Brievenbuscadeau

8x het leukste brievenbuscadeau versturen

Vaak worden we niet enthousiast als we de brievenbus openen en de stapels papieren en brieven op de deurmat zien liggen. Wat zullen we vandaag aantreffen, alweer reclame of een rekening? Hoe leuk is het dan als jij je vrienden, familie of kennissen compleet kan verrassen met een verwenpakket of met kleine cadeautjes op de deurmat? Met een brievenbuscadeau zorg je gegarandeerd voor een klein feestje op de deurmat! Van een brievenbuscadeau met lekkernijen tot aan een verwenpakket, wij hebben de leukste cadeaus per post op een rijtje gezet. Met onderstaande cadeaus per post zorg jij voor een lach op het gezicht van de ontvanger. Wacht niet langer en ontdek in deze blog met welk brievenbuscadeau jij je geliefdes of misschien wel jezelf gaat verrassen!

In deze blog worden de volgende acht originele brievenbuscadeaus toegelicht, namelijk:

  • Het borrel verwenpakket
  • Tony’s Chocolonely proeverijtje – met eigen naam
  • Bloomon (droogbloemen)
  • Pathé filmpakket
  • Boerenkazen pakket
  • Luxe zeep pakket
  • Het bucketlistboek voor vrienden

 

Wat kan je verwachten?

Verwenpakket - borrel verwenpakket

Borrel verwenpakket

Het borrel verwenpakket van Charles.nl zorgt gegarandeerd voor een feestje bij de ontvanger! Dit leuke brievenbuscadeau bevat alle ingrediënten voor een heerlijke uitgebreide borrel. Het pakket bevat allerlei kleine cadeautjes; zoals een luxe notenmix, popcorn, crunchy chocolade en een heerlijke fes rode wijn. Houdt de ontvanger niet van rode wijn? Geen zorgen Charles.nl biedt namelijk ook brievenbuscadeaus aan met witte wijn. Zelfs aan de zomerse dagen is gedacht, deze zomer verwenpakketten bevatten onder andere verschillende ice cocktails. Hoe lekker en leuk? Met een brievenbuscadeau van Charles.nl kom je zeker aanzetten met een origineel cadeau voor je vriend of vriendin.

Het borrelpakket is te verkrijgen vanaf 10,95 euro bij Charles.nl.

 

Brievenbuscadeau - Tony's Chocolonely proevertij

Tony’s Chocolonely proeverijtje – met eigen naam

Wie maak je nou niet blij met een brievenbuscadeau vol met heerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely? Dit verwenpakket bevat zes verschillende kleine repen met de smaken melk, puur, melk karamel zeezout, puur amandel zeezout, melk hazelnoot en melk noga. Naast dat het Tony’s Chocolonely pakket van Greetz.nl superlekker is, kun je het ook persoonlijk maken. Door de naam van de ontvanger toe te voegen zorgen je voor een origineel cadeau voor je vriend of vriendin. En wist je dat chocolade stoffen bevat die jou een gelukzalig gevoel geven? Een chocolade proeverij is dus niet alleen superlekker om te geven als brievenbuscadeau, maar ook nog eens goed voor het humeur!

Het proeverijtje van Tony’s Chocolonely is te verkrijgen voor 15,99 euro bij Greetz.

 

Brievenbuscadeau - Droogbloemen (Bloomon)

Bloomon (droogbloemen)

Is jouw ontvanger dol op bloemen, maar wil je wel een blijvende herinnering bezorgen? Dan zijn de droogbloemen van Bloomon het perfecte brievenbuscadeau. Doordat de droogbloemen niet verwelken kun je er eindeloos van genieten. En oja, geen paniek als de groene vingers ontbreken. De gedroogde bloemen hoeven namelijk niet voorzien te worden van water en kunnen goed tegen hitte. Bij Bloomon kun jij je geliefde verrassen met de Flowergram of de Flowerstone. Deze brievenbuscadeaus bevatten verschillende luxe droogbloemen op een mooi voetstuk of een houten plateau. Oftewel het perfecte brievenbuscadeau met een blijvende mooie herinnering.

De droogbloemen zijn te verkrijgen vanaf 17,95 euro bij Bloomon.

 

Verwenpakket - Pathé filmpakketEen pathé filmpakket als brievenbuscadeau

Het Pathé filmpakket is het perfecte brievenbuscadeau voor de echte filmliefhebber onder ons. Het verwenpakket bevat alle benodigdheden voor een heerlijk filmavondje thuis. De ontvanger van dit pakket kan alleen, samen met vrienden of samen met familie genieten van een gezellige bioscoopavond op de bank. Het pakket bevat één filmvoucher van Pathé Thuis, waarmee de gelukkige een film kan kiezen uit het ruime aanbod van Pathé thuis. Wordt het een comedy, actie of toch een romantische film? Een thuis bioscoopdagje is natuurlijk niet compleet zonder lekkere snacks en een grote bak met popcorn, ook daar is aan gedacht! Het pakket bevat namelijk verschillende snacks voor tijdens de film.

Het filmpakket van Pathé is te verkrijgen vanaf 19,95 euro bij bol.com.

