Vrije tijd

24 februari 2022 - door Evie - Vrije tijd

Wat te doen in Amsterdam?

We kunnen weer leuke dingen doen! Maar waar begin je en wat ga je doen? In deze blog lichten we de Hotspotkaart van Amsterdam uit waarin we je antwoord geven op de vraag; wat te doen in Amsterdam. Denk aan leuke cafés, bezienswaardigheden, to do’s en hotels. Download hem gratis!

Wat te doen in Nijmegen?

We mogen weer! Alles gaat weer een beetje open en we kunnen verschillende leuke dingen doen. Ben jij nieuwsgierig wat Nijmegen allemaal te bieden heeft? In de hotspotkaart lees je wat te doen in Nijmegen. We delen de leukste activiteiten, bezienswaardigheden, cafés en hotels. Download hem gratis.

Wat zijn de leukste kennismakingspellen voor studenten?

Wist je dat een goeie kennismaking van belang is voor de samenwerking en onderlinge sfeer? Daarom hebben wij de leukste kennismakingspellen voor studenten op een rijtje gezet. Van grappige en actieve ijsbrekers tot aan serieuze kennismakingspellen.

17 december 2021 - door Lotte van studentvoorstudent - Vrije tijd

8x het leukste brievenbuscadeau versturen

Een brievenbuscadeau zorgt gegarandeerd voor een complete verrassing op de deurmat van jouw geliefdes, familie en vrienden. De acht leukste en origineelste brievenbuscadeaus hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Namelijk een borrel verwenpakket, een Tony’s Chocolonely proeverijtje – met eigen naam, Bloomon (droogbloemen), het Pathé filmpakket, een boerenkazen pakket, een luxe zeep pakket en het Bucketlistboek voor vrienden. Verras nu je geliefdes met een brievenbuscadeau en breng een lach op hun gezicht!

24 november 2021 - door Lars van Studentvoorstudent - Vrije tijd

De leukste (foute) kerstkleding op een rijtje

Kerstkleding is onlosmakelijk verbonden met het kerstfeest. Naast de chique kledingstukken zijn tegenwoordig ook foute kersttruien, sokken en mutsen populaire onderdelen van kerstoutfits. In deze blog lees je over de geschiedenis van foute kerstkleding. Ook geven we je tips over websites waar je de leukste kerstkleding koopt. Lees dus snel verder als je op zoek bent naar een fout outfit voor Kerst!

19 november 2021 - door Lotte van Studentvoorstudent - Vrije tijd

Het Sinterklaas dobbelspel

Het Sinterklaas dobbelspel is voor veel families, gezinnen en vriendengroepen een traditie rond pakjesavond. Tijdens het Sinterklaas spel wordt er gestreden om de leukste cadeaus en ondertussen probeer jij de grappige of stomme cadeaus aan je vrienden of familie door te geven. Wij leggen jou in deze blog de spelregels van het Sinterklaas dobbelspel uit. De spelregels zijn ook downloadbaar, zodat jij deze kunt uitprinten. Daarbij hebben wij ook tips voor de fanatieke spelers om het dobbelspel nog uitdagender te maken! Wij wensen jou alvast heel veel dobbelplezier met het Sinterklaas spel!

25 februari 2021 - door Inge van Studentvoorstudent - Persoonlijke ontwikkeling - Vrije tijd

Mindfulness voor studenten

Studeren kan heel veel stress opleveren. Je leeft misschien wel van toets naar toets zonder dat je echt kan genieten van je studententijd. Of misschien heb je het gevoel dat je geen rust hebt door alle verplichtingen. Bij mindfulness richt je je eigenlijk op alles wat nu gebeurt in plaats van in de toekomst. Onbewust…

17 juni 2020 - door Renee van Studentvoorstudent - Vrije tijd

Een overzichtelijke kledingkast in 6 stappen

Opgeruimd staat netjes. Voor veel studenten is dit gezegde in de praktijk echter lastig waar te maken. Denk eens aan je kledingkast, elke keer als je de deur van die kast open doet word je weer herinnerd aan de chaos achter die deuren. Tijd om actie te ondernemen! Hoef je ook niet elke keer weer…

16 april 2020 - door Inge van Studentvoorstudent - Persoonlijke ontwikkeling - Vrije tijd

Hoe verhoog ik mijn algemene kennis?

Als je regelmatig een pubquiz doet of diepe gesprekken voert, dan heb je algemene kennis nodig. Wat speelt er momenteel allemaal op het gebied van politiek, mode of celebrities? Vaak wordt algemene kennis gekoppeld aan intelligentie, maar het kan ook helpen bij probleemoplossend denken. Weet jij bijvoorbeeld welke kleuren in de vlag van Brazilië zitten…

10 april 2020 - door Renee van Studentvoorstudent - Vrije tijd

Corona problemen

Na maanden van thuisquarantaine (al lijken het wel jaren) heb je Netflix uitgespeeld en zijn de achterstallige klusjes wel geklaard. Om de verveling tegen te gaan worden er verschillende spelletjes gespeeld en regelmatig een biertje of een fles wijn opengetrokken. Klinkt goed, maar toch ontstaan langzaam maar zeker de eerste irritaties bij de meeste. Zeker…