1. M. over tutor Robin

  Robin heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn Python script. Op een deskundige, heldere en vriendelijke manier heeft hij mij uitleg gegeven en tal van praktische tips. Zeker aan te raden dus als je hulp nodig hebt met Python.

 2. M. over tutor Bram

  Bram heeft mij geholpen met het verbeteren van een zelfgeschreven Python script, toegespitst op de vragen die ik had. Hij is deskundig, vriendelijk, legt duidelijk uit en geeft hele praktische tips. Als je hulp nodig hebt met Python kan ik hem van harte aanbevelen.

 3. Sara over tutor Wessel

  superfijne uitleg ben er veel mee opgeschoten !

 4. Pieter over tutor Valencia

  Een kundige en vaardige bijlesdocente die ook behulpzaam is buiten de geboekte uren om. Denkt actief mee over de stof en aanpak.

 5. Jesse over tutor Roma

  Voor mijn bacheloropleiding moest ik het vak economics volgen en Roma heeft mij hierbij geholpen. Tijdens onze sessies nam zij de tijd om er zeker van te zijn dat er geen onduidelijkheden waren, ook als dit betekende dat ze de stof vaker dan 1 of 2 keer moest herhalen. Ik vond het erg fijn dat Roma de stof kon versimpelen, waardoor ik minder in de war raakte van termen en formules en ik snel kon aanhaken.

 6. Amy over tutor Bibi

  Bibi legt de materialen rustig en duidelijk uit en is altijd goed voorbereid. Zij heeft mij zeer geholpen met de voorbereiding van de NT2 toets. Ik kan haar aan iedereen aanraden die nog met de Nederlandse grammatica moeite heeft.

 7. Geja over tutor Eline

  Wij zijn super tevreden over de hulp die Eline heeft geboden aan onze dochter. Eline heeft haar bij haar wiskunde examen begeleid en samen hebben ze een prachtig resultaat neergezet. Nogmaals bedankt Eline! Top gedaan!

 8. Nitai over tutor Lars

  Lars is a knowledgeable and smart teacher willing to go and take you the extra mile towards understanding the subject. He helped me understand and succesfully implement complex econometric data analysis using a Vector Error Correction model in Python, which is a complex subject he had little knowledge on beforehand. He was very committed to the succes of my bachelor thesis, working extra late hours with me right until the deadline which allowed me to finish my thesis with a grade of 8.0. Lars, thank you!

 9. kees over tutor Wouter

  Wouter is een serieuze docent, die het goed met zijn leerlingen voorheeft en ook buiten de lesuren zeer behulpzaam is

 10. Yanty over tutor Daan

  Mijn zoon zat op 4VWO en had bijles wiskunde nodig. Daan is super aardig, antwoordt snel en denkt altijd mee over verschillende manieren hoe de les kan worden gegeven. Dit was nodig wel om de motivatie hoog te houden. Ik zal Daan weer benaderen voor volgend schooljaar mocht het weer nodig zijn.

 11. Jimmi over tutor Valencia

  Twee keer heel prettig samengewerkt. Valencia weet veel van correct formuleren. Zij verspilt geen tijd maar gaat direct aan het werk. Voor een foutje wat zij gemaakt had, nam zij verantwoordelijkheid en gaf zij compensatie. De tweede keer hebben wij meer naar de inhoud en argumentatie gekeken en had Valencia het geduld en de capaciteit om mij uit te leggen wat niet duidelijk is en waarom niet.

 12. Ari over tutor Sofia

  Sofia heeft mij ontzettend veel geholpen met geschiedenis. Zij heeft veel kennis en legt goed uit. Dank je wel!!

 13. Kelly over tutor Valencia

  Valencia heeft mij super goed kunnen helpen met het methodologisch beoordelen van artikelen! Ik vond het lastig om kritisch een wetenschappelijk artikel te lezen en te begrijpen. Tijdens de meetings gingen we het samen rustig doorlezen. Ik heb er veel aan gehad!

 14. Isabella over tutor Jonathan

  Jonathan heeft veel kennis af van programmeren in R maar heeft zelf, vermoed ik, een druk leven waardoor het bijles geven op een laatste plaats komt. Communicatie kan echt beter: soms wachtte ik 5+ dagen op een reactie en kreeg ik helemaal geen reactie vlak voor de uiterlijke deadline van mijn scriptie.

 15. Alexander over tutor Ruben

  Ruben heeft mij super goed geholpen!! Zeker een aanrader!!

 16. Jasmijn over tutor Isabella

  Super bijles! Super goed geholpen met alle vragen die ik had 🙂 We gingen samen door examens heen zodat ik wist hoe ik ze aan moest pakken! Zeker een aanrader :))

 17. Sander over tutor Jelle

  Veel gehad aan de bijles van Jelle over verschillende onderdelen van finance. Goede uitleg met duidelijke voorbeelden en hij deelt het denk proces bij opdrachten waardoor het snel duidelijk wordt waar je vastloopt. Daarnaast ook erg prettig dat de bijlessen zo snel en flexibel ingepland konden worden.

 18. Martijn over tutor Lars

  Lars heeft me geholpen met het analyseren van kwantitatieve data, zeker een aanrader!

 19. Nikolai over tutor Matthijs

  Bijles was erg prettig. Hij wist mij goed te helpen. Uiteindelijk een 9.7 gehaald voor mijn tentamen, aan iedereen aan te raden!

 20. Mohammed over tutor Doris

  Doris heeft mij binnen een heel korte tijd super geholpen met een opdracht van het vak rapportage. Dankzij haar hulp worden de resultaten echt super goed. Zij verbeterte mijn opdracht binnen een dag zoals afgesproken. Zij was kritisch namelijk met schriftelijk vaardigheid en onderzoeksopzet.
  Heel erg tevreden over de capaciteiten van haar, omdat mijn cijfer van een 4.9 naar een 8.0 is gegaan.