 

Brievenbuscadeau - Boerenkazen

Boerenkazen verwenpakket

Verwen je dierbaren met een heerlijk stuk boerenkaas. Het is het perfecte brievenbuscadeau voor de echte kaaskoppen onder ons. Want wie is er in Nederland nou niet dol op kaas? Bij Firma Kaas kun je verschillende pakketten met boerenkaas samenstellen. Is de ontvanger nog niet bekend met boerenkaas? Dan raad Frima Kazen aan om een iets mildere variant te kiezen dan normaal, bijvoorbeeld jong belegen in plaats van belegen kaas. Dit originele cadeau voor je vriend of vriendin kun je nog persoonlijker maken door er een gratis bericht bij te versturen. Breng met dit lekkere brievenbuscadeau het boerenland op de deurmat van jouw geliefde!

Het boerenkazen verwenpakket is te verkrijgen vanaf 9,95 euro bij Frima Kazen.

 

Verwenpakket - Luxe zeeppakketLuxe zeep pakket als brievenbuscadeau

Wil jij jouw ontvanger laten wanen in luxe en heerlijke geuren? Verras dan jouw geliefde met een luxe brievenbuscadeau pakket vol met verschillende soorten zeep. Wie houdt er nou niet van zeep, immers iedereen gebruikt het. Het verwenpakket bestaat uit vier of zes erschillende soorten zepen elk met een eigen heerlijke geur en kleur. De zepen zijn verrijkt met sheaboter, een 100% plantaardig basis vol met vitamine. Het verzacht, voedt, reinigt, beschermt en hydrateert de huid. Goed om te weten; deze geurende zepen zijn geschikt voor alle huidtypes. Stuur dit brievenbuscadeau vol liefde en persoonlijke verzorging op naar jouw vriend of vriendin.

Het zeep verwenpakket is te verkrijgen vanaf 18,99 euro bij Bol.com.

 

Brievenbuscadeau - bakpakket

Bakpakket

Houdt jouw ontvanger enorm van koekjes, gebak en cake en is hij een echte zoetekauw? Dan is een bakpakket het ideale brievenbuscadeau om op te sturen per post. Naast dat het natuurlijk erg lekker is, is het ook nog eens leuk om in de keuken bezig te zijn. Van een brievenbuscadeau met cakemix voor brownies, boerencake of een appel- en kaneelcake, je verstuurt het allemaal via Greetz.nl. Zelfs voor de bakprins(es) met twee linker hadden is het een leuk en heerlijk brievenbuscadeau. Het enige wat zelf toegevoegd hoeft te worden aan de mix zijn eieren en boter. Super easy dus! Om het nog makkelijker te maken is op de achterkant van het doosje stap voor stap beschreven wat je moet doen om een overheerlijk gebak op tafel te zetten.

Het doosje met de cake of bakmix is te verkrijgen vanaf 8,95 euro bij Greetz.nl.

 

Brievenbuscadeau - Bucketlistboek voor vriendenHet bucketlistboek voor vrienden als brievenbuscadeau

Stuur jij liever een origineel cadeau voor je vriend of waarmee je samen de gekste en spannendste avonturen gaat beleven? Dan is het bucketlistboek voor vrienden het perfecte brievenbuscadeau. Het bucketlistboek bevat 250 unieke, hilarische, maar ook serieuze opdrachten die je samen met je beste vriend of vriendin gedaan moet hebben! Je leert elkaar zo nog beter kennen. Om deze unieke momenten vast te leggen bevat het boek ook ruimte om de leukste en grappigste foto’s op te plakken. Zo maak je dit leuke cadeau extra persoonlijk en wordt het een bewaarboek voor in de oude doos. Zin om de ultieme uitdaging aan te gaan?

Het bucketlistboek voor vrienden is te verkrijgen vanaf 12,99 euro bij Greetz.nl.

 

Van leuke, lekkere en heerlijke kleine cadeautjes tot aan een verwenpakket, het zijn allemaal brievenbuscadeaus waarmee jij je geliefdes kan verrassen. Hopelijk heb jij door al deze leuke cadeautjes genoeg inspiratie opgedaan voor een origineel cadeau voor je vriend of vriendin. Wij hopen dat jij met een brievenbuscadeau een lach op het gezicht van jouw geliefde, familie, vriend(in) of kennis kan brengen. Kortom, er zijn genoeg leuke en originele brievenbuscadeaus. Daarbij zijn de cadeaus ook nog eens eenvoudig te bezorgen. Wacht daarom niet langer en zorg met een brievenbuscadeau voor een complete verrassing op de deurmat!

Ps. Ben je toevallig voor kerst nog op zoek naar een écht kerstcadeautje? Dan zijn misschien kerstsokken wel wat? Lees nu waar je de leukste kerstitems koopt.

Ik wil inspiratie voor kerstcadeaus

, / 17 december 2021 / door Lotte van studentvoorstudent

Meer blogs

Meer blogs
Hotspotkaart Amsterdam
24 februari 2022 - door Evie
Wat te doen in Amsterdam?
Hotspotkaart Nijmegen
16 februari 2022 - door Janne
Wat te doen in Nijmegen?