must have studenten apps

MUST-HAVE studenten apps

Sommige apps maken het leven gewoon makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan Tikkie, Whatsapp of Google Maps. Maar er zijn veel apps die niet door iedereen worden gebruikt, die wel heel handig zijn! Wij hebben voor jou 5 ‘must-have’ studenten apps bij elkaar gezet.
Appicmust have studenten apps

Hou jij van feesten en festivals, mensen ontmoeten en korting? Dan moet je Appic op je mobiel hebben staan! Als je de app opent kan je jouw favoriete muziek en artiesten invullen. Vervolgens zie je alle feesten en festivals in jou buurt. Je kan met deze app punten sparen voor bijvoorbeeld korting op kaarten of merchandise. Ook kan je op deze app kaartjes winnen. En dat is nog niet alles, je kan namelijk ook nog eens jouw partydate ontmoeten, hoe leuk is dat?!

ATM Hunter

Vind je het ook zo vervelend als je in de kroeg staat en de barman zegt: ‘’Je kan hier alleen contant betalen’’. Je kijkt in je portemonnee en ziet dat je net je laatste losgeld in het kluisje hebt gegooid. Wat nu? Je loopt naar buiten voor een pinautomaat, maar je hebt geen idee welke kant je op moet. Waarom kan dit niet makkelijker? ATM Hunter is een app hiervoor. Geen dronken man die je de verkeerde kant opstuurt en niet meer urenlang opzoek naar een automaat. ATM Hunter ziet jouw locatie en vertelt jou waar jij het snelst een pinautomaat kan vinden. Om het nog wat makkelijk te maken laat hij jou meteen een route zien, zodat je niet verkeerd loopt. Handig!

OV Flex

Stel je voor: nooit meer hoeven wachten op de bus, waar en wanneer je ook heen gaat altijd een lage prijs en altijd zitplaats. Klinkt ideaal, toch? OV Flex is een app waar jij busvervoer kan bestellen. Je kiest je begin- en eindhalte, kiest de tijd waarop je wilt gaan en klaar! Een kleine bus komt jou halen en brengt jou waar jij heen wilt. Of dit nu één halte verder is of aan de andere kant van de stad, je betaalt altijd 3,65 euro.

WieBetaaltWatmust have studenten apps

Misschien ken je deze al, maar hij hoort zeker tussen de ‘must-have’ studenten apps! WieBetaaltWat is een app die voor jou uitrekent hoeveel geld jij terugkrijgt van je vrienden. Woon je in een studentenhuis of ga je met vrienden op vakantie? Dan is dit ideaal. Per persoon kan je invullen wat je uitgaven zijn en voor wie je dit hebt voorgeschoten. Vervolgens kan je dit verrekenen en vertelt de app jou precies hoeveel jij van wie terugkrijgt.

Too Good To Go

Too good to go zorgt ervoor dat er geen eten meer wordt verspildt. Het is een app waar jij een Magic Box kan bestellen, waarvan je niet weet wat er in zit. Het enige wat je weet is de winkel/het restaurant waar je het bestelt en dat het goedkoop is! Dit eten wordt normaal weggegooid omdat het bijvoorbeeld de dag erna vers wordt gemaakt (denk aan een bakker met vers brood).

Heb jij al deze ‘must-have’ studenten apps maar gaat het moeilijk op school? Bij Studentvoorstudent staat er altijd een tutor voor jou klaar die je kan helpen met het vak waar jij tegenaan loopt. Bekijk het aanbod van kwalitatieve tutoren.

Bekijk het aanbod

, , / 24 april 2019 / door Janice van Studentvoorstudent

Meer blogs

Meer blogs
Hotspotkaart Amsterdam
24 februari 2022 - door Evie
Wat te doen in Amsterdam?
Hotspotkaart Nijmegen
16 februari 2022 - door Janne
Wat te doen in Nijmegen?