1. Truus over tutor Anne

  Anne is een fijne tutor waar ik veel van heb geleerd. Ze liet het aan mij over welke stof er behandeld werd of gaf daar advies over. Ze zocht alle mogelijkheden voor me op die er op internet te vinden zijn waarmee ik geholpen kon worden. In mijn geval was dat bijvoorbeeld een site waarmee de Engelse uitspraak geoefend kon worden. Ik zou Anne zeker aanraden!

 2. T.a over tutor Tom

  Ik vind dat Tom erg zijn best doet zodat je het wel snapt en dat vind ik heel erg belangrijk. Hij is duidelijk en staat open voor meerdere manieren van het lesgeven zodat je als leerling zijnde de stof snapt. Ook is hij flexibel.

 3. Stijn over tutor Nick

  Geeft goede uitleg. Weet waar hij het over heeft!

 4. Giorgio over tutor Sander

  Heldere uitleg gekregen van Sander. Ook Flexibel in het maken van afspraken!

 5. Cathelijne over tutor Ruben

  Ruben was erg snel met beantwoorden via het platform. Hij heeft mij door middel van handige tips goed weten te helpen!

 6. Ingmar over tutor Matthijs

  Was een goede bijles, dank Matthijs!

 7. Anastasia over tutor Bjorn

  Thanks to the help of Bjorn, I was able to pass my University level Mathematics exam with a grade 9, and that only after 4 lessons. Def. recommend!

 8. Joe over tutor Koen

  Koen is een behulpzame en wijze bijlesdocent. Ik voel mij veilig bij hem om vragen te stellen en zelfs fouten te maken. Hierdoor ontwikkel ik mij steeds meer en meer met elke sessie.
  Koen is simpelweg TOP!!!

 9. ser over tutor Ivo

  Bedankt Ivo voor jou hulp en enorme steun tijdens mijn scriptie. Op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer en Ivo heeft mij enorm goed geholpen met het structuren van mijn scriptie en het op de juiste manier formuleren van de tekst. Met zijn hulp heb ik mijn scriptie op een goede manier kunnen afronden. Mocht je hulp nodig hebben tijdens je scriptie met betrekking tot het schrijven, structureren, herformuleren en de spelling dan ben je bij Ivo zeker aan het juiste adres!

 10. Patrick over tutor Robin

  Je merkt dat Robin zeer competent is in zijn vak en een heldere uitleg kan geven. Hij past zich ook aan aan jouw leerstijl. Zeker tevreden.

 11. Bjarne over tutor Nadine

  Ik heb goede ervaringen met Nadine. Ze is heel flexibel beschikbaar en legt duidelijk uit. Samen hebben we gewerkt aan natuurkunde en wiskunde, twee van mijn mindere vakken. Dankzij Nadine is mijn kennis van beide vakken een stuk beter geworden! 🙂

 12. Franca over tutor Maud

  Maud heeft mijn dochter Bibi ontzettend geholpen met Frans. Dit heeft ze onder andere gedaan door te oefenen en overhoren, maar ook door haar handvaten te bieden om hier zelf mee aan de slag te gaan. Bibi was dan ook heel blij met haar hulp!

 13. Hennie over tutor Guyon

  Guyon, is betrouwbaar en komt afspraken na. Hij neemt echt de tijd om dingen rustig uit te leggen.

 14. Gabor over tutor Wanisha

  Ik ben tevreden met alles. Beste leraar die ik tot nu toe heb ontmoet.

 15. A over tutor Bibi

  Bibi is very well organised and professional. She planned for the lessons and communicated well with both parent and student.

 16. Jeffrey over tutor Robin

  Robin kon snel schakelen om mij te helpen en heeft dit uitstekend gedaan! Blij met zijn hulp.

 17. Lin over tutor Shakeena

  Goede uitleg!

 18. Teske over tutor Liz

  Mede door Liz heb ik op het wiskunde onderdeel van mijn premasterassessment hoog gescoord. Ik heb Liz ervaren als een prettige, betrokken en vooral kundige bijlesdocent. Ik kon voor al mijn vragen bij haar terecht. Liz kan goed vanuit andere perspectieven het vraagstuk belichten, waardoor onduidelijkheden snel werden verholpen. Ik raad Liz zeker aan. Dankjewel voor je hulp Liz!

 19. Azad over tutor Rob

  Goede bijles gekregen voor het vak Geschiedenis. Rob heeft het goed uitgelegd waardoor ik mijn vak met een voldoende heb afgerond.

 20. Anne over tutor Benthe

  Ik ben goed geholpen en heb mijn tentamen gehaald.