Wat erg fijn is.

 14. Jacob over tutor Maartje

  Maartje is heel aardig en behulpzaam. Ze nam de tijd om te luisteren naar waar ik op zoek was en heeft me er goed mee geholpen.

 15. E.s over tutor Guyon

  Last minute bijles bedrijfseconomie gekregen. Erg flexibel en hij weet waar hij het over heeft!

 16. Hasib over tutor Nick

  De complimenten voor Nick!,Hij legt duidelijk uit. Nick is positief en neemt de rust en tijd om diep op onderwerpen in te gaan!

 17. Merlien over tutor Evita

  Evita heeft mijn zoon fijn geholpen naar het eind examen toe. Ze legt alles rustig uit en is zeer geduldig, aldus mijn zoon.

 18. Claire over tutor Liz

  Liz heeft mij super goed geholpen met wiskunde A. Ze kan heel goed en rustig uitleggen.

 19. Stef over tutor Guyon

  Gaf erg goede en duidelijke uitleg bij de problemen die ik had bij het begrijpen van de stof, en was daarbij erg geduldig! Als ik nog eens hulp nodig heb met het vak bedrijfseconomie zou ik zonder twijfel de hulp van Guyon weer inschakelen!

 20. Roland over tutor Koen

  Koen is een absolute aanrader! Hij denkt met je mee, geeft je inzichten en voelt naadloos aan waar hij moet bijsturen. Daarnaast is hij heel flexibel, reageert snel en houdt zich aan de afspraken. Kortom de volgende x maak ik graag weer gebruik van zijn kennis en expertise. Nogmaals bedankt Koen!