1. Frederique over tutor Marissa

  Gezellig én nuttig! We gingen gestructureerd door opdrachten heen en de uitleg was heel duidelijk.

 2. marlou over tutor Mijntje

  Mijntje bereid haar bijlessen goed voor en legt op een fijne manier uit. Zeker een aanrader!

 3. Youri over tutor Zareh

  Ik zit zelf in het 1ste jaar van mijn HBO studie. Aangezien ik moeite heb met Wiskunde B ben ik opzoek gegaan naar een bijles docent. Zareh legt alles op een duidelijke en rustige manier uit, wat ervoor zorgt dat je alles snel begrijpt. Daarnaast is het heel fijn dat hij gebruik maakt van simpele voorbeelden waardoor je bij een moeilijke opdracht inzicht krijgt dat het helemaal niet zo moeilijk is. Ik beveel Zareh dan ook zeker aan!

 4. Youri over tutor Zareh

  Ik zit zelf in het eerste jaar van mijn HBO studie waarbij ik het vak wiskunde A krijg. Nadat ik hier veel moeite mee had ben ik opzoek gegaan naar een bijles docent. Hierbij kwam ik al snel uit bij Zareh en ik kan hem zeker aanbevelen! Hij legt alles op een rustige en simpele manier uit waardoor je het echt gaat begrijpen.

 5. Kane over tutor Zareh

  Duidelijke lessen, Heel veel kennis en wilt altijd met jou de problemen oplossen.

 6. Dominique over tutor Zareh

  Duidelijke en gestructureerde uitleg 🙂

 7. Michel over tutor Wieger

  Precies wat wij nodig hadden. Goede kennis en weet het goed over te brengen

 8. Gevanio over tutor Zareh

  Top docent! Zareh is een wandelende rekenmachine die het ook nog eens super duidelijk en gestructureerd kan uitleggen!

 9. Kim over tutor Lola

  Lola heeft onze zoon goed op gang geholpen met Scheikunde aan het begin van 5 vwo.. Ze legt het heel rustig uit. We zullen zeker weer een beroep op haar doen als het weer nodig is!

 10. Eric over tutor Wouter

  Wouter neemt de tijd om de stof uit te leggen en doet dat ook op een manier dat jezelf moet nadenken door ook goed uit te vragen. Goede ervaring en zeker gaan er meer lessen volgen

 11. tom over tutor Zareh

  Fantastische uitleg van de stof!

 12. Stefan over tutor Lisanne

  Zeer veel gehad aan de bijles wiskunde van Lisanne, ze heeft me hierbij goed geholpen door op een andere manier de stof duidelijk te maken.(door het in kleine stukjes op te breken en uit te leggen) zodat ik eindelijk begreep waarom ik iets deed, ipv het truckje doen. ben erg blij met de hulp die Lisanne me bood met wiskunde: integreren / differentiëren / en laplace en differentiaal verglijkingen. Lisanne heeft veel geduld en is vriendelijk in de omgang. aanrader!

 13. Ibrahim over tutor Ben

  Vooral ook betrouwbaar en eerlijk

 14. Stan over tutor Zareh

  Zeer goeie lessen, veel persoonlijke aandacht en een fijne sfeer. Je krijgt wat je hebt gedaan in de les ook doorgestuurd waar door je het later nog kan doornemen

 15. Lare over tutor Yan Ni

  Yan Ni haar bijlessen hebben me heel goed geholpen, dankzij deze bijlessen heb ik mijn examen Bedrijfseconomie gehaald. Ik ben heel tevreden!

 16. Dion over tutor Zareh

  Hele fijne docent hij weet precies waarover hij praat en kan het goed uitleggen.
  zeker een aanrader!!

 17. Christiane over tutor Fleur

  Fleur heeft zich in de zomervakantie van één van onze leerlingen bereid getoond om te ondersteunen bij de voorbereidingen voor een herexamen. Ze heeft zich hierbij erg flexibel opgesteld en de leerling zeer op maat begeleid.

  De leerling geeft het volgende aan over de begeleiding:
  Mijn eerste indruk van Fleur is zeker positief! Ze is heel vriendelijk en helpt je graag. Zij legt dingen heel goed uit en als je het nog steeds niet begrijpt legt zij het nog een keer grondig uit. Ik heb ook veel leuke gesprekken met haar gehad over bepaalde onderwerpen. Wat je alleen aan haar moet uitleggen is wat je moet weten/leren en dan maakt zij een powerpoint en zoekt/maakt ze kleine toetsen om te kijken hoe goed je de stof begrijpt. Ik zou Fleur zeker aanraden voor de mensen die dingen niet zo snel begrijpen!

 18. Iris over tutor Zareh

  Geduldige docent 😊

 19. Tim over tutor Avin

  De lessen zijn echt super!

  Ik voel me erg zelfverzekerd door de lessen van Avin, ze heeft een fijne manier van lesgeven en luistert goed naar je persoonlijke wensen. Ik kan haar iedereen aanbevelen als je moeite hebt met Engels.

 20. Iris over tutor Zareh

  Geduldig, zorgvuldig docent. Hij begrijpt waar de fouten en instinkers liggen en speelt daar op in zodat je het hele proces begrijpt 🙂