1. Zhané over tutor Matthijs

  Bijles heeft geholpen! Prima uitgelegd.

 2. tonja over tutor Kaya

  Kaya legt heel goed en duidelijk uit. Ze weet precies hoe ze de stof moet overbrengen. Dankzij Kaya sta ik een voldoende voor economie.

 3. Jessie over tutor Valencia

  Zeer goede begeleiding. Ze heeft veel kennis, is nauwkeurig en zoekt graag dingen voor je uit. Ze helpt je zo goed mogelijk met wat je nodig hebt, legt alles heel geduldig en inzichtelijk uit. Door haar begrijp ik hoe SPSS werkt en heb ik mijn scriptie kunnen afronden. Heel goede bijles voor een mooie prijs.

 4. Astrid over tutor Boaz

  Fijne bijles. Boaz legt de dingen op een rustige en vriendelijke manier uit en is betrokken. Voor herhaling vatbaar.

 5. Alexandra over tutor Nick

  Fijne uitleg met duidelijke voorbeelden

 6. Wiam over tutor Yula

  Yula heeft kennis over de filosofie en die kennis kan ze goed doorgeven. Ze heeft geduld en als je iets niet begrijpt, legt ze het graag een tweede keer uit. Ook als je na de les nog een vraag hebt beantwoord ze die graag. Over het algemeen waren het top lessen!

 7. Barbara over tutor Matthijs

  Matthijs was voor mij een top leraar! Duidelijke uitleg en daarnaast heel erg aardig. Hij wist mij veel handige trucjes te leren voor het vak Statistiek waardoor ik de stof beter begrijp. Ik zou hem iedereen aanraden!

 8. Irina over tutor Lois

  Lois heeft me zeer vriendelijk te woord gestaan en me goed geholpen met duidelijke feedback en concrete advies. Daarnaast dacht ze heel actief met me mee, waardoor ik binnen de gewenste tijd als snel tot een goed resultaat kwam.

 9. Lisa over tutor Tasa

  Tasa heeft me super goed begeleid tijdens het schrijven van een essay voor Europese rechtsgeschiedenis. Ik werd geholpen met het zoeken van bronnen maar werd wel actief aangespoord om zelf alles te doen. Tasa hielp mij door met me mee te denken en er een duidelijk proces van te maken. Door haar heb ik een goed cijfer gehaald.

 10. Bram over tutor Matthias

  Denk goed mee en is zeer behulpzaam

 11. Jasper over tutor Hannah

  Hannah geeft mij nu sinds een aantal weken online wiskunde bijles. Ze kan duidelijk uitleggen en zorgt ervoor dat je met een fijn gevoel de les verlaat. Door samen de stof te doorlopen ben ik het meer gaan begrijpen, wat resulteerde in een 6,8 voor mijn eerste wiskunde se. Achteraf dus super tevreden en blij dat ik bij Hannah ben begonnen!!

 12. Shakura over tutor Matthijs

  Clear and straightforward

 13. Paula over tutor Liz

  Mijn zoon heeft veel baat gehad bij de bijlessen wiskunde van Liz. Hij haalde tot zijn eigen verbazing een mooie voldoende voor zijn toets.

 14. Sara over tutor Margot

  Ik heb bijles gehad bij Margot voor het vak omgevingsrecht. Ik had vooral veel moeite met het begrijpen van de systematiek voor het verlenen van de omgevingsvergunning, Margot heeft het heel duidelijk uitgelegd en door haar begrijp ik de systematiek helemaal. Margot legt alles heel duidelijk uit en is heel fijn om naar te luisteren. Ik zou haar zeker aanraden als bijlesdocent aan anderen!

 15. Mansour over tutor Huub

  Huub geeft op een hele goede leerzame manier bijles. Heeft voldoende kennis van het onderwerp!

 16. Paulina over tutor Sam

  Goede uitleg en erg aardig :))))

 17. Rabia over tutor Yula

  Mijn dochter vond het leerzaam en zij heeft het goed begrepen

 18. Juliette over tutor Stijn

  Stijn is een super fijne bijlesdocent! Hij is erg geduldig, steekt veel energie in de bijlessen en gebruikt veel voorbeelden waardoor de stof tastbaar wordt. Hij is enthousiast over zijn vak en weet dit ook over te brengen.

 19. Linda over tutor Tommie

  Heel blij met Tommie. Hij is punctueel en bereidt de bijles erg goed voor. Ook tussendoor is hij goed bereikbaar. Hij legt dingen rustig uit. Hij helpt me met wiskunde op Masters niveau en houdt rekening met mijn voorkennis, hij legt alleen uit wat ik nog niet weet. Misschien wel zijn beste eigenschap vind ik dat hij positief is en bijdraagt aan mijn zelfvertrouwen.

 20. Anita over tutor Daniel

  Tevreden!