1. Jasmijn over tutor Shifra

  Shifra heeft mij heel goed geholpen en was altijd beschikbaar. Heel prettig!

 2. Henri over tutor Noah

  Noah heefrt het soms druk, maar als hij beschikbaar is geeft hij zeer goede ondersteuning en uitleg. Heb daarom besloten bij Noah te blijven voor de bijlessen.

 3. YANA over tutor Noah

  Noah heeft heel goed geholpen…super bedankt

 4. Yvonne over tutor Marieke

  Marieke heeft onze zoon in vrij korte tijd bijgespijkerd met Wiskunde B met een 7 als resultaat op zijn eindexamen. Helemaal top! Dank je wel!

 5. Milou over tutor Amaryllis

  Echt een super leuke meid. Haar bijlessen zijn heel fijn, omdat ze ook werkt met de methode getal&ruimte. Daarnaast neemt ze ruim de tijd voor je en ze legt sommen ook op verschillende manieren uit om het duidelijker te maken. Ik raad haar 100% aan, want mede door haar heb ik mijn vwo diploma gehaald!

 6. Simon over tutor Derk

  Derk legt de zaken goed uit aan de hand van voorbeelden. Daarnaast is hij goed voorbereid, geduldig en betrokken.

 7. Sabrine over tutor Stijn

  Stijn is super fijn in de omgang en heel aardig. Je voelt je helemaal niet bezwaard om bepaalde dingen te bespreken of te vragen, omdat je daar net niet goed in bent. Ik heb Stijn tenslotte echt last minut benaderd en hij was de enige die mijn verzoek aannam, alle andere bijles docenten wezen dit dit af ivm tijdsgebrek. Zelfs last minut heeft hij tot in de late uren nog geholpen!
  Ik zal Stijn in de toekomst nog zeker benaderen!
  Mocht je nog een docent zoeken, dan raad ik hem zeker aan!
  Ik ben alleen maar positief in de ervaring met Stijn!

 8. Melda over tutor Roma

  Ik heb echt hele fijne bijles gehad van Roma, ze heeft mij heel erg geholpen met mijn Economie vak (op de universiteit!). Ze is proactief en denkt graag mee over dag/tijd om af te spreken en ongeacht wat mijn cijfer wordt ben ik blij dat ik er voor heb gekozen om bijles te nemen bij Roma!

 9. Vivian over tutor Matthijs

  Ik ben erg tevreden met de goede en duidelijke uitleg van Mathijs voor het vak statistiek! Zonder bijles kwam ik er niet uit, en nu ik het gehad heb heb ik weer overzicht en kan ik verder. Blij mee!

 10. Hanna over tutor Sofia

  Prettig lerares en zeer behulpzaam!

 11. walid over tutor Mick

  Mick heeft mijn geholpen met mijn scriptie. Hij heeft mijn taalfouten eruit gehaald en mijn zinnen soepeler laten verlopen. Hij is is ontzettend nauwkeurig en perfectionistisch. Verder heb ik ook alles live met hem meegekeken en veel zelf geleerd. Soms wilde ik dat het wat sneller ging, maar dat kon ook komen doordat ik te veel taalfouten had.

 12. walid over tutor Esmée

  Mijn Nederlands is niet zo goed en ik had hulp nodig met mijn scriptie.
  Daar heeft Esmée mij goed mee geholpen. Ze is ontzettend snel en kan ontzettend goed aangeven waar er ruimte is voor verbetering. Ze heeft mijn spellingsfouten eruit gehaald en mijn zinnen soepeler laten verlopen. Ze ziet ook de kleinere details, zoals kopjes die verkeerd genummerd zijn en de structuur van de kopjes.

 13. Pleun over tutor Martijn

  erg duidelijke uitleg, waardoor ik de stof veel beter begrijp! heeft zeer goed geholpen!

 14. Renée over tutor Valencia

  De bijles hielp echt super goed bij de laatste loodjes van mijn scriptie en zorgde dus voor heel wat minder stress!

 15. Mp over tutor Noah

  Hij legde het goed uit, heel rustig..En ook heel gestructureerd.

 16. Manon over tutor Bram

  Bram is echt een aanrader. Hij kan erg goed helpen en heeft veel geduld! Bedankt!

 17. isabelle over tutor Lars

  Lars geeft mij begeleiding voor mijn Bachelor scriptie Kunstmatige Intelligentie. Ik merk dat het hele proces van scriptie schrijven mij meteen zoveel beter afgaat sinds de bijlessen van Lars; niet alleen legt hij heel duidelijk uit, maar denkt ook echt mee, verdiept zich in de stof en stelt zeer relevante ideeën voor om mijn code te optimaliseren. Ik ben enorm blij met Lars als scriptie begeleider en raad het iedereen aan!

 18. Ryan over tutor Noah

  Tijdens mijn studie c# backend developper bij LOI kwam ik even helemaal tot stilstand. Ik begreep de stof niet. Gelukkig, dankzij de hulp van Noah heb ik toch een 9.3 kunnen binnenslepen. Noah is rustig en vriendelijk, hij bijt zich vast in je probleem en neemt de tijd om het je uit te leggen

 19. Flore over tutor Noah

  Hele duidelijke uitleg! Ik kreeg bijles voor C# en kreeg net zo lang bijles totdat ik het snapte.

 20. Hoden over tutor Koen

  Koen heeft mij geholpen met het schrijven van mijn scriptie. Hij houdt zich altijd aan de afspraken en is altijd goed bereikbaar. Een echte aanrader!!!